Mamici de iulie-august 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 17
liadorian spune:
Aylin, o sa fie bine, ai sa vezi! Avem copchii de crescut, nu ne putem da batute cu una, cu doua. Pai cum vine asta, scade colul, scade moralul??? Pe mine cui ma lasati? Stau cuminte, cocotata-n varful patului, sa ma fac bine, dupa exemplul vostru pozitiv (ma gandesc la tine si la Anto) si tu dai bir cu fugitii? Hai, Aylin, ca singura nu pot sa-mi fac galerie!

Si domnita Miruna era, la ultimul eco, cu cateva zile mai mica. In rest, vioaie si plina de personalitate. Ca maica-sa, ce mai! 
Lia
29S
Miruna Demetra
olguttza spune:
Gabi, m-am zburlit toata cand am vazut c-a sosit momentu'...chiar daca aveai un oarecare avans fata de noi. sa-ti traiasca iedutzu si sa te refaci iute! 
Luna, welcome back!!!
super faine pozele!
cele 7 burtoase, aratati super! deja balesc la capsuni, prajiturici si ciocolata.
mai stau putin si ma'c la piata, ca nu mai rezist!! iar Anya si Vlad sunt deliciosi...
Simo, SH! ![]()
Lavinia, sa stii ca si eu sunt plina de bufeuri si de calduri, curg apele de pe mine la propriu, indiferent cate geamuri sunt deschise; simt ca ma sufoc, ca nu mai am aer...transpir intr-o fericire!
fetele cu contractii, imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva...io ma-ntreb daca o sa-mi dau seama cand o sa am contractii, ca habar n-am ce-s alea...
fii'mea joaca tontoroiul la mine-n burta, in continuare. dorm noaptea din ce in ce mai anevoie, pt. ca, realmente, nu mai pot sta pe nicio parte, ci doar pe spate. la doua ore fac pishu, dupa ceas. beau cam 1 - 1,5 l apa/noapte. cand ma trezesc, sunt zombie, de zici ca n-am inchis un ochi! si, evident, cu nervii prashtie! ![]()
si io stiu ziua si ora fecundatiei!
mi-am apdatat albumu foto, ca tot ne luaram aparat de cateva zile. imi tot compar burta cu ce-am vazut in pozele voastre si parca numa Deni e p-aproape.
(sau poate doar ma laud?!
) cu mama de A-uri n-am tupeu sa ma compar, la cat sunt io de plata.
deci, pozici actuale.
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
31+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by madabout2003quote:
Originally posted by otimquote:
Originally posted by Luna1
Nana vacanta in Romania! As fi dat orice sa fi fost vacanta asta in Romania! Dar lasa alta data cand s-o putea!
Luna28 sapt+
![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Noi intelegem ca iti e dor de Romania , dar la "conditiile" noastre erai ... nici nu stiu ce cuvant sa folosesc ... decat de Cipru , adu-ti aminte de Simona dupa ce a venit din Dubai .... nu Simo ??? Am vazut toate pozele sunteti o familie frumoasa . Am o poza "preferata " pot sa zic , mai la final unde tu esti ingandurata privind spre apus cred .... romantica nu gluma ....
Otiliainceput 29+
Laurentiu
Si eu as da orice pentru o vacanta in Romanica!!!! Oricum ar fie ea!!!!
MADA25+, cu
Noi doi+1
Eu cand zic vacanta in Romania nu ma refer la litoral pentru ca stiu ca serviciile pe litoralul romanesc nu sunt ca cele din afara. Insa as vrea sa vin in vacanta la familie prieteni, sa va vad pe voi, stiti cum e...
Am uitat sa specific ca si la noi a fct WC-ul nu olita. Olita a fost palarie, dar cand m-a tot vazut ce fac la WC (l-am lasat sa ma vada special) n-a comentat cand l-am pus si pe el, in plus chiar nu mai dorea pampers deloc ca zicea ca e "maie".
Luna
28 sapt+
Luna1 spune:
Oti ultimile pozici sunt facute la locul de nastere al Afroditei. Legenda spune ca acolo a iesit ea din spumele marii. Am bagat si eu un desht in apa poate ma mai infrumusetez!
Olgutza ti-am vazut pozele dar sa stii ca trisezi: stai intinsa in pat si pare burtica mai mica!![]()
Mami de Anya dupa ce am vazut pozele de la intalnire vroiam sa-ti zic ceva: tu sigur faci baiat ca ai burta tuguiata.
Aylin moralul sus iubita ca mai avem putin.
Luna
28 sapt+
otim spune:
olguttza - de ce zici ca ai burtica mica ??? te inseli mie nu mi se pare deloc a fi mica ...
pe burtica
Otilia
inceput 29+
Laurentiu
karligutza spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Si am un chef nebun se ies undeva, la o bere. Nici un Constantin, nici o Elena...nimic.
Oana30+
si Stefan-Vladimir
4ani+
Oana, am eu o fosta colega de facultate si in acelasi timp prietena din '99 incoace pe care o cheama Elena; ea da o bere, tu ii dai un ploconas, eu ii zic ca e din partea mea si fata de tine ma revansez eu candva

pupicei si flocirici!

