Relatii virtuale
Raspunsuri - Pagina 3
prettysunshine spune:
Elise,ai dreptate,dar stadiul acesta l-am depasit de mult,stiu deja cu cine vorbesc,era vorba de relatii care incep pe net,nu de simple flirturi.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
Elise spune:
Daca tu consideri ca deja aveti "o relatie" (interpretabil, dupa parerea mea) atunci singurul risc este sa iti fi creat (sau sa isi fi creat) deja o imagine care sa nu corespunda realitatii, si unul dintre voi sa fie dezamagit.
Elise & BBLisa
creasta spune:
Da si eu l-am cunoscut pe sotul meu pe net acuma 5 ani,nu imi pare rau de nimic sunt bine mersi,si nu credeam ca pot avea asa noroc,a venit ne-am vazut ne-am placut si in 3 luni eram in germania unde sunt si acuma,a fost este un om foarte serios de la cre am invatat ff multe,am un respect deosebit pentru el.deci si relatiile pe net pot fi serioase.
Corina
prettysunshine spune:
De ce cand spun relatie toata lumea se gandeste la altceva?Eu nu consider decat ca suntem prieteni pana in momentul acesta si abia dupa ce ne vom vedea imi voi da seama daca va evolua sau nu.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
Elise spune:
Eu nu m-am gindit "la altceva" - m-am gindit doar ca e interpretabil ca v-ati cunoaste, din moment ce nu v-ati vazut niciodata.
Sint de acord cu ce a scris cineva inainte, ca in momentul in care il vezi prima data o iei oricum de la zero.
Elise & BBLisa
prettysunshine spune:
Recunosc ca momentul intalnirii ma sperie cel mai tare si stiu ca persoana reala e diferita de cea virtuala,voiam numai sa stiu daca sunt cazuri in care aceste relatii incepute virtual au evoluat pana la casnicie.
Poze
nume spune:
Rosa, eu am o casnicie foarte buna, in sensul traditional. Experienta la prima mana :) Daca vrei sa vorbim ti-am trimis o invitatie pe mess.
nume
ankalaura spune:
Eu mi-am cunoscut sotul pe net. Nu ne-am conversat prea mult. Dupa 2 saptamani ne intalneam (eram in acelasi oras), dupa inca 2 luni ne mutam impreuna, dupa alte 2 luni luaseram deja decizia sa avem un copilas si eram insarcinata. La mai putin de un an de cand ne-am cunoscut, eu eram ultra gravida, eram ultra fericiti impreuna, si ne-am cumparat intre timp si apartament. Dupa inca un an ne-am casatorit legal (lucru de care nu avuseseram pana atunci nici timp, nici bani, si nici buletine valabile in Bucuresti ).
Suntem impreuna de 5 ani, suntem cel putin la fel de fericiti si planuim al doilea bebe.
O colega a mea insa, a cunoscut pe net un cretin care a lasat-o cu datorii de peste 100 de milioane, pentru care a trebuit sa faca un credit (sa le plateasca, pentru ca erau datorii care acumulau penalitati si i-a fost frica sa nu isi piarda casa). Crezuse totusi, destul de mult timp, ca este iubirea vietii ei....
Si tot ea mai cunoscuse alt cretin, casatorit si cu copil, care i-a vandut niste gogosi telenovelistice - ca l-a parasit nevasta, ca acum vrea sa ii ia copilul, chipurile calatorea mult, apoi s-a dat bolnav de cancer ca sa impresioneze, un cretin - in realitate, era ultra insurat, nu mi-e clar daca suferea de mitomanie, daca ii placea sa se simta compatimit, sau cauta numai o aventura? (ultima varianta este asta cu aventura, pentru ca relatia lor a fost 99% platonica, dar asta era indragostita lulea!). Si tipul lucra la o firma sonora (nu spun care, ca ati auzit toti de ea), avea super salariu si posibilitati, era misto de pica, putea avea orice femeie dorea... Nu spun asta pentru a motiva atitudinea lui, nici pe departe - ci o spun pentru ca eu chiar cred ca el avea o problema "la mansarda", si nu era in cautarea unei aventuri (nu imi pot altfel explica de ce a gasit-o pe asta, cu 10 ani mai mare ca el, si, as spune, mult inferioara lui)
O alta colega si-a cunoscut iubirea tot pe net, acum 3 ani. Joi se casatoresc, iar el este tot de la 2000 de km departare. Vor ramane in Romania, iar ea inca nu realizeaza ca e de-adevaratelea, si nu un vis. Este extraordinar de fericita si abia astept sa o vad spunand DA!
Totusi, cred ca a-ti cunoaste perechea pe internet nu este cu nimic mai riscant decat a-ti cunoaste perechea pe strada sau prin cunoscuti. Toate sunt loterii...
Un lucru este cert - daca nu incerci, nu vei sti niciodata! Succes! Iti doresc toata fericirea din lume!
lau10 spune:
Rosa, eu mi-am cunscut stul tot pe internet. Era un site de chat si intr-o seara, cand ma pregateam sa inchid site-ul ca imi era somn, mi-a zis hello, si am vorbit in seara aia vreo 4 ore. In fiecare zi apoi am vorbit. La o luna dupa ce l-am cunoscut pe net (el este spaniol), a venit Craciunul si nu m-a mai cautat 2 saptamani. Eram foarte dezamagita, pentru ca imi placea de el, era un tip foarte inteligent si arata si bine. In ianuarie, cand deja imi luasem gandul ca ma va cauta, mi-a trimis un email si mi-a zis ca a avut o problema in familie (lunga poveste). In fine, in februarie a venit la Otopeni sa ne cunoastem. Pot sa-ti spun ca aveam niste emotii cumplite, imi transpirau palmele, fumam tigara de la tigara asteptandu-l. Cand a venit, am avut un soc, pentru ca nu imi venea sa cred ca e chiar el, parca in carne si oase era mai ciudat (nu el, dar toata situatia asa in general). Dar pot sa-ti spun ca dupa 5 minute de stat impreuna, deja aveam impresia ca il cunosc de o viata si am fost foarte relaxati. Ah, cand m-a vazut el m-a pupat pe buze hihi...a zis mai tarziu ca sa ne treaca emotiile si sa spargem gheata
Statea in Bucuresti 3 zile. A doua zi m-a luat la restaurant...si m-a cerut de sotie, cu inel, cu statul in genunchi, cu tot. Nu imi enea sa cred, am ramas socata!!
Am riscat foarte mult, am spus DA la un strain practic, dar instinctul meu imi spunea ca fac bine.
In aprilie acelasi an ne-am cununat civil si in iulie am facut o nunta ca in povesti in Bacau (de unde sunt eu)
Avem 5 ani de la casatorie, o fetita de 4 ani si pot sa-ti spun ca am facut cea mai buna alegere.
Dar e si un risc, ca nu stii cu cine ai de-a face. Mai ales daca e din alta tara si nu poti sa petreci zi de zi cu el pana la casatorie. Acum ca s-au deschis granitele e mai usor, poti sa te duci si fara a te casatori, dar cand am fost eu era cu invitatie etc..mai dificil.
Oricum, eu iti doresc mult success, si abia astept sa te intorci sa ne spui cum a fost.
prettysunshine spune:
Nume,n-am primit nicio invitatie pe mess,mai incearca o data te rog.
Ankalaura,multumesc mult pentru raspunsuri!
Poze