Stelute de ianuarie februarie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna dimineata fetelor, inainte sa se trezeasca bb si prietena mea am zis sa dau repede o raita pe aici sa va mai citesc ca dupa aia mi se face dor de voi si oricum in ritmul in care scrieti ... nu va prinde nici un codash. Va rog sa ma iertati daca uit ceva, am scanat doar, nu am putut citi cu atentia cuvenita.

Lore, eu stau aproape pe aceeasi strada cu Auchan. Ai nevoie de ceva?

Anne, unde stai tu langa Auchan. Suntem vecineeee???????

Adela, ce ma bucur ca buburuza ta e bine. Bravo, uite ce repede v-ati revenit si io ma belesc in pampersii lui si acum. Ce ai facut pana la urma. Am sunat ieri la voi dar mi-a raspuns sotul care era la munca. :)

Anis, sanatate!

Noi incercam sa vedem cate ceva, ieri pt ca plouat am mers la mall. Nu vroiam, pe bune, pt ca nu mi se pare deloc caracteristic pt Romania dar unde sa ne ducem pe vremea aia. Matei a fost ok cat de cat, ne-am intalnit si cu dr Radoi care s-a bucurat foarte sa ne vada si noi de el, a tras Matei un kk in mijlocul restaurantului, aventuri.
Noi am ajuns acum la 3 kk pe zi. Sper ca macar asa sa ramana. De azi incep sa reintroduc treptat laptele Humana 1. Sa ne tineti pumnii. Morcovi nu mai vrea sub nici o forma, cred ca va trebui sa reintroduc morcovii cu supa asa cum facu Adinush, vba prietenei mele, ii denumesc altfel si ii introduc din nou. :)
Ma gandesc cand voi ajunge sa ii dau toate bibe de lapte si sa fie ok, atunci voi incepe si eu schema lui Adinush cu supa de legume. Voi ce spuneti de ideea asta?
Asistenta tot imi zice sa fac orice sa ii mentin morcovii, cica daca nu vrea sa ii dau cateva lingurite inainte de fiecare masa dar mie nu prea mi se pare ok asa ceva. Sa vedeti certuri ce iau eu luni ca nu i-am mai dat morcov de vineri. Asta e ... .

Cam asta e, in rest, sunt cu oboseala undeva la un prag pe care nu il mai stiam de mult timp. Vizita prietenei mele e un mare balsam pt mine, dar ia f multa energie ca intre momentele in care ai grija de bb sau mananca sau face baie sa mergi prin vizite, in calatorii, sa stau chiar sa vad un film. Dar ... nu vreau sa pierd nimic, cine stie cand ma voi mai vedea cu Kate (numele prietenei mele careia ii pove despre voi :)) ).

Mi-a adus o alta carte scrisa de tanti aia din care v-am tradus, se numeste cum sa rezolvi problemele bebelusului tau. Abia astept sa am timp si sa incep o noua citire si traducere.

Va pup si mai scriem noi cand om avea timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Neata tuturor,
Am si eu un pic de timp sa mai citesc ce sa mai inatmapla pe aici si sa scriu 2 randuri.
Una peste alta ma bucur enorm ca Base a iesit invingator.Eu il iubesc rau.
Bita mea fetelor gangureste din ce in ce mai rau si mai tare,rade in hohote ce sa mai lesin cand o vad.
Multumesc fetelor care si-au facut timp sa ne vada si pe noi cum am evoluat
Alinuk,messa,eli sper sa se faca frumos afarica si sa putem sa ne vedem la cintirica cu bebeii.
Mi-am ridicat rochia ,am platit o caruta de bani de imi vine sa imi bag unghia in gat.Ea e frumoasa dar cand ma gandesc ca am platit atata banet sa o port o noapte imi vine sa imi trag palme.Sper sa o pot vinde la vreun centru de inchirieri dupa eveniment .
Sunt f f f stresata si nervoasa in ultimul timp iar singurul remediu si antidot ramane iubita mea Bita.Sper sa imi treaca nervozitatile si depresia .
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

la multe lunishoare:

ana bb de mirela 73

david bb de haricleea

andrei bb de roandre

maryela si eu am aceeasi pr cu parul, ma gandeam sa merg la dr. la bb e ff normal sa cada.

iza ce pozitie shuie are dari. cred ca toti se simt bine in pozitii cat mai aiurite.

haha dana lucas e bun de mers in club...

revin

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

sa stie lumea ca am intrat pe listaaaa!!!!
am uitat sa precizez: daria s-a nascut la 40 de sapt si a avut scor apgar 9

cum fac sa trimit niste poze cu printesa mea ? va rog sa-mi spuneti si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Sa aveti o duminica linistita!!

