Mamici de iulie-august 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 25
liadorian spune:
M-am trezit devreme sa fac
pentru toata lumea. Ne-am "injectat" (cred a in sfarsit mi-a ajuns si mie cu injectiile astea, tremur ca un caine cand vad seringa, desi nu dor asa rau; dar dupa aproape 100 de intepaturi...
), am expediat sotul la munca si.........
! Sarbatorim!!
Domnita Miruna implineste azi 30 de aptamani, dintre care 12 petrecute intre perne, ca o mare domnita ce e ea. Sper sa mai vina inca 10, cum or fi, numai sa fie cate trebuie!
Gabi, refacere rapida! Felicitari pentru cel de-al treilea iedut, caruia ii uram bun venit printre noi! 
Andra,
!
Pupam mamicile si bebelusii, pe cei care au iesit din gaoace si pe cei care-si asteapta cumintei randul! Sa aveti o zi frumoasa de tot!
Lia
30S
Miruna Demetra
karligutza spune:
Buna dimineata gagicutze!
Luna iti impartasesc starea asa cum ai descris-o. Si pe mine 'ma doale lau' 

; de cele mai multe ori oasele bazinului si uneori si mai pe la exterior... exact simptomatologia despre care spuneai; doar ca si eu, din nou, ca si tine, cred ca aceste dureri fac parte din bucuriile gravidiei. Asta e, le suportam; ca doar, de exemplu si in 'luna de miere' ne-a mai durut una alta si nu ne-am plans de nimic
ca doar eram in culmea fericirii
; stiti vorba aia:
Placere fara durere NU EXISTA !!!
apropos de intalnirea de duminica de la paticut, n-am mai apucat sa va povestim noi mare lucru, dar va zic acum ce-am mai discutat printre altele. Eu si cu Anya fiind singurele 'purtatoare' de fetite eram singurele care isi puteau pune problema; insa eu cu precadere am intrebat daca sa-i fac la fetita gaurele in urechiuse, pentru cercelusi, imediat dupa ce se naste in maternitate sau mai tarziu pe la 3-6 luni acasa ???. Cred ca mai avem aici mamici care chiar daca nu s-au intrebat inca lucrul asta, ar fi curioase sa afle. Parerea Anyei20 a fost ca e mai bine sa ii facem gaurelele si sa ii punem cercelusii la bebelusha atunci cand ducem hainutele asistentei sa o imbrace; sa o scoatem din spital; atunci sa ii ducem si cerceii ca nu e nici o problema sa le facem 'piercingul' de la o varsta asa frageda. Acum, daca vor si baieteii 'intepati' vedeti voi cum faceti... ![]()
Eu m-am hotarat, scot fetita (din spital
) cu cercelusi cu tot ca doar tre' sa iasa momoasa! Nu de alta, dar cred ca e mai bine sa ii faca la spital si daca o s-o doara putin cand o 'inteapa' macar suferinta e apropiata de altele ca tocmai a trecut prin etapa nasterii si poate o s-o conexeze cu aceea si nu isi va aminti peste ani sa ma pedepseasca ca am 'chinuit-o' de buna voie.
karligutza,
sapt.34
si-o burtica ROZ ...
... BOMBON ... 
Samurai-lady spune:
La o cafea cu lapte va invit,plus o praji de ciocolata.
Vinerea asta facem si noi 30 saptamani,mai 7-8 saptamani,mama ce a trecut timpullll.Pe Kenta l-am nascut la 38 saptamani,oare bb2 iese mai repede?
Samurai-lady
29 weeks
si Kenta 4 ani 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
aylin_tarcan spune:
neata!
anto, numai picioarele sau si bazinul? ca picioarele o rezolvam cu perna. insa imi aduc aminte ca in spital anul trecut faceau chestia cu ridicatul patului fetelor cu placenta jos inserata. nu de alta, dar patul meu e cat "malul". cred ca numai cu un utilaj l-as putea ridica.
lunito ma dezamagesti! pai de cate ori vorbiram noi aici de asta! si pe mine ma dor. si mai era cineva. din pacate nu ma ajuta neuronul sa imi aduc aminte cine!
neata lia, felicitari pentru 30! ce putin mai ai! si ce curajoasa ai fost si esti!
Aylin,
27+ 
pozici
atat de mari suntem
otim spune:
Buna dimineata si de la noi .
Gabi felicitari pentru Constantin 

Valen iti tinem pumnii si tie ca doar urmezi , nu ??? 
Lia buna
, felicitari si la mai mare , spune-i Mirunei din partea mea ca ca o printesa asa cuminte mai trebuie sa aiba rabdare inca 10 saptamani si apoi dorim sa facem si cunostiinta cu ea .
si tie si ei .
karligutza - OK cu cerceii , dar ce o sa te faci peste ani cand va dori ea piercing ??? ![]()
Samurai-lady -
la praji cu ciocolata ..... venimmmmm
Aylin -

Otilia
inceput 29+
Laurentiu
aylin_tarcan spune:
fetelor, eu dau in benga cu inghetata choco cherry de la nirvana. nu pot fara, si ieri trebuia sa vina aprovizionarea, dar nu mai avea auchanul si nu am capatat. zicea la discovery ca ce mancam noi acum vor fi preferatele copilului toata viata! pai ce ne facem? ca nu vreau sa manance inghetata si prajituri ca sparta! ca ar fi ceva, eu, care in mod normal, nu mananc dulciuri .....!!!
Aylin,
27+ 
pozici
atat de mari suntem
Samurai-lady spune:
Despre pofte si eu am destuleeeeee:mai nou,ciresele si budinca de cafea;sau jeleul de cafea cu frisca.Am pus pe mine 7 kg jumate,dar de aku nu-mi mai pasa,cere bebele,ii dau :)))
Samurai-lady
29 weeks
si Kenta 4 ani 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
otim spune:
Anya20 - te-am pandit aseara , dar am adormit pe la ora 23 . Daca imi permiti te-as "ataca" cu cateva intrebari . Am un nepotel scump foc de 5 luni si doua saptamani . Intrebare : care este temperatura pentru care trebuie sa intram in panica ??? Am citit pe net si ziceau ca 38.3 grade e ceva normal la ei . Ce fel de termometru este bun pentru bebe , pentru ca noi ne gandeam la acel termometru pe care-l pui putin in ureche si gata , dar tot pe net ziceau ca temperatura la bebe se ia rectal si asta ar fi cea corecta . Multumim si
multe
Otilia
inceput 29+
Laurentiu
jeni71 spune:
Buna dimineata si bine v-am regasit !
Am mai intrat din cand in cand sa va citesc, dar nu am avut vreme sa mai scriu pentru ca sunt in mutari la casuta. Acum, saptamana asta e mutarea finala, deja pe weekend mi s-au si invitat ceva prieteni (sincer, deja mi-e groaza cand aud ca vin musafiri, pentru ca mi-e greu sa fac treaba sa gatesc, etc, insa pe de alta parte mi-e foarte dor de ei).
De azi am ramas definitiv acasa pentru ca asa a spus domnul doctor ca ar fi mai bine sa raman linistita acasa. Ideea e ca imi face figuri medicul de medicina muncii si nu vrea sa imi dea concediu de risc de sarcina si trebuie sa imi iau medicale si sa fac artificii pana intru in prenatal care sincera sa fiu l-as mai fi amanat putin.
Altfel, voi ce faceti, mi-era dor de voi.
Pupici Jeni
28 sapt