Mamici de iulie-august 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 19
nma spune:
la mine e greu de spus cand am ramas caci incercam destul de des.asi fi vrut sa scap de caldura si sa nasc in primavara, dar ce sa fac daca nu am ramas.
simo si eu votez pt sh
jadi eu iti dau voie sa te faci ca muncesti
27+
21.07.2003
poze
nma spune:
fetelor la mine vine o furtuna urata si mie imi e frica de fulgere. alex vrea scooby la calculator asa ca voi sta singura in pat.
27+
21.07.2003
poze
ghinetz spune:
quote:
Oana, am eu o fosta colega de facultate si in acelasi timp prietena din '99 incoace pe care o cheama Elena; ea da o bere, tu ii dai un ploconas, eu ii zic ca e din partea mea si fata de tine ma revansez eu candva e fair asa?
Pe bune ca m-as prinde, (nu ar fi prima oara cand as proceda asa), dar vezi...nu stiu daca ajung in timp util. Adica daca mai prind o bere rece, ca-i cale lunga de la Iasi la Bucuresti. Dar oricand, daca anunti din timp.
Oana
30+
si Stefan-Vladimir
4ani+"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
quote:
fetelor la mine vine o furtuna urata si mie imi e frica de fulgere
nma, la tine...unde? Trimite-o si pe aici. Nu ca ar fi mai romantica cina cu sotul daca ar fi furtuna?
Cat despre momentul...cu pricina. La Stefan am stiut exact cand a fost, si cand i-am spus doctorului a ras. Mi-a zis ca daca ii spun ora si minutul...sunt tare! Si i-am spus, na. Acum...am doar ceva banuieli. Cum ca ar fi dupa o nunta, undeva (ei...undeva anume, nu asa, oriunde) prin Bucuresti. Dar dat fiind ca de data asta il asteptam de vreo 6 luni si nu mai venea...nu e asa sigur.
Oana
30+
si Stefan-Vladimir
ghinetz spune:
quote:
Creca prietena asta e in Iasi, am nimerit-o?
Sa stii ca e posibil, dat fiind ca Karligutza noastra a studentit printre teii din Copou.
(O fi cacafonie asta cu "ca Karligutza"? Scuze, daca nu suna asa bine.)
Oana
30+
si Stefan-Vladimir
karligutza spune:
quote:
Originally posted by liadorianquote:
Originally posted by karligutza
by the way.... si io cred ca stiu ziua fecundatiei
ca eram intre 2 delegatii si aproape ca stiu si ora nu numai ziua
karligutza,sapt.34
si printesa din burtica
Ziua nu mi-o amintesc nici sa ma picuri cu ceara, dar stiu exact detaliile "tehnice" (unde eram, in ce pozitie,, ce-am discutat dupa, chestii de astea.)
Lia29S
Miruna Demetra
liaaaaaaa... ma uimesti! inseamna ca intotdeauna e la fel?
punct ochit, punct lovit?
???? 
karligutza,
sapt.34
si printesa din burtica
karligutza spune:
quote:
Originally posted by jadi
Creca prietena asta e in Iasi, am nimerit-o?Deni &
Vlad & Tudor
da, ai nimerit-o la fix! evident ca e in IASI... ca de aceea m-am oferit sa ii procur eu berea aia Oanei, contra ce spusei... normal! facem sau nu afacerea?
karligutza,
sapt.34
si printesa din burtica
ghinetz spune:
quote:
facem sau nu afacerea?
. Daca nu m-am prins ca e pe bune...!!!
Uitasem, vezi, ca ai tai colegi de facultate sunt in Iasi.Oana
30+
si Stefan-Vladimir