Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
lavyada spune:
Denis iti tinem pumnii stransi si va asteptam cu vesti bune.
Fetelor eu va ziceam ca Ada are 6 luni si jumatate si, cand colo, ma uit in calendar si peste 2 zile facem 7 luni.
Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, parca mai ieri am venit cu ea acasa de la spital...
Adinazot asteptam poze cu dulapul.
ingeras26a spune:
Donia, suuuuuuper poze!!!
Denis, tinem pumnii stransi, pui, sa fii sanatos!
Dianocica, la multi ani pt ieri!!! sa fiti sanatosi cu totii!
Noi suntem foarte bine, am inceput intarcarea pt ca pe 4 iunie incep serviciul...sunt cam distrusa din cauza asta, dar nu am ce sa fac. Daca trebuie, trebuie. De cateva zile incoace tot visez ba ca sunt insarcinata iar, ba ca hotarasc cu Maya cum sa-i spunem lui tati cat mai frumos de noul bebelus....o fi vreun semn??? acum nu se poate, ca iau AC si nu au trecut inca 6 luni de la ceza:) dar mi-ar placea cat mai curand:)Pe bb am mutat-o la ea in camera de o sapt si doarme normal, de la 22.30-23.00 la 09.00-10.00.
Va pupicim muuuult!
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by desireequote:
Originally posted by cristina_L
Cum vine treaba asta? Eu nu mai inteleg nimic. Ori suntem noi prea in urma ori voi aveti niste feti frumosi din povesti care cresc intr-o zi cat altii in 10.
Saptamana asta implinim 5 luni si nu avem nici un dintisor, nu stam in fundulet (decat daca ne tine mama), abdomene facem doar daca e ridicat carutul la 30°.
Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra
tot noi!
cat eram de micuta !
crestinare Alessandra
varsta Alessandra
dintisorii cu cat apar mai tarziu cu atat mai bine, sanse mai mari sa fie sanatosi mai tarziu...
in funduletz e bine sa stea dupa 6 luni, la 5 luni e inca devreme pentru vertebrele lui...
pupici
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs
Permite-mi sa te contrazic - mie mi-a iesit primul dintisor pe la un an si acum, la 30, nu cred ca mai am 10 dinti numai ai mei in gura. Am fost un dezastru la capitolul asta, mi se rupeau dintii ca branza
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
Ralumat spune:
Astazi tinem pumnii strans-strans pentru Denis. Sa fie totul bine pentru micut! Ma gandesc la voi, Asiza
luna a cincea
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Ariadna30
Nu mi-a reusit faza cu albumul, am pus pozele langa cele 3 care erau deja in album. Sunt si vreo 5-6 poze pe care nu intentionam sa le pun in mail-ul comun, dar...nu stiu cum sa le sterg. M-am uitat prin optiuni, dar n-am gasit afurisitu` de "delete". :D
Poze Andrei
Bogdan Andrei (29.11.2006)
te loghezi cu user-ul comun pe yahoo photos, intri in albumul propriu, dai dublu-click pe orice poza vrei s-o stregi, sus ai buton pt edit, una dintre sub-optiuni este delete.
cred ca ce vroiai tu (mai multe albume in albumul propriu, ariadna30) nu se poate. fiecare are un singur album. cred...
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
madaluta spune:
Asiza: multa bafta la echo!! Tinem pumnii sa fie totul in regula.
Si noi mergem azi la 17.30 la un alt ortoped sa mai vedem o parere k sa imi iau piticul de pe creier...Multumesc fetelor de incutajari...dar mie tot cracanat imi pare..
Am vizionat toate pozele noi.Asa realizez ce copii mari avem...Sunt niste scumpi si niste frumosi...
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius 5 luni
SITE FULGULETI,
Ralumat spune:
Vazut poze de Andrei (fost Bogdanel). Frumos-frumusel, bufleias mancacios. Dar mi-au nascut o intrebare: fetelor, e frig la Constanta? Ca eu as cam vrea sa vin prin iunie, iar momentan hainutele noastre sunt bodyuri si pantalonasi scurti. Iar Andrei vad ca e bine imbracat. Sau sunt vechi pozele? Luminati-ma, ca sa stiu daca mai caut si ceva mai grosut pentru vacanta (asta daca mai gasesc...).
Anuntam si noi un dintisor. Sau asta cred ca e- un colt alb si tare, exact in mijlocul arcadei superioare.(asa se numeste gingia de sus? )
luna a cincea
lizzy spune:
quote:
Originally posted by asiza
'Neatza!
Ei, Donia, ce frumoase poze ati facut voi acolo!!!! Super!!!
Anateo, ai doi copii minunati! Si Seba e un grasunici!! Cat cantareste?
Fetelor, am emotii...de aia m-am si trezit devreme...azi mergem la eco la rinichi la asta micu'...teoretic ar trebui sa fie ok pana la varsta asta...sa-i tineti pumnii lui Denis, ok? Intru eu cu vesti DUPA!
V-am pupat!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
si noi ii tinem pumnii lui denis sa fie totul ok!
multi!
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Vazut poze de Andrei (fost Bogdanel). Frumos-frumusel, bufleias mancacios. Dar mi-au nascut o intrebare: fetelor, e frig la Constanta? Ca eu as cam vrea sa vin prin iunie, iar momentan hainutele noastre sunt bodyuri si pantalonasi scurti. Iar Andrei vad ca e bine imbracat. Sau sunt vechi pozele? Luminati-ma, ca sa stiu daca mai caut si ceva mai grosut pentru vacanta (asta daca mai gasesc...).
Anuntam si noi un dintisor. Sau asta cred ca e- un colt alb si tare, exact in mijlocul arcadei superioare.(asa se numeste gingia de sus? )
luna a cincea
sus??? mai ce chestie...
de regula primii ies incisivii centrali de jos... aviz poza lui dmic al dianocicai - unde, apropos, de vad f.bine ambii incisivi
eee, sanatos sa fie!
Pozele noastre
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by dianarus78quote:
Originally posted by Ralumat
luna a cincea
sus??? mai ce chestie...
de regula primii ies incisivii centrali de jos... aviz poza lui dmic al dianocicai - unde, apropos, de vad f.bine ambii incisivi
eee, sanatos sa fie!
Pozele noastre
Hai ca acum m-ai bagat in ceata. Oare sa nu fie dinte? Hmmm, astept sa se trezeasca sa-l mai iau la mangaiat pe gingii. Sau ma programez la stomatolog?
luna a cincea