Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
anne_ispas spune:
Buna, fetele! Va pup dulce!
Am fost si noi la vot astazi.
Alinuk, am admirat costumul.....dar si silueta. Apropos, ne-a placut tare mult si celalalt cadou (pernutza).
Loremunteanu, io stau destul de aproape de auchan.
Daconst, super ideea cu bepanthenul.
Messa, felicitarile mele ptr. cunostintze.
Iza, si noua ne cade parul f tare.....in locul unde sta irina cu capul in patutz zici ca au stat vreo 3 matze, asa de mult par e, da' nu-mi fac griji, ca se regenereaza....
Cred ca mai aveam cate ceva de scris, da' stau f prost cu memoria.......mai citesc din urma si revin.
Eu ma apuc de saptamana viitoare de AQUA GYM....abia astept....sa o ajung pe Alinuk din urma.
Aaaaaa, si nu v-am zis bomba bombelor.....intru intr-o afacere cu nasha-mea.....asa ca sa nu ma plictisesc (ca si asa stateam degeaba acasa).
Va pup inca o data!
ylilimic spune:
Ce bine e sa iesi la plimbare sambata, forumistele pun poze, spun numai lucruri amuzante sau interesante, asa ca eu cand vin - am ce face!
messa - multam de elucidarea misterului, sincer nu imi dau seama daca am vazut in piata, dar promit sa fiu mai atenta de acum incolo.
am inceput diversificarea pentru ca am simtit ca Adam renunta la san! adika m-a apucat o grija sa ii dau Biotics pt durerile lui de burtica/reflexu' masii si dupa 3 zile consecutive (2 mese de formula/zi) facea un taraboi de neimaginat la san!!! Ii mai dadusem si inainte un bibe cu formula la 10-14 zile si poate nici pe ala nu-l manca, saturat fiind cu san... Ca sa vedeti ca nu seamana deloc cu primul meu nascut, care a luat bibe si san deopotriva pana la 8,5 luni. Nici nu ma gandeam Adam sa fie altfel, sau cel putin refuzam sa cred ca se poate si altfel! Asadar decat san + formula (avea sa lase sanul curand) am ales diversificare + san (la fiecare masa). Eu zic ca am facut o alegere buna, nu?
I-am vazut pe Bila, Eric cel pui de neamt (eu asa ii zic delfinuto) - promosi aman2.
MESSA - daca tot esti buna la toate si mai ales in domeniul asta, nu ne inveti cum sa ne mutam pozele de pe yahoo in alta parte, MAI USOOOOOR?
ALINUK - te-am admirat de ziua ta ce bine arati! normal ca-ti convine sa vii la mare anul asta!
Va pun si cateva poze cu Adam:
mananc si singur, doar sa am ce! - era la una din mesele de legume.
hmm, ce-mi place! - e nerabdator, mai ales de cand am introdus morcovul.
Messa, spatele meu iti multumeste! noi iti multumim sa stii ca traversand strada era cat pe ce sa tip cand CINEVA ma gadila la mijloc cu manuta era Adam care trezindu-se a miscat mana prinzand-o pe mami de hanorac iar eu uitasem complet de copil acolo in spate s-a mirat si sotul de mine, insa e atat de comod purtat pe spate incat parca aveam doar un rucsac, si de astea am purtat destule
Sa stiti ca desi mananca bine piureul de legume+san, tot la interval de 3 ore cere de mancare. In seara asta i-am dat cereale la lingurita, din 50 ml apa + 1 lingura orez (orezul in cereale nu constipa - sigur mai depinde si materialul clientului) si a mai vrut, i-am mai facut o portie si a halit-o imediat + san. Sa vedem cat doarme...
cred ca iar am uitat sa va zic ceva, dar asta e! sunt batrana, ce sa fac?! si mi-e somn...
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
delfinuta spune:
Salina i-am dat si suc de morcovi si suc de mar, atat facut in casa, cat si la borcanel...si nimik! De-aia am zis sa incerc cu cereale, poate are reactie la ele..
Dana ma bucur sa aud ca e frumos in Bibione, chiar cred ca vom merge acolo...eu am vizitat acum cativa ani, prin 2000 cred, Venetia si Verona si am ramas impresionata si intotdeauna mi-am spus ca voi reveni acolo..
Alinuk si noua ne-a placut tare in L'oret, o sa pun niste poze in album..Despre Bibione ce sa zic, am gasit cazare la aprox.50eur/noapte/pers la trei stele. Noi vrem sa mergem cu masina anul asta, deci vom lua doar cazarea, probabil on-line, nu prin agentie. daca te intereseaza iti trimit cateva link-uri.
Lili Erik ba e neamt, ba e suedez...chelutu lu' mama scump! Aaaa....si Adam seamana la gurita cu Erik...
Anne si in ce fel de afacere vrei sa intri? Si mie mi-ar placea sa fac altceva...oricum am zis ca nu ma intorc la serv ala infect..acu sa vdm ce e de facut.
anne_ispas spune:
Delfinuta, io de vreo 3 ani tot zic ca-mi fac firma de nunti ptr ca barbata-miu merge cu muzica la nunti, botezuri, petreceri....e DJ. Si am zis ca daca tot e el bagat in bransa sa fac si io ceva pe langa el...aranjamnte, chestii de-astea..... Iar nasha mea vrea sa facem un magazin virtual ptr inceput, si daca merge bine, chiar unul real de hainutze, accesorii si tot felul de chestii ptr bb-i aduse de afara care nu se gasesc usor la noi in Ro, la pretzuri accesibile.
anne_ispas spune:
Am uitat:
Roandre, sa-ti traiasca puiutzul!
Si tot ptr:
Ana Patricia, bb de mami Mirela,
David-Mihai, bb de mami Haricleea.
Sa va traiasca si sa va bucurati in fiecare clipa de existentza lor!
ylilimic spune:
Intrebare: cum ii tineti cand servesc masa la lingurita? In scaune de masa, deja?
Din ciclul "nu ii putem tine in glob de sticla" :
Merg ieri in parc cu ei, Matei se joaca cu copiii la nisip. Intr-o clipa si nu se stie pentru care motiv, un baietel i-a aruncat in fata o lopatica cu nisip de la 10 cm!!! m-am teleportat pana la ei desi stam deoparte langa carut (mai ales ca langa ei era bunica pustiului si se cunosc din zilele precedente). Nu va zic ce urlete, nu deschidea ochii deloc, l-am spalat cu apa plata din cana, am sters cat am putut, si dupa 2h si juma tot ii mai iesea nisip din ochi [zbang]. Bunica nu stia unde sa intervina, ma ajuta si ea, il certa pe nepot, a aparut si bunicul care era in imediata apropiere la masina, copiii adunati ciorchine...circ! In fine, pe drumul spre casa practic l-am facut sa planga din orice (alta data il toleram mai mult), doar ca sa i se curete ochii (nu ma incanta varianta cu spitalul ca doar ce citisem de Darius al Izei. Apoi dupa nani, cam 5 ore de la incident inca mai spunea ca il dor ochii, si ii avea rosii! Dar seara i-am facut baie si "din greseala" i-am dat cu dusul pe fata...acum e mult mai bine, s-a calmat si el saracul...
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
aelita spune:
daconst ,d-acaveam baiat ,ma lasam pagubasa! si va dadeam voua rochiile pe care le facusem in timpul sarcinii,plus paturile cumparate ROZ.
messo,bne,mama,ca mi-ai areatat si mie cum e pastarnacul.ca eu stiam ca asta se foloseste la mancare,dar nu stiam cum il cheama.
sraluca
quote:
Iar pastarnacul sunt niste babaroase mari si umflate de iti ajunge una pt o saptamana intreaga.
lilico zi si mie mai pe larg exact ce mananca ADAM si cum.adica suge la san,cand ,cat,si apoi la ce ore ii dai si ce.
ti-am zis ca a mea lasa sanul in favoarea laptelui praf.de cand a fost constipata tare,i-am schimbat laptele,i-am dat unul anti- consti,(anti constitutie ) si E FOARTE DULCE,jur ca mananc si eu cu lingurita praf d-ala de dau pe spate,ca e bun rau!! fatza de celalalt! si de atunci s-a lins pe bot! nu mai suge.
azi noapte am tinut-o de la baia de seara,pana azi la 11 dimienata,adica mai bine de 12 ore fara biberon,si a supt ce si ce...cat sa nu moara desete.adica sugea 5 minute.dar oricum e record pt ca a supt de multe ori,inclusiv la 6 dimineata,la 8,la 10...ea care sugea doar la 4 si gata,biberoane.
refuza sanul,si am rezistat sa nu ii dau bibe,si ea rezista in incapatanare.adormeam amandoua,iar o luam de la cap,iar plangea,iar o lasam....Plangea daca ii dadeam sanul.preferea suzeta! pe care o inghitea aproape.am tinut-o mult la mine in pat,o puneam la loc in cos abia dupa ce sugea ceva .cand se trezea,o puneam iar langa mine si da-i si roag.-o,si asteapt-o.
ea se rasuceste cand pe o parte cand pe alta,ca sa adoarma.si era langa mine,mcu suzeta in gura,si se rasucea.cand intorcea curu la mine,statea ce statea,se intorcea cu fatza la mine(asa face mereu pana adoarme ).cand se introcea cu faatza la mine,ii luam suzeta din gura si ii bagam tzatza.se tragea sa se intoarca,si dac ao tineam,plangea si se forta cu putere.i-am facut de cateva ori asa si ce crezi?
se intorcea pe cealalta pate,statea ce statea si dadea sa s eintoarca spre mmine,ca de obicei ,aproape adormita,si cand era cu fatz ain sus isi dadea seama ce o asteapta daca se intoarce spre mine,si dadea din picioare cu nervi si chitaia ,de parca m-ar fi injurat.de necaz ca uite nu pot sa ma intorc si pe cealalta parte ca imi bagi carnea in gura!!
si iar se intorcea pe partea aia,si iar voia sa vina spre mine,si isi amintea si ramanea cu fatza in sus si tipa de nervi!
am lasat-o ,nu am mai fortat-o.pana la urma a supt cand a vrut ea.
ziua nu am mai rezistat,la 11 i-am dat biberon,ca supsese prea putin.apoi a stat 7 ore fara sa manance nimic.dupa 7 ore a supt 5 minute! record!era deja 18 seara si ea avea un biberon!
dar dupa san i-am bagat biberon,pe carenu l-a luat cu pofta,a mancat putin din el...nu stiu cum s-o fi saturat ea din supt 5 minute.eeei,s-a tarait cu biberonul ala muult itmp pana l-a mancat,dar nu pe tot..si pana la urma a adormit.
deci azi a supt de cateva ori cate 5 minute si doua biberoane de 180.ultimul neterminat.
foarte putin.
am icnercat azi sa ii dau laptele praf cu lingurita.se stramba,ia o moaca de sila !pana la urma inghitea ceva,dar putin de tot.
iti scriu toatea stea ca sa vezi daca seamana cu ce facea Adam.
si daca noi mai avem vreo sansa sa maisuga vreodata bine.
Adam acum suge bine??
cum mai sunt ochisorii lui Matei ???cred ca l-au usturat groaznic !astia mici se cred in filmele cu ninja,frate,de isi dau cu praf in ochi
Am fost la votare,cu catel cu purcel,am stat mai bine de o ora la coada in trotuar .va punmaine dovada,ca avem poze la coada.
apoi am mers sa mai cautam haine pt botez,ce ne mai trebuie,ma dor picioarele si acum .
mandra a fost foarte cuminte!
acum am vazut pe net ca a castigat Basescu.oricum ma asteptam,dar aveam asa o teama...
ca doar nu am stat degeaba atata timp la coada
PLOUAAAAAAAAAA! in momentul asta!! azi a fost teroare !!! o caldura de am zis ca ma topesc afara.in casa am pus aerul,e incredibil cat de cald poate fi in mai!!!
plouaaaaaaaaaaa,vai ce bine,ma duc acum sa ma culc si vreau sa aud ploaia ! sa dorm asa neintoarsa.
ura ura ura!
si hai Basescu !
S.
mirandolina spune:
NU CRED, MA, NU CRED!!!
Dupa ce ca nu tin pasul cu voi pentru ca citesc TOT, faceti voi ce faceti sa ramin io cu un capitol in urma, na!
In alta ordine de idei, in fiecare zi imi doresc sa va raspund sau sa va scriu despre noi, dar reusesc o data la doua saptamini, pe la ore din astea mici. Multumim fetelor pentru urari , ca nici macar de ziua noastra n-am reusit sa tinem pasul.
Am totusi o scuza, m-am apucat sa fac pregatirile alea de nunta+botez, v-am zis eu mai demult despre asta.
M-am bucurat tare mult sa le revad pe forum pe Megbeng si Elena, mi-a fost dor de voi! Messa, inca nu mi-am facut carator de bebe - sunt asa de obo ca nu-mi aduc aminte cum se cheama, dar o s-o rog pe mama, si poate imi face si aparatoare de tzitzi sa alaptez si eu in parc
Aelita, hai sa-ti spun ce mi se intimpla cu Maya de cind au venit caldurile: nu mai suge tzitzi cum trebuie daca o tin in brate, ba mai inghite si metri cubi de aer pe care ii scoatem cu mare zgomot. Nu mincam normal decit la orizontala, fatza in fatza. In plus de asta, mai mult de cinci ore noaptea tot nu doarme, pentru ca EA TRAIESTE PENTRU A SE HRANI pina la momentul asta.
Par ii cade si ei, tot gasesc firisoare pe cearceaf, pe la git, care se itzeste incet incet. De intors nu se intoarce nici ea singura, iar pe burta nu sta mai mult de trei minute si isi muta capul dintr-o parte in alta doar cind nu ne uitam noi la ea
Fetele cu bebici bolnaviori, sper sa treceti cit mai repede peste toate astea, Catalina, am tot urmarit sirul belelelor si iti doresc sa iesiti la liman odata
off topic - si eu ma bucur ca in cele din urma s-a desteptat boborul asta si s-a dus la urne. Ah, si inca o poveste funny (?): la multasteptatul raliu Challenge bla bla s-a ratacit un catzel maidanez pe pista... www.hotnews.ro/articol_73158-Un-catel-maidanez-a-oprit-cursa-de-Formula-3.htm" target="_blank">Uite aici
Diversificare: pentru ca inca alaptez exclusiv, mai ales ca Maya a luat in greutate 3 kile in 3 luni, nu ma grabesc sa-i dau si altceva. De altfel, i-am dat sa miroasa diverse kestii, cum am citit aici pe forum [:-)] si a cam strimbat din nas. Doar ca deja vine tavalugul peste mine: bunica-mea, soacra-mea, matusi si alte cele, care or sa fie oripilate peste vreo luna ca nu vreau sa-i dau solide Banane cu biscuiti, de pilda
Si acum, o idee de dezbatut: ce parere aveti despre o cresa particulara? Asa, ca idee de afacere, intre noi, fetele. Nu stiu daca m-am exprimat clar, dar la un moment dat eu si multe dintre voi suntem nevoite sa ne intoarcem la munca. Si parca as avea mai mult curaj sa o las pe Maya cu copii ale caror obiceiuri le stiu deja. Si nu cu o bona care s-o imbrace cu cinci pulovere si caciula de blana pentru ca e inca luna mai Ce ziceti?
bebici si maimutzici
Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
mirandolina spune:
POZE
Bebe Ninja
Stau si pe burtica, dar foarte rar
Sunt o printesa!
Mi-am tras blugi cashtoci
O poza fara burta cu tanti mama lu' Maya
mirandolina spune:
LILIMICULE!!!
Esti o fata de aur si mereu uit sa-ti multumesc pentru filmuletul nou! Multumiiiiiiiiim!