Cel mai jenant: Cristoiu

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by desprecopii
crezi ca e corect sa asumi ca cei care au votat sunt PSDisti sau voiculesti?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Nu inteleg intrebarea. Am afirmat eu ca cei care au votat sunt PSD/isti sau voiculesti? Unde?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

copiloi- ce te face sa crezi ca musiu Voiculescu e un fin? Tu ai vazut cum a intervenit la antena3 si a vorbit cu Monica Macovei? Tu ai vazut cum a vorbit cu Corina Dragotescu la Realitatea?
ce te face sa crezi ca dl Vanghelie e un fin? ce te face sa crezi ca alti parlamentari nu spun marlanii? stii ca Vadim l-a facut pe Basescu .... scuze dar nu pot sa spun cum ca imi dau moderatorii avertisment. Stii ca Vadim a spus la Antena ca Monica Macovei stie pozitii de la MisA? ETC ETC

nu stiu de ce atat de multa incrancenare. deocamdata Basescu a fost ales de o majoritate responsabila si asta e ceea ce conteaza.

Mergi la inceput

Dar pe mine nu ma intereseaza Voiculescu sau Vanghelie. La referendum, subiect a fost Basescu. Dupa 2 ani jumate eu personal m/am convins ca Basescu nu ma reprezinta.

Ca a fost reales, sa fie sanatos, el tot nu ma reprezinta.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

copiloi, a fost intre Basescu si parlament - iar domnii mai sus enumerati sunt doi membri ai parlamentului. implicit ei te reprezinta prin optiunea ta (o deducem din context). in plus, dl voiculescu a fost seful comisiei de suspendare a presedintelui Basescu.

apropo: jocul cu suspendarea si referendumul au costat statul cel putin 20 milioane de euro. in schimb a adus televiziunilor foarte multi bani.

Mergi la inceput

NU SUNT CU GEOANA
NU SUNT CU VOICULESCU
NU SUNT CU ILIESCU
NU SUNT CU VADIM
NU SUNT CU BECALI

NU MAI SUNT CU BASESCU - pentru ca il consider badaran si scandalagiu.

De aia nu am votat, ca nu am avut cu cine!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by copiloi

NU SUNT CU GEOANA
NU SUNT CU VOICULESCU
NU SUNT CU ILIESCU
NU SUNT CU VADIM

NU MAI SUNT CU BASESCU - pentru ca il consider badaran si scandalagiu.

De aia nu am votat, ca nu am avut cu cine!

Alina

A mai ramas Becali

Mergi la inceput

Vrei sa-i scriu pe toti cei 322 cu Base in frunte?

Ati inteles voi ideea

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Dar pe mine nu ma intereseaza Voiculescu sau Vanghelie. La referendum, subiect a fost Basescu.

Subiectul referendumului a fost decizia parlamentului, nicidecum Basescu. Intrebarea a fost "Sunteti de acord cu demiterea presedintelui ...", nicidecum "Sunteti de acord cu presedintele ...".
De aceea ne intereseaza mai mult Voiculescu, Vanghelie, Geoana, Tariceanu sau to'asu Ilici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:

quote:
Originally posted by ruxij
se vede ca nu mai au ce zice hehehehe

vad ca nici tu nu mai ai ce zice

Sau te-a emotionat gentiletea lui Basescu

Alina

Ete nah, n-am ce zice, ai vrea tu. :)) Eu am spus ce am avut de spus. 46% e un procent decent de prezentare la urne si asta stie oricine cu minime cunostinte politice. Asa ca tot rationamentul prostesc cu restu' care n-au venit nu sta in picioare deloc, arata doar frustrare, de inteles de altfel .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by ruxij
46% e un procent decent de prezentare la urne si asta stie oricine cu minime cunostinte politice. Asa ca tot rationamentul prostesc cu restu' care n-au venit nu sta in picioare deloc, arata doar frustrare, de inteles de altfel.

Ba chiar un procent foarte mare daca ne uitam peste Dunare
Si da, frustrarea nu are limite in politica.

Mergi la inceput