Mamici de iulie-august 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 28
Samurai-lady spune:
Filmuletzele cu bebelina sunt superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Felicitari parintilor si un pupic dultze printesei 
Samurai-lady
29 weeks
si Kenta 4 ani 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
Luna1 spune:
Buna dimineatza (la mine e inca dimineatza). Eu sunt la o cola ca nu mai pot bea cafea insa cola da.
Jadiii si mie mi-a fost dor de tine, sa nu razi dar in Cipru am inchiriat o masina cu scaun reglabil (Peugeot) si de cate ori am condus (zilnic un drum ca al meu sot e un lenes si se dadea lovit sau lua o bere in bot) cand reglam scaunul ma gandeam la tine. Adica scaunul asta se ridica din spate si mereu ma gandeam ca nu se opreste si ma trezesc catapultata pe geam
. In fine intelegi tu la ce ma ducea pe mine capul in vacanta gandindu-ma la Dna Jadi a noastra (sau mai pe scurt Popeasca).
de la noi toti.
Simo ce experienta oribila dar sa stii ca nu e doar Romania ci e ceva latin, grecesc etc acest caracter iute la manie. Eu in Cipru era sa ma iau la alergat cu una. Conducea sotul, vede un spatiu de parcare liber unde doream noi sa mergem si cand sa dea inapoi sa parcheze lateral se pune jeepul din spate pe claxonat ca vezi doamne nu avea ea timp sa astept dupa noi pana parcam. Mai exact a condus atat de in curu nostru ca nu mai putea nici ea sa dea inapoi. Si al meu barbat se enerveaza si tot da inapoi, aia claxoneaza la greu si fiu-miu incepe sa planga ca "I'm scared!" de ti se rupea sufletul. In secunda aia am vazut rosu de nervi am deschis usa si de n-am injurat-o pe engleza (sa inteleaga nu de alta) pana s-a potolit si a dat cu spatele. De obicei nu reactionez, sunt cuminte dar cand ajunge la copil mor cu ei de gat. Pe bune, m-am mirat eu de mine, ca eu sunt o "duamna" si e prima oara cand fac asa, dar daca il vedeai pe fiu-miu plangand mureai. D'asta zic si grecoaica suparata si cu ambit, si eu, si sa vezi acolo stil de condus si cum le sare tandara din orice, zici ca esti in Romania.
Lia Felicitari pentru cele 30 sapt ale Mirunei, sa mai stea inca 10 la mami in burtica sa se dospeasca bine.
Karligutzo daca as fi in Romania cercei din maternitate,nici nu ma gandeam altfel. Aici insa nu-ti fac in maternitate si trebuie sa mergi la bijutier cu bebe dupa 6 luni daca vrei, deci eu asa voi proceda.
Aylin ma lasa memoria si neuronu' maica. Nu imi aduc aminte de discutie dar daca ziceti ca va doare pe mai multe atunci m-am linistit ca mai am colege de suferinta. (hihihi, ce egoist din partea mea, sa moara si capra vecinului, nu?)
Ilenutza dar ce bebei mari, cel putin primul e imens. Sunt superbi, sa traiasca si sa fie sanatosi. Felicitari parintilor.
Irinusha ti-am vazut pozicile, nu te-ai ingrasat la corp ci doar la burtica, felicitari.
Mioara si Lavinia ma bucur ca v-au placut pozele, ati avut rabdare nu gluma, Anto si tu la fel. Apropos cum te mai simti ca eu n-am recuperat tot din urma sunt pe la capitolul 50.
Ma duc sa mai muncesc un pic.
Luna
28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Anya20 spune:
buna!
hai ca iar citesc pe sarite...anya ma acapareaza tot timpul si abia reusesc sa scriu...
luna, asa este, boraxul e toxic...glicerina simpla cu nistatin e ok.
andraZ, saptamana asta trebuie sa merg la dr sa vada cum mai evolueaza placenta. trebuie sa gasesc pe cineva sa stea cu anya vreo ora intr-o dimineata, ca daca merg cu ea la spital...mai mare bataia de cap ![]()
lia, la cat mai multe saptamani linistite, chiar si intre perne. asa sunt d-rele, mai pretioase ![]()
otim, temperatura de la care se considera febra intre 3 si 24 de luni este 38.3 intrarectal. atunci bb poate primi antitermice. corect, temperatura se masoara intrarectal; temperatura timpanica este cu 0,5-0,6 grade mai mica decat cea rectala. termometrele timpanice nu sunt indicate la sugarul de 0-3 luni.
ilenutza, am vazut filmuletul...ce bebelus mare si grasut! asa era si anya cand am nascut-o...ce vremuri...
oana, de sfaturile si parerile bunicilor n-ai sa scapi usor...e bine sa ii ignori. eu nu ma mai mir, caci si mama mea ma intreaba, mai timd, ce e drept
, despre olita...si asta de cand avea anya cateva luni...eu ii repet mereu acelasi lucru, dar cred ca nu se poate abtine. pe cand au crescut ele copii, era o mare realizare sa ii invete la olita cat mai repede, ca astea erau vremurile...cu scutece de finet. acum nu le vine sa creada...dupa ce ca nu se mai leaga de picioare, nu li se da ceai, mese la 3 ore, iar pampersii astia ii fac cracanati...nici la olita nu se mai pun...tz, tz, tz, tineretul din ziua de azi 
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
Ioana75 spune:
Simo, mersic
.
Lavinia, iti doresc o vara cit mai racoroasa
.
Batalia pentru nume e aproape cistigata, Smaranda (cap de serie numarul 1 in preferintele mele) l-a convins si pe sot in proportie de 90%
. Ma duc sa updatez listuta.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Luna1 spune:
Mami de Anya esti tare cu comentariul la adresa bunicilor. Si eu sunt de parere ca in toate iti dai seama singur ca parinte cand vine timpul lor. Mai ales cu olita, pai daca l-ai speriat te-ai lins pe bot, nu-i mai trebuie. La al meu era mereo o joaca si el a insistat sa stea pe WC, la inceput in joaca apoi s-a invatat asa. Olita era palarie. Am si acum poze cu el cu olita in cap.![]()
Tot pt mami de Anya nu ne inveti si pe noi in ce consta igiena sexuala la fetita ca eu fiind la prima printesa chair nu stiu cum se curata, stiu ca din fata in spate sa nu intre kk in contact cu vaginul dar mai departe, e ceva special de stiut? Te pupic si mersi ca ai rabdare cu noi toate.
Luna
28 sapt+
Luna1 spune:
Ioana tare frumos Smaranda, pe prietena fiului meu o cheama Smaranda si e o dulce foc. Felicitari pentru convingerea sotului. Cum ai reusit?
Luna
28 sapt+
aylin_tarcan spune:
si mie imi place smaranda!!!
anya, nu am inteles. mese la 3 ore e bine sau nu?
Aylin,
27+ 
pozici
atat de mari suntem
Ioana75 spune:
Multumesc, multumesc
. Celelate nume pe care i le-am dat pe foaie i-au placut si mai putin decit asta
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)