Relatii virtuale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu mi-am cunoscut sotul pe net, anul asta am facut 3 ani de la casatorie si avem si un pitic

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

rosa sinensis spune-me mai mult despre el.Sigur daca nu e secret.Din ' experienta ' mea nu-i ea foarte bogata , dar as vrea sa fi foarte atenta la el.Pastreaza o doza de precautie si abia dupa ce il vei cunoaste bine in realitate , poti sa te indragostesti , sa iubesti...Daca a fost un om sincer , cand il vei intalni vei vedea ca nu-i o mare diferenta de cum il stiai tu.Fiecare din noi de mule ori involuntar parem si mai altfel ca in viata de zi cu zi.E normal sa fi emotionata pentru cand il vei intalni.Eu ma aranjasem cu nu stiu cat inainte si nu stiam cu ce sa-mi mai ocup timpul.
Iti doresc mult noroc , daca e sa fie vei stii ca el e alesul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Denisabia,sotul tau e roman,nu?La mine situatia e mai dificila,e belgian,il stiu de 5 luni de-acum,la inceput au fost doar e-mailuri,apoi am inceput sa vorbim in fiecare seara pe messenger,am vorbit si la telefon de cateva ori.Eu nu l-am lasat sa-mi telefoneze la inceput,tocmai pentru ca stiu ca e mai usor sa te implici atunci cand vorbesti la telefon,in final am cedat si l-am lasat sa ma sune.El a vrut sa vina aici la sfarsitul lui aprilie,mie mi s-a parut prea curand,i-am spus sa nu vina,iar acum asa deodata m-am hotarat sa ma duc eu sa-l vad,el nu mai poate veni decat in august.Iar acum sunt paralizata de frica cand ma gandesc la momentul intalnirii.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

rosa sinensis nu-s inca casatorita , la 20 de ani vreau sa-mi traiesc tineretea.Ma bucur ca desi e strain , ati reusit sa va intelegeti asa bine si sa va apropiati.Poti fi sigura ca orice diferente culturale , faptul ca va despart atatia kilometri vor disparea daca il iubesti.Atata timp cat s-a purtat bine pana acum , ai simtit ca poti avea incredere il el , nu trebuie sa fi asa tematoare.E drept ca n-am fost in situatia de a merge la el , dar e alegerea ta.Probabil esti nerabdatoare sa il iei de mana si sa-l simti efectiv in bratele tale.E de inteles si e bine ca ai decis sa mai scutesti din timp , fiindca asa vei stii ce sa hotarasti pentru viitorul apropiat.Ati vorbit si de o casatorie?Sigur ca mai e mult pana acolo , dar e bine de stiut parerea lui.Am vazut ca ai copilasi si imi imaginez ca iti doresti ceva stabil.
Daca doresti iti pot da id-ul de messanger , poate te pot sprijini chiar si asa virtual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Denisabia,daca poti sa-mi dai Id-ul de messenger pe PM,bineinteles ca mi-ar face placere sa vorbim,mai ales daca esti intr-o situatie asemanatoare.Evident ca am vorbit de casatorie,dar pana atunci am hotarat ca va trebui sa stam impreuna un timp,pentru ca amandoi avem experiente nu prea placute in spate si nu vrem sa ne pripim.Iar mai inainte de asta trebuie sa hotaram in ce tara vom locui,el a luat in calcul si posibilitatea de a veni el aici.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

La mine nu a mers nimic dintre relatiile virtuale si in realitate... Mai mereu s-a dovedit a nu fi ceea ce parea a fi... Am cunostinte totusi care siau cunoscut sotul pe net, si am auzit si aici multe situatii.

Am dreptul sa comit greseli si sa nu fiu intotdeauna perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adiereamarii spune:

Din cate stiu eu belgienii sunt seriosi,se implica intr-o relatie.Acum nu depinde de natie,dar prietena mea este maritata cu un belgian,pe care l-a cunoscut pe net.La inceput a avut emotii,dar acum e foarte fericita.Este si ea cetatean belgian acum,si de cate ori vorbim pe mess imi spune ca asa noroc nu credea ca poate avea.Se inteleg extraordinar de bine.S-au intalnit de cateva ori,apoi el a cerut-o in casatorie.Si ea povestea ca ii era teama sa ii dea numarul de telefon,dar el a insistat.Si azi asa,maine asa,pana cand s-a trezit ca ii spune ca vine sa o cunoasca.Nu regreta nici un pic pasul facut.Eu sunt sigura ca iti va fi bine.Daca nu era ceva serios,nu insista sa te cunoasca,nu iti cerea numarul de telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu nu vad nici o diferenta; ce daca l-ai cunoscut pe net? Putea fi in tramvai, la o petrecere sau o intalnire aranjata.
E mai interesant ce faci de-acu' incolo...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu ma gandesc asa:

1. Iti trebuie o foarte mare doza de curaj sa faci asta - dar daca tot exista si cazuri fericite, why not

2. Cu exceptia faptului ca ai noroc, poate lua mult mai mult decat iti ia prin alte mijloace sa-ti gasesti jumatatea
(practic...ma gandesc ca pierzi o gramada de timp cu procesul de selectie...in orice alt mod ar fi mult mai usor - pur si simplu selectia este mult mai riguroasa si rapida in contactul direct)

Argumentul ca ai sansa sa cunosti multi cu aceeasi intentie ca tine - Ok cu asta, insa ce importanta ca afli ca 1.000 sau 10.000 sau 100.000 au aceleasi intentii daca nici unul nu este in final pe gustul tau.

E cumva asa...sa cauti o perla prin nisip. Poti sa ai noroc.

dar daca nu ai alte surse...sigur, poate fi o alternativa viabila.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Oamenii care's online sint aceiasi cu cei offline.
Nu sint alta specie.

Problema este ca offline n-ai face conversatie romantica cu vreun pusti curios de 12 ani care tasteaza de sub pat, sa nu-l prinda mama ca a depashit ora de culcare.
Si nici cu vreo cucoana filozoafa care se plictiseste acas' la ea.

Pe net, s-ar putea sa faci.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput