Relatii virtuale
Raspunsuri - Pagina 4
cait spune:
Rosa si eu am cunoscut acum cativa ani un belgian tot pe net.Am vorbit cateva luni bune numai la telefon si apoi el a venit in tara.In primul moment in care ne-am vazut nu a fost ceva special nici el si nici eu nu am simtit acceasi lucruri pe care le simtisem la telefon unde ne faceam si alte planuri.Am ramas prieteni, nu regret can l-am intalnit dar vroiam doar sa-ti spun ca nu intotdeauna realitatea online e ca cea offline.Numai in momentul in care vei sta cu el vei vedea exact.
Sincer eu as fi ales varianta in care sa vina el in Romania.poate sunt in pic parano dar cand vezi atatea la TV..Sper ca nu te-am speriat prea tare.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
marimar spune:
Rosa,
vreau doar sa te imbarbatez, sa-ti urez succes si curaj si o experienta frumoasa care sa se incheie cu o casnicie minunata !
Am 2 prietene care si-au cunoscut partenerii pe net, una a ajuns in Franta, casatorita, cu 3 copilasi doriti si fericita, cealalta si-a cunoscut partenerul actual pe net fiind insa in acelasi oras aici in NZ.
Mie mi se pare ca net-ul iti ofera ocazia sa cunosti persoane pe care altfel nu ai avea cum, din toate colturile lumii !
GO for it!
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
prettysunshine spune:
lau10, i-ai spus da dupa trei zile?Ce curaj pe tine!Eu nu cred ca as avea curajul asta,mie deja mi se pare foarte mult cand vorbesc cu el si el face o groaza de planuri de viitor.Noi vom sta impreuna o saptamana luna viitoare si apoi trei saptamani in august.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
prettysunshine spune:
cait,stiu ca se poate sa nu ne placem si-n realitate,e foarte posibil sa nu simtim nicio atractie si sa ramanem doar prieteni,stiu asta.Stiu ca trebuia sa vina el aici si e vina mea ca nu l-am lasat.
Marimar,multumesc mult pentru urari,am asa niste emotii,sper sa fie bine.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
Annnca spune:
Si eu l-am cunoscut tot pe net,anul trecut in iulie.:D
Am vorbit vreo 3 luni pe net,zilnic,sau mai bine zic -oreeeee !!
Am vorbit la tel,webcam si tot tacamul :D
Cand ne`am vazut a fost un sentiment unic...nush ...Era si ciudat in acelasi timp ...Era ciudat sa nu mai scriu zambilicu ala care te ia in brate,ci sa o fac asa live,sa nu`i mai trimit pupici prin net,sa`i dau live!
Noi ne`am cunoscut in 8 iulie si in aceiasi noapte am plecat la mare :D.Bineinteles a venit el in Ro .
Pe urma a plecat dupa 2 sapt,de concediu impreuna :D Si 2 luni mai tarziu,m`am mutat eu la el in Spania,si aici am si ramas.Apropo,nu e spaniol,e roman :D
prettysunshine spune:
Annnca,ma bucur pentru tine,dar totusi cred ca e mai simplu atunci cand e roman si el,nu?
Poze
Annnca spune:
Daaaa,e mult mai simplu !
Am mai vorbit cu un turc pe net era din Instanbul tipu ! :) Am vorbit vreo 4 luni,vroiam sa ne vedem,sa vina el in Ro,dar l`am cunoscut pe EL ..si pana la urma am ramas cu romanul nostru
noi2 spune:
Rosa, nu pot sa spun decat curaj, mergi inainte shi fa ceea ce itzi dicteaza inima, doar atat..poate fii bine sau rau, nu ai de unde sa shtii, incearca shi timpul le va spune pe toate..
Eu l-am cunoscut pe actualul iubit pe net, pe un site de jocuri on-line, am vb ore-n shir, parca ne cunoshteam de cand lumea, am hotarat sa ne vedem, ne iubim mai mult ca niciodata, cu fiecare zi care trece il iubesc shi ma iubeshte mai mult, este minunat,nu ii pot reporsha nimic..singura problema este ca eu sunt inca casatorita cu o persoana fatza de care nu mai simt nimic, lucrurile sunt mai complicate..Dar in iulie voi divortza, ne mutam in Romania shi ne vom da o shansa..ne facem planuri,vrem sa avem familia noastra, un bbel, dar mai intai sa termin cu divortzul..apoi, timpul va spune daca am ales bine sau nu, acum insa ne iubim shi suntem cei mai fericitzi. Ne-a trebuit curaj, dar ne-am intalnit shi nu regret nici o clipa pasul facut.
Curaj, atat ai nevoie..Mult succes shi o zi buna.
..shi te iubesc...
prettysunshine spune:
noi2,multumesc pentru incurajari.
Cred ca daca era vorba de un roman nu mi-as fi facut nicio problema,ceea ce ma sperie insa nu e numai faptul ca ne-am cunoscut pe internet,ci si faptul ca nu stiu cum functioneaza relatiile astea mixte in care nici unul nu vorbeste limba lui materna.
Poze
goanga23 spune:
Draga rosa,
ma bag si eu in multimea de fete cu soti de pe net. Noi ne-am cunoscut pe 1 aprilie (nu a fost, din fericire, nicio pacaleala!). Am vorbit apoi o peroada prin Internet, mai intai emailuri lungi apoi pe Messenger zi de zi. La sfarsitul lui august, in acelasi an , a venit n Roamnia sa ne cunoastem "face to face" si sa petrecem vacanta impreuna . Dupa atat de multe disutii pe net, in momentul cand ne-am intalnit , am simtit ca ne cunoastem deja, ii cunosteam deja personalitea, stiam ca e mai rezervat, stiam ca-i place mult sa calatoreasca (altfel nu-mi inchipuiam sa vina de pe cealalta parte a lumii ca sa ma vada pe mine)stiam ca e un om deschis, jovial etc. Bineinteles ca i-am acordat de la inceput "prezumtia de nevinovatie"...am crezut in omul cu care vorbeam de atata vreme . Faptul ca nu-mi facuse nicio promisiune (in afara faptului ca va veni sa ne cunoastem) si ca discutam doar ca prieteni mi-a ajutat sa am incredere in el...Ce a urmat a fost superb , o vacanta de vis in tara , indragostiti ca doi adolescenti (el avea deja 35, eu 25), ne tineam de maini si ne uitam unul la celelalt fara a ne mai putea dezlipi privirile astfel incat aproape am uitat sa ne dam jos in gara Sinaia ...acum ma bufneste si rasul cand ma gandesc ce face dragostea din om!!!
Iti doresc mult succes ...sa crezi in visul tau si se va implini (insa sa tii deschis ochiul de la spate!)
Andreea
PS. Ma duc sa fac niste ficatei de pui(preferatii mei) ...vorbind de asta mi-aduc aminte de inca ceva foarte haios..eram la Sighisoara ,luam masa la restaurantul Casa Vlad Dracul , iar eu, comand niste ficatei de pui la tigaie...saracul sotul meu, mai tarziu am aflat ca nu suporta ficatei de pui...atunci parea sa-i manance cu atata pofta!!!..deci cand e sa fie indragosteala nu o sa-l mai opreasca nimic.
Daca vrei sa mai vorbim da-mi un pm. Numai bine.