Mamici de iulie-august 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ilenutza, cum il speli pe Victor pe diniti cu glicerina? E speciala pt copii?

Anto 32 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anto sa stii ca mie si mama mi-a zis ca ea se dadea pe mameloane cand m-a alaptat cu glicerina boraxata si nu a facut nici o rana nimic. Acu nu stiu...

Simona 29+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by valen

Este bine asa,Karligutza, dar mai adauga te rog un travaliu de max. 5 ore, care sa se declanseze dimineata. Nici nu sunt pretentioasa, stiu.
Am pus cateva poze la repezeala in linkul de mai jos;

Acu ma duc pe balcon sa-mi plantez niste rasaduri de petunii si leustean, ca am si eu un stres ca nasc si n-am apucat sa-mi plantez leusteanu' de la mama.

http://new.photos.yahoo.com/gabriela_panait2000/album/576460762386082896?change_count=1

hopa, ce burticutza dragutza... da' si sarah nu e mai prejos; iar cu travaliul, daca asa iti doresti, asa sa fie! Doamne-ajuta!

karligutza, sapt.34 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am vb si eu cu Gabi, a nascut pe la unu si ceva, nu stia foarte bine, baiat cu 3.150 de grame. Se simte bine, ca dupa anestezie generala si nu are mai multe detalii despre ala mic, nici sotul nu l-a vazut prea bine! Maine aflam mai multe detalii, spitalul este full si nu stie daca ajunge la salon nici maine! Si il cheama Constantin la al doilea prenume se mai lucreaza!

Felicitari si sa veniti repede acasa!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Deni nu ii treci tu pe Gabi si pe iedul 3 cap de lista? ca eu nu am nici o imaginatie momentan cum sa arate noua lista, cu mamicutze

Simona 29+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Au inceput sa vina bebelushiii!!!!!!!!!!!!!

30+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Il trec doar sa termin si eu pregatirile de culcare!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Seara buna fetelor!

Mada, Ilenutza, Andreea la multi ani si sa va dea DD nasteri usoare si niste pui sanatosi care sa va aduca numai bucurii si fericire!

Ioana, bine te-am regasit!

Luna, bine te-ai intors!

Gabi, sa-ti traiasca pruncul si sa va bucurati de el!

Alina, te asteptam printre noi!

Am vazut pozele de la intalnire...fantastice....Noi nu am putut veni deoarece o prietena de-a mea a nascut pe nepusa masa, la 36 de sapt, si a trebuit sa facem vizite neasteptate. Dar speram ca data viitoare sa fim si noi prezenti......

Andra
31 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

BUna seara si de la noi!

La multi ani si sa traiti cu numele cele/cei ce tin de Sf. Constantin si Elena!

Gabi, felicitari mamico de al3lea iedut! sa fiti sanatosi amandoi si refacere rapida!

Tare frumoase pozele de la intalneala, Vladutu si Anya sunt niste papusele, sa-i tot pupi, iar burticile voastre de inramat! pozele de gup sunt tare frumoase!
Luna, bine-ai revenit! frumosi sunteti tare si voi! stiu si eu cum e in Cipru, ai dreptate, te cam plictisesti in zona, dar pt plaja as merge oriunde si eu!
Deni si Aylin, ma bucur ca sunt bine bebeii!
Alina.a, ma gandesc la tine! abia astept sa ne spui ca esti acasa in patut si bebelina e cumintica la tine in burtik!
Sanatate burticilor cu contractii! haideti fetelor, rezistati ca nu mai avem mult!

Noi am revenit de la Buc. Am avut azi intalnirea cu Herghelegiu, a decurs bine, bebe e ok, doar ca m-a speriat un pic ca are un mic chistulet cu lichid intre rinichiul drept si coloana, de 2cm;el a zis ca nu e nimic grav,ca nu afecteaza cu nimic pe-acolo si ca poate ramane toata viata cu el, sau daca chiar ar fi cazul, se poate punctiona mai tarziu fara probleme! tind sa am incredere in el, ca la cati am spus ca merg la el , toti l-au laudat, si totusi...sunt cu inima stransa... nu putea sa fie totul bine?!!
Mi-a spus ca nasterea va fi in jur de 25-28 iunie, o sa urmarim cum ma prezint in ultimele saptamani si o sa ma amane pe cat posibil cu cezariana. Conditiile, tratamentul si prezentarea la Euroclinic ne-au lasat super-impresionati!

uturor!

Andicu 32+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

raspunsuri vechi si noi...

Olgutza, felicitari pt eco si bebelina miscacioasa; contractiile de nastere sunt inconfundabile, sigur le vei recunoaste, nu-ti face griji. ti-am vazut pozele, frumoasa burtica.

nma, lia, aylin, nu stiu daca v-a sfatuit dr pana acum, e bine ridicati picioarele patului cu niste bucati de lemn, ceva stabil, astfel incat sa stati permanent cu picioarele un pic mai sus. Mie asa mi-au reglat patul la spital si pt acasa dr mi-a spus sa continui astfel.

Otim, mersi pt incurajari, , esti f draguta ca de obicei.

Lia, cum esti, te-au mai lasat contr? Mi s-a mai intamplat si mie sa-mi simt uterul/burta incordate mult timp, cred ca eram umflata de gaze si erau si contr dese; in mod cert nu exista contr de juma de ora, dar cunosc senzatia, e naspa rau.

Siminoc, felicitari pt sapt si pt eco de bebica grasunica.

Fetelor, ce precis stiti voi data conceptiei, m-ati omorat.
Eu a trebuit sa-l intreb pe dr ginec data UM (fusesem la un control de rutina imediat dupa si apoi am uitat-o) iar data conceptiei a calculat-o el dupa marimea embrionului pt ca ovulatia a fost cam la o luna dupa UM; noi nu incercam sa facem bb, ba chiar cica dimpotriva asa ca testul pozitiv a fost ceva intre soc si surpriza; stiind cum a fost prima sarcina, am tremurat vreo trei zile pana m-am impacat cu ideea ca va fi nevoie s-o luam de la capat avand un copil mic. Si uite acum, dupa atatea emotii si peripetii am ajuns pana aici si sper sa mai stea dra la adapost macar inca 4 sapt.

Andicu, daca dr a zis ca nu ai de ce sa te ingrijorezi, fii cuminte si asculta-l. E normal sa-ti doresti ca totul sa fie perfect, dar important e ca bebe e ok iar problemuta o data identificata va fi sub observatie.

Pup fetele, o seara buna,

Anto 32 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput