Mamici de iulie-august 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 27
Irinusha spune:
Gabi, felicitari!!!! Sa va traiasca flacaul (pe langa fratiori evident) si sa va aduca numai bucurii!!!! Refacere usoara si mult, mult laptic!!!
Sa vedeti voi fetelor ca ai vostri or sa fie si mai mari minuni ;)
Si o sa va descurcati de minune cu tot, buric si alte cele ...
Numai bine si sanatate maxima tuturor burticutelor si bb-lusilor!
Edit: Am mai pus poze noi la albumul cu "burtica", daca aveti chef sa le vedeti, uitati aici: http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alinush_irinush/my_photos
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
otim spune:
quote:
Originally posted by andreea c
Neata!
Fetelor voi cum faceti cand editati semnatura ca eu nu am gasit de unde as putea modifica marimea fontului sau culoarea?
Andreeasaptamana 34
Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
eu de exemplu mi-am "facut" lectiile si teste aici la "raspunde la subiect" , mi le-am notat dupa ce am gasit ce-mi place si apoi la profil personal la semnatura le-am adaugat cu multe vizualizari

Otilia
inceput 29+
Laurentiu
ilenutza spune:
Asaaaa, sa revenim!
Multumim pentru urarile de LMA si gandurile bune!{flo]
LMA si din partea noastra pentru toti Constantinii si Elenele
si pentru BB Constantin, cel mai tanar participant la odisee!
Gabi, felicitari pentru baietel!Sa fie sanatos si cuminte!
Io am fost
si am aspirat, am sters pe jos si am pus vasele la spalat.Iar diseara am planuit sa mergem la Spiderman!
Anto nu e speciala!
E glicerina simpla luata de la farmacie.Stiu ca ar trebui sa ii iau o pasta de dinti dar am vazut numai porcarii.Iar glicerina ii face si o igiena bucala, el e obisnuit cu ea ca il spal de la 4 luni de cand i-au aparut primii dinti!
Cu olitza, eu am citit in toate cartile ca de la 2 ani trebuieinceput procesul, fetele fac mai rpd decat baietii, etc. Dar intentionez sa il las prin curte la mama fara scutec cand o fi cald afara si nu e bai!
Ile
32 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
ilenutza spune:
vad ca v-au placut filmuletzele!![]()
Hai sa vedeti si continuarea:Domnisoara este Anais, iar mamica a nascut natural 

Ile
32 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
lorinaoo1 spune:
Saliu! 
Oana santierul s-a amanat, cel putin la noi in camera, cu o sapt, am schimbat mesterii. In schimb nu prea stau pe net pt ca nu suport prea bine caldura, camera mea are iesire la balcon si bate soarele in geamurile noastre pana pe la 5 dupa-amiaza
Si mai avem si acoperis de sticla la balcon care se incinge ca in sera
Coolerul de la unitatea centrala a calc face un zgomot... nu prea face fata nici el ![]()
Dar nu v-am parasit si ma gandesc la voi 

Olguttza exact asa patesc si eu. M-am mai gandit ca poate avea o parte de vina si gynipralul pt ca imi da palpitatii si parca imi pune sangele mai mult in miscare. Asa ca, avand in vedere ca ma simt mai bine, am incetat sa-l mai iau. Sper la o schimbare ![]()
Lunita sunt super pozele si tu esti luminoasa ca o lunita ![]()
. Sa va fie de bine vacanta. Mi-ai amintit de concediul nostru de anul trecut din Creta 

Supeeer filmuletul cu bebelusha...

Abia astept sa o vad / aud si pe printesa mea. Simt ca mi-e atat de dor de ea, desi nu am vazut-o niciodata
si e chiar si f aproape de inima mea, la propiu
Cred ca m-am dereglat 

Printesica mea isi cam face de cap, cel putin noaptea asta a miscat incontinuu. Nasol e cand ma loveste undeva unde doaaare tare si in ultima vreme simt ca se impinge cumva in jos, pe colul meu
Nu stiu ce face ea acolo, poate incearca sa se mai intoarca 
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 32+
mychydutza spune:
m-au topit filmuletele alea. da ce frumoasa e! eu mi-i imaginam mai rosii si mai urati cand se nasc, da bebele asta e chiar frumos..........abia astept sa-i arat si sotului filmuletele.........
+28 cu bebe baiat
mihaela
poze
Ioana75 spune:
Neata!
Gabi, felicitari pentru bb Constantin si refacere usoara
!
Luna, bine ai venit acasa, sa va fie de bine concediul.
Simo, ce scenariu de groaza te-a asteptat in tara
. Cred ca iti venea sa pleci cu primul avion inapoi.
aylin, spor la mincat inghetata; vad ca te antrenezi la greu
.
Am inceput sa am arsuri seara. CInd ma gindesc ca iar o sa ma apuc de vomat seara dupa seara, ca altfel nu pot adormi, imi vine sa
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
liadorian spune:
Suuuper filmuletele! Dau apa la soricei ca o bleaga de cand le vad. I le-am trimis si lui tati, sa stie ce-l asteapta.
Lia
30S
Miruna Demetra
liadorian spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Oana santierul s-a amanat, cel putin la noi in camera, cu o sapt, am schimbat mesterii. In schimb nu prea stau pe net pt ca nu suport prea bine caldura, camera mea are iesire la balcon si bate soarele in geamurile noastre pana pe la 5 dupa-amiazaSi mai avem si acoperis de sticla la balcon care se incinge ca in sera
Coolerul de la unitatea centrala a calc face un zgomot... nu prea face fata nici el
Lavinia-nasica de mofleaburtica
Lorina Maria 32+
Lavinia, cam asta e situatia si in sufrageria noastra. Tot din cauza balconului aiurea, cred ca-s 50 de grade acolo. Noroc ca ma pot refugia in dormitor, unde n-am nici televizor, nici calc, nimic. Dar macar e racoare!
tie si Lorinei!Lia
30S
Miruna Demetra