Relatii virtuale

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Hop si eu

Si eu mi-am cunoscut sotul tot pe net.
Sintem casatoriti de 4 ani, si ,sincer, mi-a luat 2 ani ca sa realizez ca nu visez.
Nu as fi putut gasi niciodata un sot mai bun in ro.
Nu o sa regret niciodata pasul facut ,desi mi-a luat ceva timp sa-i conving pe ai mei ca stiu ce fac.

E adevarat ca nu intotdeauna relatiile pe internet merg.
Si e adevarat ca poti intilni si multi ciudati.
Insa atunci cind e sa fie ,e.
Si mai ales daca sinteti amindoi seriosi si va doriti o relatie serioasa.

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

goanga23 ce ciudatttttttt !!!
Relatii noaste au inceput aproape identic!
Pe internet,anul trecut in 1 aprilie se pare ca ne`am cunoscut amandoua barbatii.

Si in iulie,iar tu in august ne-am facut vacanta in tara cu noul iubit

Eu la mare,tu la munte..ahaha..Altfel cine stie...ne intalneam si pe la mare,sau la munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Incep sa prind si eu curaj,ca vad ca sunt multe cazuri in care relatiile incepute prin internet au avut o continuare fericita.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

annnca...o fi acelasi barbat...cica ..stai sa vad si marea si muntele..toate frumusetile patriei!!!

Mai glumesc si eu, sper ca nu te-a deranjat ...noi ne-am cunoscut pe 1 aprilie 2002 si ne-am casatorit in aprilie 2003, iar in toamna lui 2004 a aprut si minunea noastra Mara...deci , n-am pierdut timpl...

Atunci cand a venit in Romania pentru prima data l-am dus si la munte si la mare. Timpul a fost scurt, doar doua saptamani altfel l-as fi dus si in Maramures, Moldova si in Delta Dunarii , unde nici eu nu am fost niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

goanga,respir usurata,nu e acelasi barbat. Ca eu l`am cunoscut anul trecut..uf ...deci nu e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexis23 spune:

intervin si eu ca musca-n caciula in discutie, sper sa nu deranjez...insa...v-am cautat foaarte mult. iata care e povestea: numele meu este Alexandra si sunt studenta la facultatea de Sociologie din Iasi. Am intrat pe forum dupa niste cautari vis a vis de lucrarea mea de licenta care are ca tema relatiile de iubire si internetul! V-am gasit pe voi, cu povestile voastre fantastice, iar rugamintea mea este urmatoarea: legat de partea practica a licentei mele, cele care veti dori sa ma ajutati completand un chestionar anonim as ramane vesnic recunoscatoare pentru ca nu am gasit subiecti pana acum si in sfarsit sunt pe un forum cu oameni de incredere! va multumesc! puteti sa ma contactati pe yahoo messenger ca sa va trimit chestionarul, id: al3xandra_maria
Va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Si eu mi-am gasit jumatatea pe net :)
Am vb la tel 2 luni, apoi am mers la el, pe atunci avea contract in Italia.Ne-am casatorit dupa 6 luni.Apoi am ramas gravida, si 9 luni mai tarziu il aveam pe Aidan.Acum locuim in DE tot cu contract de munca al sotului.
Suntem impreuna de 3 ani jumate, casatoriti de 3 ani si Aidan are 2 ani :) si suntem fericiti

Ce e un pic ciudat e ca parintii mei nu i-au cunoscut niciodata pe parintii lui, dar poate ca e bine :), iar ai mei nu vb engleza asa ca nici nu au vorbit vreodata.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ce povesti frumoase de dragoste!!
Si eu acum vreo 6-7 ani intram pe mirc, unde imi facusem mai multi prieteni cu care vorbeam tot timpul. Totusi, cu unul dintre ei ma simteam mai mult decat apropiata... Ne-am intalnit (el locuia in Italia de vreo 6 ani) si ne-am indragostit pe loc unul de celalalt. A venit si el in Romania de cateva ori, am fost si eu la el, dar ne vedeam prea rar pentru cat de mult il iubeam... Relatia noastra a durat doar 2 ani jumate, pentru ca n-am mai suportat sa stam la distanta unul de celalalt. (Cu siguranta daca aveam facultatea terminata plecam acolo si am fi fost impreuna si astazi.) Dar eu fiind cu capul pe umeri n-am vrut sa renunt la facultate, pentru ca eram in anul 2 si nici nu aveam cum sa plec acolo in urmatorii 3 ani. Asa ca ne-am despartit (si azi ma mai gandesc la el si vorbim uneori), eu am cunoscut pe altcineva si m-am casatorit la 2 ani dupa aceea. Acum am doi ani de casnicie si sunt foarte fericita. Dar pot sa-ti spun cu mana pe inima ca daca tu simti ca merita sa mergi acolo nu trebuie sa ratezi ocazia!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Eu iti spun doar atat: go for it! Pana n-o faci, n-ai de unde sa stii si mai bine s-o faci acum decat sa regreti mai tarziu
Putina atentie si multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Uitati o poezie haioasa referitoare la relatii pe internet

Secretele chat-urilor
Va spun un lucru strict secret
M-am abonat la internet
In prima zi de stat pe chat
9 gagici am agatat
Si le-am chemat la 7 fix
La barul din cartierul X
Cand le-am zarit pe toate 9