Mamici de iulie-august 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nana vacanta in Romania! As fi dat orice sa fi fost vacanta asta in Romania! Dar lasa alta data cand s-o putea!

Luna 28 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna fetelor!
La multi ani Elenelor si Constantinilor! Si mersi, pentru ca si eu sunt Elena!!

Am vazut pozele de la intalnire! Foarte frumoase, m_am topit dupa Anya si Vladut!!!! Nu mai am rabdare sa imi vad si eu bebelina!!!!! Dar nu mai am rabdare deloc!!! Vreau mai repede!!!

Luna bine ai revenit! Frumoase pozele! Pacat sa Ciprul nu a fost chiar cum ti-ai imaginat dar tot e bine ca te-éai rupt un pic de cotidian, nu?

Simo si eu votez pentru "sh" nu stiu exact de ce, pare mai exotic decat "ch"!

A si aveam o intrebare pentru fetele care au deja un bebe! La ce varsta a-ti renuntat la pampersi? Pentru ca am vazut azi dimineata o emisiune si in general sfatuiau mamicile sa inceapa sa ii puna pe olita cel mai devreme la 1 an jumate, dar daca la 2 ani jumate trei inca nu stiu sa faca la olita pediatrul in cauza zicea ca nu e grav ......Mie mi se pare cam tarziu totusi ca la 3 ani sa ii pui pampersi? Anya tu ce parere ai despre asta?

MADA 25+, cu

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mada la multi ani!

Al meu cupil a fost precoc si am scapat de pempars la un an jumate si de cel de noapte (caci mai intai scapi peste zi si apoi cand il gasesti pe cel de noapte uscat scapi si de acela) la doi ani. Depinde mult si de copil. Am o prietena care fiu-su si la trei ani facea in pampers si se vedea ca nu din infantilitate ci doar ca asa vroia el. Si cu cat ajungi in spre trei ani cu atat e mai greu, cel putin prietenei mele i-a fost caci nu putea sa-l dea la gradinita si copilul o tinea una si buna ca nu face la olita. Adica de acum vorbeau pe tema asta caci la trei ani porti deja discutii. Dar cum am zis depinde de copil.

Luna 28 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Nana vacanta in Romania! As fi dat orice sa fi fost vacanta asta in Romania! Dar lasa alta data cand s-o putea!

Luna 28 sapt+

Noi intelegem ca iti e dor de Romania , dar la "conditiile" noastre erai ... nici nu stiu ce cuvant sa folosesc ... decat de Cipru , adu-ti aminte de Simona dupa ce a venit din Dubai .... nu Simo ??? Am vazut toate pozele sunteti o familie frumoasa . Am o poza "preferata " pot sa zic , mai la final unde tu esti ingandurata privind spre apus cred .... romantica nu gluma ....

Otiliainceput 29+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by i_ulia

quote:
Originally posted by karligutza

pai are! scuza-ma ca rad! dar nu mai iese ciocolata TARE! iese ceva de turnat in pahar! deci NU lapte lichid... exclus! evident! pai lapte praf, hai daca nu gasiti RARAUL incercati cu alta marca (eventual gustati cat e de dulce acea 'alta marca' si daca e mai reduceti zaharul din reteta...), dar musai lapte praf!

karligutza, sapt.34 si printesa din burtica

fulga tot fulga ramane, ce sa-i faci!
de dimineata de la prima ora, de cand ti-am cititi postul.

28+

Pofta mare Iulia! m-ai distrat cu fulga... ma doare burta de ras... dar n-are cum sa iasa cioco tare de taiat cubulete din sirop de zahar cu unt combinat cu lapte lichid, dar daca e mai rapid de consumat cu paiul, cum zisei, fa-l cocktail .... te pupik ca esti dulce de atata veselie!

karligutza, sapt.34 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

gata, am revenit de la eco. multumesc fetelor care mi-au tinut pumnii. nu am vesti proaste, bb e bine, are 925 g, e cu cateva zile mai mic (eu nu stiu ziua ovulatiei, dar a fost mai tarziu de 14). ceea ce nu e bine e colul, care a scazut din nou la 31 mm.

am stat si am asteptat o ora, incepuse sa mi se intareasca burta ca la balamuc, si acum iar au inceput intaririle. e clar ca nu imi priesc iesirile astea si ca trebuie sa stau cumintica. mai ales ca nu are colul de unde sa se reduca. nu sunt prea binedispusa din cauza asta, dar bine ca nu e nimic mai grav.

herghe a vorbit iar juma de ora pe limbi necunoscute, nu am vazut aproape nimic la monitor in afara de masuratori, inimioara si alte detalii tehnice. dar niciunul artistic.

luna bine ai revenit!

ioana cand mai creste moralul un piculet o sa intru si eu pe YM

Aylin, 27+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Cu pampersul , vorba mamei mele , ca de eu nu am experienta , depinde foarte mult si de "comoditatea " parintilor , eu am vazut copii care faceau la olita si la 9 luni si nu ca se cerea el ca inca nu stia cum dar s-a obisnuit era la perioada de trecere de la pampers la olita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
La ce varsta a-ti renuntat la pampersi?

Astept si eu parerea Anyei. Desi la mine a fost cam asa: mi-am propus sa nu ma stresez cu asta si nici sa fac din acest obicei asa, un fel de dresaj. Asa ca, cam de cand a facut 2 ani (adica in martie) am inceput sa demaram operatiunea "olita" Nu a fost usor, dar disperate au fost mai mult bunicile, in special cea care nu era de fata. Cam la 2 ani si 3 luni (era deja vara) cerea singur, dar nu la olita, la wc(cumparasem un colac cu ratusca, si l-a incantat). Pana la 2 ani jumate am renuntat si noaptea la Pampers.
Cine stie cum va fi la Victor...

Oana 30+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by otim

quote:
Originally posted by Luna1

Luna 28 sapt+

Noi intelegem ca iti e dor de Romania , dar la "conditiile" noastre erai ... nici nu stiu ce cuvant sa folosesc ... decat de Cipru , adu-ti aminte de Simona dupa ce a venit din Dubai .... nu Simo ??? Am vazut toate pozele sunteti o familie frumoasa . Am o poza "preferata " pot sa zic , mai la final unde tu esti ingandurata privind spre apus cred .... romantica nu gluma ....

Si eu as da orice pentru o vacanta in Romanica!!!! Oricum ar fie ea!!!!

MADA 25+, cu

Noi doi+1

Mergi la inceput

Bine fetelor noi va asteptam cu drag

Mergi la inceput