Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by mediterana
Geana a vut un discurs de toata jena. pacat pt. cei care nu stiu sa piarda!
mediterana
Cam la ce altceva te asteptai?
cristina mamica de David (21.12.2006)
mediterana spune:
fetelor cine poate sa imi dea adresa de email comuna foto si parola sa pot treimte foto?
sau o adresa de e-mail unde sa trimit si cineva sa le poata pune in album? fiindca n-as vrea sa stric ceva... va multumesc!
Messa spune:
adela, rau e cu kkare, rau e fara kkare... sper sa se rezolve problemutza.
raluca, asa-i, e si mai mititel, da' era chestie de culoare, textura, forma "fundului" (partea dinspre tuplina), care difera, ca sa nu vorbim de gust si miros ca nu poc sa exemplific... Sa iei cana la Bila, ca daca prefera sa bea direct...
Fetele, eu anul asta am pus patrunjel in... jardiniera, pe terasa! Sa vedem ce iese, deocamdata plantutele au cam 10-15 cm si ceva frunzulite. Trebe sa le raresc zilele astea, si pentru asta am mai luat niste jardiniere.
delfinutzule, nu cred ca e spirit de observatie cat obsesie de cand a aparut gārgārele asta pe lume i-am tot suflat in fund... ca ma gandesc ca trebe sa fac cunostinta bine cu ea, ca daca o fac de la inceput, o sa-mi fie mult mai usor dupa aia, asa ca stau si o studiez, plus ca lucrand de acasa, in camera ei, am tot timpul s-o fac si imi si placeeee! E ceva nou sa am un animalutz de casa care creste si se face pe zi ce trece mai omuletz... cat am avut caine, m-am specializat in caini, de cand am mitzele, m-am specializat si in mitze, la pesti, la fel, bebe n-am mai avut asa ca dupa ce face doi ani devin doctor in bebiceala si o pun sa-mi scrie o diploma cu litere de tipar strambe si mari Oricum e cel mai interesant "pet" pe care l-am avut pana acum. As mai face... dar se fac greu, si prima luna e de cosmar
cristiana, cafea nu cred ca poti sa-i dai... da' o fructa... eee! Leguma care sa desfunde... ia vezi niste dovlecel fiert cu un strop de ulei de masline extravirgin.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
iza29 spune:
fetelor, ete cum doarme piciul meu acu'. Cred ca l-am suparat cu ceva eu sau ta-su ca prea e incruntat
Ce nu i-o fi convenit lui mai frate ca e haios rau.
delfinuta spune:
Messa esti o scumpa! Bine ca te avem printre noi!!
Iza il pupam tare pe bb dormicios!
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by mediterana
fetelor cine poate sa imi dea adresa de email comuna foto si parola sa pot treimte foto?
sau o adresa de e-mail unde sa trimit si cineva sa le poata pune in album? fiindca n-as vrea sa stric ceva... va multumesc!
mediterana si bebelusa Sofia -1 febr. 2007
Ti-am trimis PM cu datele, daca nu ai album, sa nu uiti sa iti creezi unul, ca sa stim ca e vorba despre voi!
cristiana70 spune:
MESSA, suntem pe aceeasi lungime de unda cu animalutzele de casa, cum ca bble e cel mai interesant dintre toate, dar s-ar putea sa ne ateizeze un cosh de roshii in cap, il facem fifty-fifty?
David a halit ultimul bibe pe ziua de azi, dupa care a inceput criza de nervi. Ce voia? Sa fie pus in patutz. Ce interesant se dezvolta limbajul asta bebe-parinte (mai ales mama), si cum se stiu descifra reciproc dupa o vreme!
iza29 spune:
cristiana70 cum sa dau cu rosii? Sunt de acord cu voi, chiar si sotul este. Si cu limbajul asa este, si eu am inceput sa imi daus seama mereu ce vrea puiul mic si uneori ma uit la el ce bucuros este ca l-am ghicit ca mi se umezesc ochii de fericire...
Ivona1977 spune:
Deci a castigat Base... M-a facut Geoana sa rad, ca romanii i-au dat lui Basescu o a doua sansa...Mie mi se pare ca Parlamentul nu reprezinta poporul, daca se pune impotriva, plus ca refuza sa admita chestia asta...Poate se inventeaza si votul prin posta, sa pot vota si eu data viitoare. Si as mai vrea vot uninominal pentru Parlament.
Gata cu politica, Ella face scandal.
la fete
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
marybell spune:
dragele mele nu are rost sa discutam politica aici, fiindca totul e o mascarada si un circ de 2 lei.
vai de Ea biata Romanie.
si acum despre copii: azi am fost in parc si am stat destul de multicel, tocmai i-am terminat baitza lui Erik si acum incearca sa adoarma, iar eu incerc sa va mai citesc...
messa serios ca mi-e rusine sa ii dau sa suga in parc. mai nene si atat de aglomerate sunt parcurile in ziua de azi ca de exemplu la noi aici in plumbuita, sa dea naiba daca gasesc un locsor pe unde sa nu treaca picior de om. asa ca am intotdeauna la mine cand plec undeva de acasa sticlutza cu laptic.
delfinuta sa se ingrase de la cereale? nu prea cred...dar ma rog, tu stii ce e mai bine si mai bun pentru Erik, frumuselul cu ochisori albastrii pe care tocmai i-am vazut la baitza si in costumas.
noi prin iulie am vrea sa mergem, nu stim exact data fiindca astept sa-mi spuna sora mea. o sa il luam si pe Erik si pe Eduard cu noi.
voi unde mergeti in Spania? si cand? ar fi tare sa ne vedem in acolo, ca in Ro vad ca nu suntem in stare sa ne vedem.
dana super faza cu bepanthen-ul.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik