Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
sraluca spune:
IZA mie mi-a facut-o cu piure de cartofi asa ca a fost si mai distractiv
UITE CE CHESTIE MI-A CRESCUT IN FATA OCHILOR
sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
Messa spune:
cristiana, iau io cosul ala tot, ca rosiile contin pectine...
marybell, te cred, si io-s mai pudica decat trebe, da' compensez cu altele
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
alinuk spune:
haidetzi ca li se dadura peste nas celor 322 nerushinatzi!!!
In speranta ca nu ne va duce in deriva, sa ne vdm de ale noastre!
Vad ca aveti activitati, nu gluma!
duuuuamnaaaaaaaaaa Messaaa-a Googless-a!
am si io cu o intebarica la matale (ca vad ca sunteti de serviciu, va descurcati minunat):
Io am o pb ca ciclu meu prim fu ca inainte? Adica nu asa cum zicea careva pe aici ... muuuuulllttt de se scoate parleala pt toata perioada cu lipsa de ..problema. Ca inainte, doo zile si a treia - acum din ce in ce mai putin, pe trecutelea de ma gandesc sa ma duc si la sala mani!!
adica o fi de bine sau de rau!?
aaaaapropos de sala va prezint
noul costum de aerobic cadoutz de ziua mea...si acolo mai vedeti si foricelele primite de la sotziune .
Sper io sa fac pofta cuiva pe aici sa se apuce de sportUTZA!!!
Delfinutza scump foc preferatul meu Erikutzul- un pupic din partea mea pe gogoshele. O parere: as face privata poza cu carnaciorii la vdr...
Marybell sa stii ca io ii dau sa suga in parculetz... de fapt de obicei se intampla la terasa, la o masa mai retrasa... La inceput e mai bizar ...
Daca de topless nu le e fumeilor rusine sa faca (io nu fac da din motive de prevenire a pb de san) ...da sa alapteze in parcultetz de ce le-ar fi?
In alta ordine de idei, lasand glumitza la o parte, si in numele forumului (daca imi permiteti) Messa iti multumim pt impartasirea din experientza ta de crescut "pet"urici!
Teo pupa "cel mai interesant pet", istucan, gargare...
pup fete cucuiete!
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
iza29 spune:
sraluca cu piure, ha? Minunat, deci in curand asta sa ma astept si eu, suuuuuuuper. Fi-tu ce facea acolo, se juca de-a uite rata, nu e rata?
Messa nu te stresa fetita de kg, uite ca sa te bucuri iti tin si eu companie, am 83 kg acum si am avut 96 la nastere, deci le-om da noi jos si atunci sa vezi ce recuperam.
alinuk arati suuuuuuper, felicitarile mele. gerbera aia e de la sotiune zici, se pricepe. In legatura cu rusii, si eu am avut prima data dupa nastere ceva atat de abundent incat m-am speriat putin si m-am dus la dr, dar cica e normal. Acum tu esti mai norocoasa de venira la fel ca inainte.
Buna asta cu Messa googlessa.
Fetelor, si eu o intrebare : le cade parul la bbii vostri? Piciului meu ii cade bine ca gasesc si in patut si pe manute si peste tot par de la el. Cheleste?
Stiu ca am citit pe cineva zicand de asta dar nu am retinut cine, spuneti-mi si mie cum e cu parul ca eu ziceam ca numai mie imi cade, dar si lui?
Poopici la fete.
delfinuta spune:
Alinuk multumim si noi va pupacim pe voi tare-tare!!!
Marybell noi mergem in august in vacanta, dupa 6, inca n-am hotarat - Spania sau Italia. In Spania am fost si acum doi ani...in luna de miere.....am stat in L'oret de Mar - Costa Brava, am vizitat si Barcelona- care este superba. In seara asta am gasit niste oferte bune pt Bibione - Italia, este langa Venetia si arata bine..
Daconst spune:
Iza,cica e normal sa le cada parul la bb-i.La noi nu am vazut inca,dar au zis fetele pe aici.
Ce expresie de om mare are Darius in poza.N-ai zice ca e bb.
Sraluca,ce frumos sta bubulinu in scaunelul de masa.Abia astept sa-mi iau si eu.
Dar se tine bine,al tau la kg,ca eu ma gindeam ca nu mai ia asa in greutate ca pina acum.Si nu pare gras deloc.E un dulce!
Delfinuta,un frumos puiutul tau,iar ochisorii lui...ti-am mai spus,e de belea.
Messo,felicitari pentru kile.Eu sunt sensibila la subiectul asta ca ma preocupa tare,tare.
Alinuk,frumos costum ti-ai tras.Sa-l porti sanatoasa si sa-ti ramana cit mai repede MARE.
La mine rushii au venit tot ca de obicei.Nu mai mult,cum au mai zis fetele.Deci esti ok,stai calma.
Bey,acum vin si eu cu intrebarile.E normal sa scoata kk de morcov aproape nedigerat?Incep si eu cu descrierile,dar era ciudat.Adica prima parte normal si o gramajoara de morcovi in mijloc.
E ok?
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
Salina spune:
Marybell, Messa, Mihacarm, Marinar, Rali, Eli, dragele mele va multumesc sincer pt. aprecieri. Doua lucruri vreau sa va mai spun. De fapt s-o intreb pe Messa cam cati prichindei sa mai bag si pe unde sa-i mai scot ca deja am doua cezariene, mama lor!!!! Si cu tine, Marybell, am o vorba...ca nu stiu unde ma vazusi tu cu kile in minus ca eu sunt terorizata de ele. In fine, eu iti multumesc, inseamna ca nu sunt chiar o cauza pierduta Iar tu esti o draguta!
Am vazut pozele cu copilasii, sunt toti frumosi si scumpi, ca doar sunt stelutele noastre!
Messo - m-ai lasat paf cat mananca Ariana, s-o tina tot asa! Nu te intreb cat a luat in greutate de zici tu ca putin, iti spun doar ca a mea e foarte constanta la 400 gr pe luna...
Dianamizzi - e dusa rau vecina ta! Iar povestile cu soacra sunt mortale
Anis - cum se mai simte frumusica mica?
Of, Iza, ce povestesti tu am patit eu cu David cand mi l-a decalotat o pediatra batrana si nebuna brusc (de i-a dat si sangele), pana sa apuc eu sa ma dezmeticesc. A urlat si copilul, am plans si eu de mila lui si de prostia mea ca am lasat-o pe-aia sa mi-l chinuie.
Maryela - zic si eu ca sa te consolez un pic: mie mi se pare ca mai bine cade parul decat sa cada dintii. Parul il mai tunzi, il mai aranjezi...In fine, am eu obsesia mea legata de dantura, ca dupa ce l-am nascut pe David mi-a cazut o masea :-( (dar stiu clar ca o mostenesc pe mama care avea parul foarte des si frumos, in schimb mari probleme cu dantura) Cu perisorul lui Mihnea, nu te ingrijora, creste altul mai bun Eviusha mea e tare cheliuta, are la spate o pata de chelie in toata regula, l-am intrebat pe pediatru si mi-a zis "nu va faceti griji, creste parul peste tot"
Delfinuta, mie mi-a recomandat pediatrul sa-i dau Bebiushei cereale (fainos) seara, in biberonul cu lapte. Eu i-am pus doar 1 masura pt. ca-s obsedata sa nu fie grasa. In concluzie cerealele ingrasa, eu asa stiu. Pt constipatie eu cred ca in general fructele (in cazul nostru, pt bebei, sucurile de fructe) sunt bune...ai incercat suc de morcov? Sau de mar?
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
Daconst spune:
Salino,fata de mult vroiam sa-ti scriu,dar ma iau cu vorba si uit.
Te pup,asa de revenire. Si cum mai stai cu kilele?
Delfinuta,noi am fost si in Bibione si e foarte frumos.Pot sa-ti spun ca Italia parca e mai frumoasa ca Spania.Adica e altceva si parca mai aproape de sufletul meu.Noi mergeam cam de 2 ori pe an inainte de bb in minivacante in Italia,fiind si foarte aproape de noi.N-o sa-ti para rau daca te decizi pe Italia,te asigur.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
alinuk spune:
quote:
Originally posted by delfinuta
Marybell noi mergem in august in vacanta, dupa 6, inca n-am hotarat - Spania sau Italia. In Spania am fost si acum doi ani...in luna de miere.....am stat in L'oret de Mar - Costa Brava, am vizitat si Barcelona- care este superba. In seara asta am gasit niste oferte bune pt Bibione - Italia, este langa Venetia si arata bine..
Delfinutza si noi am fost in Lloret de Mar, tot in luna de miere... in 2004! suuuper - descoperisem o terasa mai retrasa care dadea in mare "Cala Banis' unde am baut cea mai buna Sangria din viata mea....
ne-a placut mult
Anul asta vrem Italia, eu am un pitic cu Venetia... dar mai spre final de august sau inceput de sept cred!! Sa-mi spui si mie cum suna oferta!
pup
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
Salina spune:
Daconst - super misto ideea cu freza facuta cu Bepanthen, iar cu borcanelele retine ce a scris Kate pt. ca are mare dreptate. In rest, considera-te o norocoasa cu bebe care papa tot-tot. A mea cred ca nici juma de borcanel nu mananca si sa mai bea si lapte dup-aia? N-ai sa vezi! Mai bea lapte dupa 3 ore
Alinuk - probleme cu menstruatia dupa nastere am avut si eu, primele doua nasol rau de tot, foarte abundent, cu cheaguri m-a tinut vreo 10 zile...Mie mi-a zis socrela sa iau calciu, am bagat la greu... Am vrut si eu atunci sa va intreb dar mi-o fost rusine , am cercetat forumul si am gasit si alte napastuite. Deci nu suntem singurele
Iza - tocmai i-am raspuns Maryelei, cade perisorul si creste altul. Uite, lui David ii cadea asa de tare...caaaa gaseam pe asternut, pe suzeta... In schimb Eviushei nu i-a cazut, ea a fost cheala de la inceput spre disperarea mea ca abia asteptam sa am si eu un copil cu par mult si lung. Poate la urmatorul
Bai, Dana, nu ma-ntreba ca mor de rusine...Pe cuvantul meu ca m-am gandit la tine de-o gramada de ori in tot timpul asta cat n-am mai activat pe forum. Ma gandeam cu jena ca daca vreodata ma intrebi de kile ma fac de kko. Deci ,sunt o mare nesimtita. N-am facut nimic cu kilele, sunt tot acolo, ba chiar sunt mai multe decat dupa ce-am nascut. De saptamana urmatoare, dupa ce se cara rusii, ma apuc de aerobic pt. ca stiu sigur ca dup-aia nu-mi mai da mana sa mai mananc. Promit sa ma fac fata cuminte. Nu de alta dar nu ma mai recunosc in poze .
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)