Mamici de iulie-august 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

quote:
facem sau nu afacerea?

Pai n-o facem...ca a apucat sotul sa faca rezervare pentru . Daca nu m-am prins ca e pe bune...!!!Uitasem, vezi, ca ai tai colegi de facultate sunt in Iasi.

Oana 30+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

hey, nu-i bai... eu intai am glumit, apoi iar am glumit, insa colega e in IASI, e ELENA, doar ca nu-mi permit sa te trimit sa duci ploconase in numele meu pt.o berica... ca asa cum zicea Luna "e mai ieftina ploaia acasa"... asa si cu berea, e mai ieftina berea la tine acasa!

have fun diseara cu sotu' si nu te mai gandi la ce prostii mai scot eu pe aici... azi sunt poluata cu ras! m-ai bine m-as ca de nu fac falcile prea mari!

karligutza, sapt.34 si-o burtica roz ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Am vorbit cu Gabi, ok, sau dupa spusele ei "ca dupa anestezie"...nu mi-am permis sa o tin mult la telefon, am lasat-o sa se odihneasca, dar o sun maine pentru detalii.

Jadi ai mai ajuns odata la concluzia ca e mai greu sa te faci decat sa muncesti

Acu daca tot s-a votat in plen pentru SH ma duc sa maodific. MErcic pentru ajutor

Simona 29+ Matei Hicham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ziua nu mi-o amintesc nici sa ma picuri cu ceara, dar stiu exact detaliile "tehnice" (unde eram, in ce pozitie, , ce-am discutat dupa, chestii de astea.)

Lia 29S Miruna Demetra
[/quote]

liaaaaaaa... ma uimesti! inseamna ca intotdeauna e la fel? punct ochit, punct lovit? ????

karligutza, sapt.34 si printesa din burtica
[/quote]

Vaaaaai, ce m-ai jigniiiiiiiiit! Numa din cauza asta punct ochit, punct lovit!

Faza e ca asteptam bebele de vreo 3 luni si el nimic. Eu stresata, notam pe hartiuta in fiecare luna, UM, ziua in care ma dor sanii, cand ma inteapa nu stiu unde, cand mi se pare ca mi-a fost greata etc. etc. Ce mai, o istorie intreaga! Eu pierdusem o sarcina pe care o obtinusem usor si acuma voiam sa fiu inarmata cu toate detaliile. Buuuuuuun! Cand vad eu ca nimic si nimic, in luna aceea am zis ca nu-mi mai bat capul chiar deloc. Nici UM n-am mai notat pe nicaieri, am rconstituit-o ulterior facand adunari si scaderi. Insa, intr-o buna seara , dupa un anume dus pe care mi-l amintesc foooarte detaliat (acu nu ma puneti sa povestesc faza cu faza toae acrobatiile, eram si eu mai supla la 53 de kile!) se pare ca am conceput-o pe domnita Miruna. Tare ma tem ca va iesi semn de apa, ca ma-sa (eu mi-s peste). Daca e asa grabita cum ma tem eu, va fi racusor. Cel putin stim de unde i se trage!

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

hai ca intru si eu in viteza. nu am apucat sa vad pozele lunei, ale micutului samurai si ale olguttei, dar intru mai pe seara.

mada, la multi ani si tie pt azi!

lunito, fac baiat, nu?

nico, cu cat bb e mai miscacios, cu atat mai bine. ti-a explicat deja simo.

despre pampers...abia dupa 2 ani copilasii incep sa devina constienti cu adevarat de anumite acte reflexe: mers, defecatie, mictiune...ca sa vorbim stiintific . de aceea este bine ca ei sa nu fie fortati inainte de acesta varsta. aaa, cu rabdare si tenacitate, un bebelus poate fi obisnuit la olita si sub un an...depinde de parinti si de rabdarea lor. parerea mea este ca ar trebui sa-i lasam pe ei sa decida atunci cand sunt pregatiti.

poate am timp mai tarziu sa pun si pozele facute ieri cu aparatul meu.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna fetelor!
Sunt si eu Elena si va multumesc pentru urari . La multi ani Mada si Ilenutza.

Jadi eu nu inteleg de ce spun medicii de retard ca am vazut si aici pe DC sa este normal sa cantareasca in jur de 2000g in saptamana 33? Al meu tot cam 2000g are ca acum o saptamana avea 1800g.

Despre intalnire ce sa spun...a fost extraordinar. Toata lumea a fost vesela, papa delicioasa, copiii frumosi foc, gazdele minunate. Abia astept sa ne intalnim si cu bebeii in brate.
Imi pare rau ca nu am facut si eu poze, dar sigur le salvez pe cele facute de celelalte fete.

S-a sters si la mine markerul. Aveam ceva emotii in privinta asta ca a trebuit sa merg la consultatie de dimineata.

Andreea saptamana 33 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

ghinetz cu furtuna cred ca s-a rezolvat. a tunat, a fulgerat, s-a intunecat afara iar acum e frumos, e soare si mai canta si pasarelele. de plouat ... nici o picatura, dar a fost suficient zilele trecute. aici inseamna valcea.

simo asteptam, kg, scor, etc. sper sa fie bine amandoi. dupa anestezie e cam greu sa fi coerenta la telefon.

27+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

la multi ani si tie, andreea!!!

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

multumesc anya

la multi ani andreea.

27+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ufff, as putea zice ca gabitza a scapat... de acum fericire totala pe capul lor (all the family)... alte pelincutze, alte gangureli, iar mami se va reface repejor, ca doar am vazut-o noi in poze! si unele dintre voi si in realitate... e mamica vesela si puternica!

Felicitari gabitza pt.trecerea cu bine prin operatie!
Noi te-am strange un pic in brate, stim ca te dor toate, dar macar asa un pic! cu toata dragostea!

karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Fetelor e adevarat ca nu este indicat masajul pe zona lombara in timpul sarcinii? Eu in ultimele zile l-am cam exploatat pe sot cu asa ceva, si acum imi zicea cineva ca nu este bine sa faci masaj....nu prea vad de ce. Oare asta sa fie cauza durerilor mele de burtik?

30+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput