Cel mai jenant: Cristoiu

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Pai daca savarina e toxica (si eu stiu asta), e clar ca nu mananc......deci cine si cum pune intrebarea e complet irelevant.

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desprecopii
probabil ca............daca ar fi fost ................. ar fi votat ...............

Eu zic ca nu are rost sa discutam ce ar fi fost, daca.

Conteaza procentul care este.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

da alina asa e

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Uitati cum reda www.expres.ro/article.php?artid=305825" target="_blank">EVZ episodul cu tiganca imputita . Pasarica a fost mai importanta . Tz, tz, tz.....

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desprecopii

da alina asa e

Cei care nu au votat, nu conteaza. Conteaza doar acea 1/3, care a votat cu Basescu, si care nu reprezinta poporul roman.

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilanda

Da' cifre despre citi votara in 2004 pentru Parlament si Presedintie ai??? Ca doar in conditiile astea mi s-ar parea relevant procentajul pentru a-l numi "mesaj politic"...alminteri ma tem ca e aceeasi poveste a neimplicarii in actul democratic...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Da pe gugal Biroul Electoral Central 2004.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

46% prezentare la vot este un procent chiar extrem de bun, nicaieri in lume nu se prezinta la vot cu mult mai multi alegatori, ba chiar mai putini in general. Doar la ceausila cica veneau 98.2% la vot lol
Mesaj politic, bla bla bla, gargara de doi lei, se vede ca nu mai au ce zice hehehehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

daca nu au vrut sa fie reprezentati - ce vrei sa facem ? crezi ca e corect sa asumi ca cei care au votat sunt PSDisti sau voiculesti? copiloi - raspunde la intrebare mea cu DA sau NU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by copiloi

1/3 se refera la cei cu drept de vot. Din 18 mil, 6 mil au votat pentru Base. Iar 56% nu au votat. La o comparare a procentelor, reiese clar care a fost adevaratul mesaj politic .

Revin cu date din 2004
Cica, atunci, in al doilea tur de scrutin, Basescu a fost votat de 5.126.794 de romani in conditiile in care prezenta la vot a fost de 55,21%. Acu' fu votat de 5.746.730, in conditiile in care 56% din romani avura alte treburi simbata!!
Mie cifrele astea imi spun ca victoria lui Basescu de anul asta e superioara aleia de-acu' 3 ani...asa ca daca aia de-atunci fu acceptata, apai si astea de-acu' tre' sa fie; c-asa-i democratic!!!
Merci de pontul cu gugal ...hai ca io iau o pauza, ca vezi ca esti strinsa-n corzi acilea

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxij
se vede ca nu mai au ce zice hehehehe

vad ca nici tu nu mai ai ce zice

Sau te-a emotionat gentiletea lui Basescu

Alina

Mergi la inceput