Va pupik si la multi ani sarbatoritilor zilei!

Vreau sa va spun ca incep sa ma simt depasita... va tot aud vb de diversificare si eu sunt incapabila sa fiu un pic atenta si sa retin ceva... Daca aduna careva schemele astea si le pune pe mail ar face un pustiu de bine...

Ideea e ca ... ce sa mai, daca nu suntem la cap asta nici nu-mi vine sa fiu atenta...e ca si cum v-as povesti eu pe'ndelete de "pozitiile" noastre de alaptat si altele pe tema asta

zi frumoasa!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Stiam eu ceva de tine Catalina, dar am zis sa mai intreb sa fiu sigura... Deci... Cata, Ane, daca aveti drum prin Auchan v-as ruga sa va uitati daca mai au astia sterilizatorul pt microunde de la Tefal. Eu l-am cumparat in toamna, era la raionul cu friteoze si roboti, nu la bebelusi; era oferta: sterilizator + 4 biberoane, la vreo 800mii... V-as pune link-ul, dar mie nu-mi merge yahoo.photos... (daca reusiti sa intrati voi pe site-ul lor cel international
http:// www . tefal.fr/tefal/products/product/index.asp?category%5Fid=600&dept%5Fid=610&sku=U00080&mscssid=8AEDFEL95AXD8L1V5D1UFWPRNVPX12U5 (scoateti voi pauzele)
... O alta mamica e interesata, iar in provincie nu stiu astia decat de tigai tefal...

In alta ordine de idei... M-am tuns; am taiat cam jumate din el... O sa-l pun pe tati sa ne faca poze si o sa vi le arat...

Revin mai tarziu... Cineva e marait....

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

delfinutza tu ai stat in buftea? intreb pt ca eu sunt din buftea de fel, am plecat de 3 ani de cand m-am casatorit. bai ce dulceee e bebe!

iza e tare haios dari! intrebare: la voi acasa de frig de-i pui caciulita?

sraluca, haha cum se uita bb la ratzushca aia!

alinuk super costumul de aerob. eu tot caut o bustiera buna ca sa-mi tina tzatzoancele, dar nu am gasit decat la adidas si era 1500 ron. ete...mai caut.

dana si emmi tot asa face kkde morcovete. cica e bine pt ca morcovul curata si dacaiese intreg e ok bb pe la intestine. messa corecteaza-ma daca aberez.

pe emmi sucul de morcov a constipat=o si a facut si buru-buru la burtica(messa ceri drepturi de autor?) asa ca deocamdata nu-i mai dau.

anne super cu aquagim-ul. unde mergi? wow, ce businessuri faci?

lili
vazut poze frumoase foc. bai imipare rau de matei dar asta e, din pacate nu putem sa-i tinem legati.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Ylilimic - mi-ai luat intrebarea din degete, ca sa zic asa . Eu am pus-o pe Evi in car seat si acolo a mancat o perioada f. scurta pt. ca a inceput sa nu mai aiba rabdare, se burica, se frichine, se enerveaza ... Asa ca am pus-o in scaunul mare, am scos masuta (tavita), am prins-o cu centurile si papa acolo. Am uitat sa-ti spun ca am lasat la pozitia in care sa stea putin culcata, ca intr-un car seat. Inca ceva, scaunul asta are husa de plastic asa ca se poate curata usor in caz de nevoie. Deocamdata mananca frumos si curat (dar putin :-( )

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

'Neata, suratelor!

