Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

hai ca intru si eu pe fuga ( sunt la socrela acum )
suntem bine ieri mi-a facut vreo 6 kk de am sunat la catalina ptr sfaturi ( MULTUMIM CATALINA )
azi nu a mai facut deloc
nu are febra e doar maraita sta si se maraie si se screme toata ( ca si cum ar face kk ) ma gandesc ca e de la dinti ; nu stiu

anis imi pare asa rau de ingrid saracuta

prea multe nu am apucat sa citesc mai revin cand ajung acasa sper sa reusesc

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Danut-o ce frumusel e puiutul tau.

Asta pe post de : Hai ca am aparut si eu pe firmament.

Bai, Bila al meu nu suporta morcovii si pace. II pun piure de morcovi in lapte si il inghite dar daca doamne fereste ii dau si in piure il scuipa cu succes. Dar in schimb mananca cu succes piure de mere cu adaos de cereale cu morcov si mar dela milupa.
A, si sa vedeti ce afacut ieri, i-a dat matusimii una peste lingurita, a infascat bibe din care ii dadea piure de cartofi (fara capac) si l-a dat pe gat. Cica sa ii cumpar pahar.

Lili patrunjel radacina nu prea se mai gaseste prin piata, ca am fost eu azi si mi-au zis ca nu mai au ca il faca frunza, sau cine stie.

Da MESSA s-o crezi tu ca asa arata patrunjelul la noi. Sunt niste bete subtiri daca nu esti atent il confunzi cu hreanul

Iar pastarnacul sunt niste babaroase mari si umflate de iti ajunge una pt o saptamana intreaga.

Noi suntem bine, azi suntem in vizita la bunici( de aia am timp de forum, sunt solo acasa: cainele la mama, copilul la soacra si sotul de bezmetic prin oras)
L-am cantarit aseara si ave 8.560 kg dar era imbracat deci vreo 8.300. Am incercats a il si masor dar nu am reusit sa il fac sa stea drept. Ultima pasiune: bagatul mainii pana la cot in gura si rasuciri pe toate partile.

Va pup

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Messa multumesc pt lamuriri, eu nu am asa rabdare ca tine si nici spirit de observatie asa dezvoltat. Te admir sincer! N-am observat nici o diferenta intre cele trei ceaiuri, mai mult decat atat, nici unul n-a ajutat cu numik..

Dana stai linistita...bine ca putem invata una din experienta alteia aici peforum..ceea ce este foarte important! Si daca avem si mamici asa informate ca Messa...este cu atat mai bine!

Raluca desi am vrut, noi n-am mai ajuns astazi la vot, iar acum deja este tarziu..asteptam niste prieteni in vizita..

Marybell si noi vrem sa mergem in Spania anul asta. Voi ce perioada v-ati ales? Mergeti si cu Erik?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

A, si kk e un fel de plastilina.
Referitor la constipatie, doar ce am citit ca pt cei constipati se dau mai multi cartofi iar pt cei mai diareici mai multi morcovi.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetelor, la noi ploua cu galeata, noroc ca m-am dus la votare cu , ca si asa m-a prins apa. Mi-am facut datoria de cetatean, dar din cate am vazut eu pe listele alea, tare slaba a fost prezenta la vot.

MESSA, pe noi ne deconstipa supa, iaurtul, cafeaua, fructele. O sa-i mai dau si maine para, ca e borcanel d-ala de trei zile, sunt incantata ca nu e tare dulce. I-as da si ceva cereale, dar credeti ca am gasit altceva in kktul asta de oras in afara de orez?

LILISOR, legume nu i-am dat inca (asta daca excludem morcovul care l-a facut beton). Maine ma duc sa vad ce gasesc pe la Billa in materie de legume. Dar cred ca gasesc si acasa cativa pastarnaci.

DANA, ce freza i-ai facut lui Lucas! La noi parca a venit toamna, dar nu mi-e frica ca ramane cu hainutele subtiri nepurtate.

DELFINUTA, la noi ar fi ok cu cerealele, ca suntem silueti!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Ne puteti vedea aici inainte de baita si aici cum ne zgaim la nasa

Aici dormim in curte la bunika si aici asteptam baita

Aici vedeti noul nostru costumas si aici cat suntem de preocupati.

Ultima cu caciula de vacuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

cristiana70 asa este sa ii ia mama lor pe toti incepand cu tampita asta care i-a facut asa ceva piciului meu.
Messa merci mult pt info despre yams, nu am vazut pe la noi dar caut ca vad ca e o comoara de vit si minerale. Fata draga, fi-ta il baga in boala pe fi-miu si tu pe mine. Dar ce esti tu, bibleoteca ambulanta, stii toate alea, norocul nostru sa te avem langa noi. Multumim de informatii super.
rali da ma bine ca nu amortesc sau nu ii doare ceva ca daca stau eu asa...anchilozez.
Daconst baieteii nostri zici ca-s frati, asa mancaciosi si "grei". Sa le dea DD sanatate. E criminal cu noua lui frizura cu bepanthen, mi-ai dat o idee si o sa-l "coafez" si pe Dari asa.
marybell multumim. Asa este, stelute de stelute.
sraluca si Bila e cu "greutate" Ce super de tine ca ai ramas sinngura acasa, ce n-as da sa pot si eu sa realizez fenomenul asta dar e imposibil. Pasiunea cu bagatul pumnului si rasuciri 180 grade e si la noi. Odata avea putin lapte in gurita, regurgitat, si, ca de obicei, a bagat pumnul cu totul in guritza, apoi dadea fericit cu mana pe fatza. Iti imaginezi ca toata fatza era pliiina de lapte si el radea de murea, mandru tare de el.
delfinuta vaaaaaai ce baietel scump am vazut. Singura diferenta intre el si piciul meu este ca al tau e blondutz, in rest au acelasi nr de cute sau cum le zic eu " carnaciori" Ce rade el la nasa si cum doarme linistit in carucior.
Ptiuuuuuuuu ce ochisori frumosi are, albastri. Sa-ti traiasca mare mare si sa te bbucure mereu. Un pt voi.

Mergi la inceput

Iza saru mana!! Multumim frumos si muuulta sanatate si pt puiul tau cutat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Sta cineva pe langa Auchan?

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

a iesit Basescu!
Geana a vut un discurs de toata jena. pacat pt. cei care nu stiu sa piarda!

mediterana

Mergi la inceput