karligutza,
sapt.34
si printesa din burtica
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Olgutza ti-am vazut pozele dar sa stii ca trisezi: stai intinsa in pat si pare burtica mai mica!
apai, macar asa sa ma mai amagesc si io!
quote:
Originally posted by otim
olguttza - de ce zici ca ai burtica mica ??? te inseli mie nu mi se pare deloc a fi mica ...
pai tocmai, ca nu e mica deloc!
si apropo de dimensiuni, pe mine nu ma mai crede lumea cand spun c-am 7 luni si-un pic...deja, si mama si dr. de familie mi-au zis ca asta nu e burta de 7 luni, ci de 9...cum oi mai arata, doamne, peste vreo luna jumate??
De la nunta...
Simo78 spune:
Otilia de "vacanta" mi-ar place Romania, chiar si pe litoral gasesti si locuri "de calitate", rar ce-i drept, dar totusi sunt...iar la munte nu mai spun ce peisaje si ce locuri...iar acum cu pensiunile, chiar sunt niste casute frumoase cu oamnei de omenie ca sa zic asa...
Eu nu am mai apucat sa va povestesc de ce eram asa de down cand am venit acasa...In afara de zborul luuung si obositor, nu am putut dormi deloc, zborul a fost de la 3 din Dubai, deci nici noaptea aia nu am dormit-o. De cum am pus piciorul in aeroport, ma suna taica`miu si m-am oprit sa scot telefonul din buzunar si un nea in spatele meu incepe sa urle ca ce ma opresc iar un "oficial" din aeroport si el cu gura pe mine ca "da-te din drum daca te-ai gasit sa discuti la telefon"
1. nu o fi el cel mai mare aeroport din lume, dar nici cat o potecuta in parc nu e!
2. tonul m-a secat grozav, mai ales peste toata oboseala mea!
Si imi scot frumos burta de dupa carut si incep si eu..."Cum iti permiti sa-mi vorbesti asa, adica daca arat de 18 ani nu merit respect???? Ce-i cu tonul asta...bun venit acasa?"....si multe altele care mi-au venit atunci in cap...
Dupa aia, ca vai doamna sa ma scuzati ca nu stiu ce....Si le-am zis si eu ca de aia nu o sa iesim niciodata din mizerie pentru ca nu stim sa ne comportam....
Repriza 2 la Iasi, a venit Miss Univers de logodnica lui frate`miu dupa noi...sa lesin, nu alta! Toata pusa la 4 ace, tocuri de 12cm sa nu o pun sa care vreo ceva, dar prima intrebare a fost "Mie ce mi-ai adus" ...Nu pot sa spun, civilizata fata, se uita la mine cum caram un valizoi si mi-a deschis galant portbagajul....o comoara la casa omului!
Repriza 3 la maica-mea cand am intrebat de ce nu a trimis un barbat dupa noi ca sa ajute la bagaje. Raspun :"Doar erati 3, nu m-am gandit ca nu va descurcati!" Am vazut rosu in fata ochilor, eu in luna a 6-a avea pretentii sa car bagaje (ceea ce am facut in limita posibilului ca mi-era mila de iubi), iar pretioasa aia care a venit pe tocuri "sa ajute"
Si in final, faza cu lipsa curent de o saptamana si raspunsul electricianului ca de ce nu a venit pana acum "Am avut sambata o nunta"
Acum te intreb, ti-ar fi placut sa ai primirea asta dupa o luna de Nirvana? ![]()
Hai pupici ca m-am intins de numa`numa.
Simona
29+
Matei Hicham
olguttza spune:
ma'c dupe capshunici, cum spuneam... ![]()
si p-orma m-apuc de bucatareala. nu c-as avea fo tragere de inima, da trebe...
De la nunta...
brazuca25 spune:
Olguttza exact asa patesc si eu cu burtik. Cine ma vede se minuneaza ca am o burta maaaaare de 9 luni. Sincer eu ma mandresc cu ea si ma apuca rasul cand ma gandesc cat am plans ca nu mi se vedea burta in luna a 4a.![]()
30+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie

4ani+