Mamici de iulie-august 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 18
otim spune:
quote:
Originally posted by olguttza
[quote]Originally posted by Luna1
si apropo de dimensiuni, pe mine nu ma mai crede lumea cand spun c-am 7 luni si-un pic...deja, si mama si dr. de familie mi-au zis ca asta nu e burta de 7 luni, ci de 9...cum oi mai arata, doamne, peste vreo luna jumate??
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">31+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Ai sa arati foarte bine , ca o viitoare mamica ce isi asteapta puiutul dintr-o clipa in alta sa vina pe lume , important e sa va simtiti bine amandoua si sa fiti sanatoase , stii care parte mi se pare mie cea mai "tare " ??? desi burtica mea nu e chiar foarte mare ( sunt si cu saptamanile mai in urma decat tine ) e cand urc treptele ( stau la etajul 4 ) si am impresia ca "joc" fotbal cu burtica ca tot o ating cu picioarele ...
Otilia
inceput 29+
Laurentiu
olguttza spune:
Otilia, de Paste am fost acasa la mama, care sta la etaju 3; vreau sa-ti spun c-a fost chinu vietii mele urcatu etajelor, ma opream la fiecare doua trepte si ma deplasam mai mult prin tarare... nu stiu ce m-as fi facut daca stateam intr-un bloc de 4 etaje, fara lift... cre'ca nu mai ieseam din casa! acu 2 saptamani, ni s-a stricat liftu si jegosii de la administratie l-au lasat asa, stricat, 5 zile!! s-a dus barbatu'meu peste ei si le-a facut scandal, iar a doua zi functiona! o singura data am iesit si-am facut 3/4 ora pana la etaju 7...
si-n alta ordine de idei, cu toatele (o sa) aratam foarte bine, ca niste viitoare mamici ce isi asteapta puiutii dintr-o clipa in alta sa vina pe lume, si important e sa ne simtim bine in formula 2 in 1 si sa fim sanatoase! ![]()
acu chiar ca plec!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
31+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
De la nunta...
karligutza spune:
quote:
si io stiu ziua si ora fecundatiei!![]()
mi-am apdatat albumu foto [...]
am crezut ca ai pus poze cu scene de la locul faptei... fiind frazele una langa alta...

karligutza,
sapt.34
si printesa din burtica
jadi spune:
Helou,
am picat si eu de la eco, mai demult dar am mai avut ceva treaba!
BB e bine, se mentine retardul la 10 zile dar totul e ok. Are toate alea si cantareste in jur de 2 kile. Ir-urile sunt perfecte, la fel si placenta, gradul 2 si nu avem motive plauzibile cu privire la retard, asta este soiul si nu se schimba
. O sa aiba in jur de 3 kile la nastere ceea ce pentru mine e perfect, se incadreaza in cele 2.5 kile pe care le am ca target
. Deseara dau o fuga pana la doctorita!
Nu am nici o veste de la Gabi, o sa imi trimita ea sms cand se va trezi!
Lunaaaaaaaaaaa mi-a fost dor de tine! O sa vad si pozele dar pe seara sa ma linistesc ca sunt epuizata de la caldura asta!
Deni &
Vlad & Tudor
karligutza spune:
quote:
cele 7 burtoase, aratati super! deja balesc la capsuni, prajiturici si ciocolata.mai stau putin si ma'c la piata, ca nu mai rezist!! iar Anya si Vlad sunt deliciosi...
multumim de 'complement'... iar cu dulciurile si cu fructele nu va faceti rau singurele fetelor, sunt doar poze!
karligutza,
sapt.34
si printesa din burtica
olguttza spune:
quote:
Originally posted by karligutza
am crezut ca ai pus poze cu scene de la locul faptei... fiind frazele una langa alta...
ie cu speis intre ele! ps: ocupatiunea ta mintala e la alte prostii...
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
31+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
De la nunta...
karligutza spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
Olguttza exact asa patesc si eu cu burtik. Cine ma vede se minuneaza ca am o burta maaaaare de 9 luni. Sincer eu ma mandresc cu ea si ma apuca rasul cand ma gandesc cat am plans ca nu mi se vedea burta in luna a 4a.
30+Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
cam cat ai plans?

karligutza,
sapt.34
si printesa din burtica
karligutza spune:
quote:
Originally posted by olguttzaquote:
Originally posted by karligutza
am crezut ca ai pus poze cu scene de la locul faptei... fiind frazele una langa alta...ie cu speis intre ele!
adicatelea, un rand!
ps: ocupatiunea ta mintala e la alte prostii...
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">31+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
De la nunta...
eu am observat si speisul dar m-am grabit sa citesc mai departe si adevarul asta e... le-am legat cum mi s-a parut mai interesant; da' se potrivea o poza/doua totusi...
karligutza,
sapt.34
si printesa din burtica
jadi spune:
Si postasul suna intotdeauna de 2 ori
.
Ca tot a venit vorba, la noi a fost intr-o miercuri si m-am spalat exemplar dar degeaba! Soarta ca sa zic asa!
Simo si mie imi place de cu SH! Dar nu e mare diferenta cu ch!
Nu mai am chef de munca, pot sa ma fac ca muncesc?
Deni &
Vlad & Tudor
nma spune:
mada eu l-am pus pe alex la un an jumate la olita. pe la doi am renuntt la scutecul de noapte. eu stiu ca pe baieti e bine sa ii pui cam pe la un an si opt luni. si eu astept raspunsul anyei.
aylin imi pare rau pt col. bine ca bb e ok. cum avem acelasi dnp si la mine la eco bb e mai mare cu o saptamana eu ma amagesc ca are 1kg. sotul imi spunea ieri caci daca nasc acum si bb are 1kg o sa recupereze el caci sigur o sa am laptic. saracu nu stie ce vorbeste. nu cred ca in valcea se pune problema sa nasc la 27 de saptamani. cred ca medicii nu i-ar da nici o sansa bebelusului. oricum stau cuminte in pat si sper sa ajung macar la 37 ca la alex.
mi-am comparat si eu burtica cu cele 7. am mea seamana cu a anyei doar ca ceva mai mica. si mie imi spune lumea ca am baiat.
legat de comentariile celor din jur pe mine ma deranjaza cand aud: e cam mica burtica pt 27 de saptamani si ce jos e copilul. sigur o sa nasti in curand. imcerc sa ignor tot ce ma deranjaza.
fetelor azi cred ca sunteti puse pe glume. face bine la moral. cel mai tare mi-a placut ciocolata cu fulga.
si nu mai vorbiti de capsuni caci mie nu are cine a imi cumpere acum. sunt doar eu cu alex si el e prea mic sa il trimit.
27+
21.07.2003
poze