Mamici de iulie-august 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 21
karligutza spune:
multumesc de intelegere lia; placuta experienta cu dusul... hehe
poate ai dreptate si faci racusor! oricum ai grija sa mai tii picioarele stranse... ca doar nu esti sub dus ![]()
scuza-ma ca te-am jignit
ma ierti? sau ma pedepsesti si ma ierti?
decat sa ma
singurica, mai bine
tu pe mine! ca prea am ras azi toata ziua... si daca rad prea mult ajung ca aylin si am contractii si-o sa plang...
multa sanatate la toate fetili si pupici si flocirici!
karligutza,
sapt.34
si-o burtica ROZ ...
... BOMBON ... 
valen spune:
La multi ani Elenelor! V-am admirat si eu in poze: una mai graviduta ca alta, frumoase toate; copilasii...cum altfel decat deliciosi.Gabi, felicitari pt iedut! Ma bucur mult ca esti bine si te asteptam cu detalii.Aylin, sunt sigura ca bb este ok acolo in burtica. bafta multa!Alina.a cum se simte azi?
karligutza spune:
Lunitzo tu chiar vrei sa ma enervezi...
tu chiar te credeai in CIPRU... tu chiar vrei sa ma cred si eu in CIPRU la anul?
ce stanci frumoase! (merje epitetu' asta?
)
si ma mai enervezi cu ceva!
asa mamica frumoasa, in balansoare cat e ziulica de mare!
vezi ce tare ma oftic?![]()
faine pozele! faina vacanta!
of of, mai mai!
karligutza,
sapt.34
si-o burtica ROZ ...
... BOMBON ... 
karligutza spune:
quote:
Originally posted by valen
Gabi, felicitari pt iedut! Ma bucur mult ca esti bine si te asteptam cu detalii.
ghici cine urmeaza?

BAFTA MULTA si s-auzim de-un Apgar 10, de-un 51 cm, de vreo 3 kile jumate... e ok asa?
mai fa-ne o pozica daca poti si daca vrei sa ne batem in burtici sau sa stim unde tre' s-ajungem si noi...karligutza,
sapt.34
si-o burtica ROZ ...
aylin_tarcan spune:
multumesc fetelor pentru incurajari si sustinere. de data asta va
pe toate, si nu mai nominalizez, nu va suparati.
noi acum stam cumintele, si intentionam sa stam asa.
Aylin,
27+ 
pozici
atat de mari suntem
Antoanela23 spune:
Luna, am reusit, am vazut toate pozele
! Sunt nostalgica pt ca mi-e f dor de mare, plaja, soare, dar ma bucur pt voi, vacanta e
chiar si cu un pic de ploaie.
Aylin, nu mai fi suparici. Eu la Victor aveam colul de 19mm la 29 de sapt si l-am nascut la termen. Stai cumintica in pat, ia-ti pastilutele si va fi totul bine. Cand mai mergi la dr?
Mada, Ilenutza, Andreea, un La Multi Ani personalizat pt voi
.
Mada, si eu am vazut emisiunea aceea azi-dim
, eram direct interesata pt ca Victor are 19 luni. Iar apoi am vazut filmuletul despre neonatologie, brrr, mi s-a zbarlit pielea, ce mici erau. Sper din tot sufletul sa nastem toate la termen.
Simo, si eu votez cu SH.
Deci a sosit iedutul!!! Pup-o pe Gabi din partea noastra.
Oana, intalneala placuta cu sotul.
Anto
32 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
cristina_ana spune:
Felicitari Gabi!!!!

Sa-ti traiasca iedutzul si sa va bucurati cu totii de el!!!!!
Fetelor de la intilnire, super pozele!!!! Aveti burtici adorabile si cei doi copilasi m-au fermecat de-a dreptul! Felicitari Anya si Jadi pentru asa frumuseti!!!!
Aylin, mie nu mi se pare chiar asa de mic colul tau la 31 cm. Daca il compar cu al meu, care acum doua saptamani avea 22 cm, ma apuca plinsul!!!!
Offf, cind o sa trec de 32 saptamani cred ca dau petrecere!
Luna, m-am uitat si eu la o gramada din pozele tale, si mi-au placut mult, sunteti o familie tare frumoasa!
Lia si NMA, imi pare tare rau ca aveti si voi asa probleme cu contractiile astea, dar cu stat la pat si medicamente eu zic ca o sa ajungeti cit mai aproape de termen. (mie mi-a mai revenit optimismul, ca am intrat in saptamana 30).
Referitor la conceptia lui bebe, eu nu prea am cum sa uit momentul, ca l-am conceput exact in ziua cind implineam 5 ani de la casatorie! Asa s-a nimerit sa am ovulatia! Asta stiu sigur, ca am facut teste de ovulatie in ziua aia care au iesit pozitive, si facusem si ecografie cu o zi inainte, de unde reiesise o frumusete de folicul pe cale sa se sparga a doua zi.
Asa ca de anivesrsarea noastra, ne-am facut reciproc cel mai frumos cadou posibil!
Cristina,
29+ si bebe scump 
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
aylin_tarcan spune:
cristina, nu e foarte mic. dar am un col cu o odisee a lui. de la 32mm la 14 sapt, la 30mm la 20, la 33 la 21, la 38 la 24 (aici surpriza a fost mare) ai acu' din nou la 31. ma bucuram si eu o data ca am un col mai normal. dar ai dreptate, nu e foarte scurt (herghe a zis "cam scurtulet"), mai ales ca l-am avut si 30. dar e sensibilos al naibii!
Aylin,
27+ 
pozici
atat de mari suntem
karligutza spune:
tocmai am mai pus poze noi in albumul cu intalnirile...
1. in albumul de pe 19 aprilie mai gasiti pozele facute de Andutzy; sunt cele care incep cu DSC... de la 292 la 303.
2. in albumul de pe 20 mai, tot pozele facute de Andutzy; tot cu DSC, de la 487 pana la 497.
si asteptam cu interes si pozele facute de tine Anya
karligutza,
sapt.34
si-o burtica ROZ ...
... BOMBON ... 
valen spune:
Este bine asa,Karligutza, dar mai adauga te rog un travaliu de max. 5 ore, care sa se declanseze dimineata.
Nici nu sunt pretentioasa, stiu.Am pus cateva poze la repezeala in linkul de mai jos;
Acu ma duc pe balcon sa-mi plantez niste rasaduri de petunii si leustean, ca am si eu un stres ca nasc si n-am apucat sa-mi plantez leusteanu' de la mama.http://new.photos.yahoo.com/gabriela_panait2000/album/576460762386082896?change_count=1