Mamici de iulie-august 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 26
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by Samurai-lady
Despre pofte si eu am destuleeeeee:mai nou,ciresele si budinca de cafea;sau jeleul de cafea cu frisca.Am pus pe mine 7 kg jumate,dar de aku nu-mi mai pasa,cere bebele,ii dau :)))
Samurai-lady29 weeks
si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
pai nu e mult 7.5. eu am inceput sa mananc mult si multe dulciuri si pentru ca nu puneam deloc si eram putin speriata. dar acum, sa nu imi fie de deochi, am recuperat si m-am linistit si eu. ca aveam un stres ca orice as face nu ma ingras. dar am descoperit ca merge cu dulciuri multe
cam cat se pune in ultimul trimestru? ca sa imi fac si eu un calcul
Aylin,
27+ 
pozici
atat de mari suntem
ghinetz spune:
Toata noaptea am visat-o pe Gabi. Eram nerabdatoare sa aflu ca e bine. Acum ca am citit ca e asa...mi-au dat lacrimile. De emotii. Draga de ea! Daca imi va fi greu ma voi gandi ca ea se descurca cu trei copilasi...
Lavinia, ai plecat de pe santier? Ca nu te-am mai vazut pe net.
Lia felicitari. Mai 10...o sa vezi cum trec. Si cand va veni Miruna si in casa ta se va auzi doar Mircea Vintila (asa, printre gangureli) sa vezi...va fi de vis.
Luna si pe mine ma dor tareee oasele bazinului si "alte alea". Bine ca nu e mai grav. Ma gandesc la fetele care au contractii si care trebuie sa stea in pat. Eu nu cred ca as fi avut vointa lor sa stau doar "intre perne" - vorba cuiva. Desi uneori asa as fi vrut sa trebuiasca, macar cateva zile sa nu fac nimic. Asa, (ca tot se vorbea ieri) urc de cel putin 3-4 ori pe zi pana la etajul 3, fac - de nevoie, trebuie sa-l insotesc pe Stefan - plimbari lungi. Ce mai...cred ca fac miscare ca pentru a ma pregati de o nastere normala. Desi nu va fi asa.
Oana
30+
si Stefan-Vladimir
4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ilenutza spune:
Guten morgen!
Inainte de a citi ceva din urma, pentru cine vrea sa vada cum e un bb imediat dupa nastere.
A nascut o prietena de la mine de la Colectie!
Enjoy
Ile
32 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
ghinetz spune:
karligutza, eu m-as fi prins, pe bune. Sotul nu. Asa ca a fost mai bine ca am iesit doar noi doi. Desi, mereu cand ies undeva si ma uit la meniu parca as vrea de toate! Si cand imi aleg...nu-mi mai place. De fapt simt ca as vrea ceva, ceva special, dar...Macar berea a fost rece (si fara alcool, desigur).
anya, deci nici pe bb2 nu il voi stresa cu olita (sau mai degraba nu ma voi stresa pe mine). Iar bunicilor le voi da sa citeasca mesajul tau.
Oana
30+
si Stefan-Vladimir
4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mioara2004 spune:
Buna fetelor!
Luna am vazut pozele, ai avut un concediu frumos!!
Mi-ai facut pofta de o baie in mare! ![]()
Eu sunt bine; ma deranjeaza soarele, ma plimb mai mult pe la umbra.
Si eu mananc multa inghetata si fructe.
Mioara
33+
Doru Andrei
ghinetz spune:
quote:
Inainte de a citi ceva din urma, pentru cine vrea sa vada cum e un bb imediat dupa nastere.
Voi astazi ma faceti sa plang, nu gluma. Si nici nu a inceput vreo criza hormonala. Ati vazut cat e de draguta?! Si cum se lasa intoarsa si masurata?! Si taticutul cum tot spunea "Ce faci, tati?"
DOAMNE, CE MINUNE!!!!
Oana
30+
si Stefan-Vladimir
4ani+"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
andreea c spune:
Neata!
Gabi felicitari! Sa va traiasca iezisorii si sa va bucurati de ei.
Karligutza trimiti te rog pozele tale si ale lui Andutzy pe mailul comun ca vreau sa le salvez sau iti dau adresa mea de mess daca merge mai usor asa.
Fetelor voi cum faceti cand editati semnatura ca eu nu am gasit de unde as putea modifica marimea fontului sau culoarea?
Andreea
saptamana 34
Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
mamii spune:
DECI DECI DECI!
in primul rand buna dimineata la toata lumea...
Felicitari Gaby sa iti traiasca iedutzu sa fie cumintel si mankcios!Iar tie refacere rapida!
2.PE mine m.a luat panica....:D MIE IMI E TARSHA DE BURICU LA BEBE oare o sa ma descurc cu buricutzu dupa ce vine?! mamicile kre au deja un bebelic voua cum v.a fost ?! :( sper sa imi treaca pana nasc.voi nu va temetzi de buric?! ( maybe i am just scarred)
andreea c spune:
Ilenutza m-ai emotionat cu filmuletul. E o scumpa bebelina. Sa o 

din partea noastra. Cum o cheama?
Andreea
saptamana 34
Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
mychydutza spune:
doamne cat poate sa fie de dragutz bebelashu ala.................chiar ca e o minune. 
+28 cu bebe baiat
mihaela
poze

Cum a venit pe lume Samurash bebe