Aseara atat am stat pe net sa citesc din urma si am uitat ca masina mea terminase 1 tura de rufe si mai aveam una Asa ca cine intinfea rufe la 1:30 azi noapte ? Io, of course!

aelita - scumpa mea, pe langa faptul ca 2 copii nu sunt la fel, as putea sa iti sugerez sa faci ca mine: scoti bibe de tot, si macar 2-3 zile "o chinui" doar la san, la orice ora vrea ea NU TU! vrea rar - da-i rar, vrea des - da-i des! Eu era sa raman fara lapte din pricina schimbarilor si fitelor lui, am luat Metoclopramid 3x3 zile ca sa imi revin, si el inca nu sugea cum trebuie. Dar nu m-am lasat si am trecut si pe diversificare, iar acum e mai bine, in orice caz sunt multumita ca papa lapte de la mine, mai ales ca am. Scenele descrise de tine seamana cu scandalul de la noi, eu insa nu insistam toata ziua, ci doar la 2,5-3h ca i se facea foame si sugea cat de cat 3-5 min. In timp s-a lamurit ca ma-sa e afurisita si nu ii mai scapa bibe, asa ca...Chiar mama intr-o zi, in oras, cand ma ascundeam prin gradinile de flori ale oamenilor sa il alaptez, l-a vazut sugand 2-3 min si gata, plangea sau admira natura (credea ca exagerez eu) si mi-a zis sa dau armata jos din pod, si cum la armata se cam face foamea...asa am facut. Copil mort de foame cu sanul plin alaturi nu cred ca exista! In ritmul lui de atunci nu puteam iesi afara deloc, pana il hraneam, pana pregateam pe Matei,pana ajungeam in parc/banca/primarie el urla de foame!

Acum mananca cam asa:
-h 1-2 san la discretie, nu cronometrez, nu masor, ca e adormit si papa bine, sunt multumita;
-h 4-5 san la discretie...tot dormind;
-h 7-8 san la discretie...dormiteaza;
-h 10 dim cereale cu suc de fructe (se poate cu apa, caci cerealele le-am luat cu continut de lapte) 50-75 ml + 1 lingura nu rasa, nu cu varf + san (imediat dupa masa nu prea mult, dar mai astept si ii dau pe la 10:30 - 10:45 cand tre sa faca nani);
-h 13:30-14 piure de legume (a fost mai intai cartoful,apoi am adaugat morcovul si apoi dovlecelul) + san destul ca e insetat dupa piure si papa binisor; 100 ml piure, ca nu stiu in ce sa-l masor mai bine, e de consistenta unui iaurt;
-h 17-18 san cam 8-10 min (daca as avea liniste ar papa si mai bine, dar deja intoarce capul dupa Matei, la PC/TV - e mai greu);
-h 20-21 cereale daca nu sunt multumita de mesele de peste zi si daca e devreme (desi la ora aia suntem afara de obicei - si nu papa cereale) + san sau DOAR SAN 8-10 min pe saturate, ca luam masa in oras

Asa sunt multumita ca nu mai face contact cu bibe mai ales ca ceai/apa nu vrea deloc, decat formula la bibe, iar eu asta incerc sa evit. Sanii mei sunt mereu plini de lapte si are papa bun dupa pofta inimii.

De muls nu ma mulg, niciodata nu am facut-o in scopul masurarii, nu am decat o pompa manuala pt maternitate buna la desfundat canale. Restul lasa copilul sa faca ce l-a invatat mama natura sa faca. El da tonul in materie de san / saturatie.

hai ca m-am intins, daca nu am fost explicita, iti mai zic! Succes cu Sofia si zi-i ca o astept la o portie de fasole cu carnati daca nu vrea lapte de la mami Adam a revenit la san dupa asa amenintare!

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RB spune:

'neata fetele.
Iza si noua ne cade paru'. Oricum a ramas asa de putin ca zici ca are o tichie in varful capului. Scuturam asternuturile tot timpul dar degeaba... peste tot era plin de par . Acum am alta metoda de adunat par: peria rotunda cu lipici, asta chiar da rezultate. (noi am avut muuuuuult par )
Lilimic am vazut pozele cu Adam si mi se pare scump foc cu morcovii pe fata .
Mirandolina cred ca si mie mi-ar surade ideea ta.

Raluca si BB AMALIA (22.01.2007)
Amalia

Mergi la inceput