***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Andrada si tuturor celor ce au reusit - multumim ca ne-ati impartasit povestea nasterii. A fost deopotriva emotionant si informativ...e bine sa stii ce te asteapta si cum pot decurge lucrurile.
Andrada, super filmuletul cu David. E frumos foc, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Si cum bine spunea cine spunea, faceti-l repede si pe al doilea pentru ca faceti copii frumosi! :)

Florina +34Teodora si Tudor(5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Alyna, are sticluta dispozitiv sau cu pipeta?

38+Livia-Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

ckristina sincere condoleante si suntem alaturi de tine cat despre bebe asculta-l pe doctor si nu-ti mai face probleme in plus mai ales acum
daca el spune ca nu sunt probleme grave inseamna ca asa este!
andrada chiar ca e o minune Antonio asta al vostru...
dar nici printesucile de Sofia si Carinanu sunt mai prejos... frumoase fete aveti paflo si carrie!
la multi ani Rares chiar daca nu te putem vedea...Cristinamariacand ai timp mai lucreaza putin la site ca nu se vede printisorul..

mihaela
37 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

si de azi intam in saptamana 38...
nici nu stiu.... sau ?

mihaela
38 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

Alyna, are sticluta dispozitiv sau cu pipeta?

38+Livia-Alessia

Are dispozitiv!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Bebe RARES, La multe lunisoare!Sa cresti mare, frumos si sa fii cuminte!

Andrada, super filmuletul!Antonio e un dulce!Vreau sa zic ca Davidutzul nostru tocmai a avut o criza de plans si ma itam la videoclipul lui Antonio!Cand a auzit melodia, a tacut instant!

Din lipsa de orice varianta ca sa nu mai planga puyu meu, i-am dat suzeta si numai cu ea tace!Voi le-ai dat fetelor suzeta?Mi-e teama sa nu devina dependent de ea ca va fi jale de noi!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Chiqui - sticlutele au dispozitiv de picurare dar de ex. la bonisan picura ff repede si eu nu pot sa ii dau direct in gurita, ii pun in ligurita si piticul o linge si dupa se linge pe botic...e asa haios. Iar sab ii pun in bibe cu lapte praf ca sa nici nu faca spuma. Daca alaptezi exclusv etunci ii poti picura sau ii dai cu lingurita.

Elteka - tu te tot plangi ca ai multi pampersi, da cati ai fata mea? Oricum in primele 2-3 saptamani o sa folosesti multi, cel putin 6/zi. Si daca il nasti pe bb la 3.5, cat mai scade el in greutate in spital si apoi cu media de 30gr/zi cred ca o sa iti trebuiasca cel putin 100 pampersi in 2 sapt. Intr-adevar cand Yannisu a ajuns pe la 4.200 i-am luat masura urmatoare, 3-6 kg.

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Florentina felicitari! Sa-ti traiasca bebelusul! Refacere grabnica!
Andrada frumoasa povestirea ta! Mi-au dat si lacrimile, m-a impresionat! Multumim ca ne-ai impartasit experienta ta! Super filmuletul!
Lulu multumim pentru impatasirea experientei tale! Bine ai revenit!
Elteka multumesc! Astept vestile cu nerabdare!
Ckristina imi pare rau de pierderea suferita! Trebuie sa te mobilizezi de dragul bebelusului tau!
Alina-Mirela 36+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Buna, gravidute!
Am venit si noi de la doctor, suntem bine, col mult scurtat, da mai avem pana la bb.M-a "certat " ca nu mi-am facut bagajelul, da' acu mi se pare asa departe evenimentul...Desi eu vreau sa nasc mai repede ca ma omoara durerea de spate.Oricum, vreau sa mai stea o saptamana ca sa pot merge la nunta in weekend(tocmai mi-am luat rochita si sunt tare mandra de ea) si sa imi pot sustine si eu disertatia.Apoi sa avem liber la nascut..

Pauly, stiu ca azi mergi si tu la doctor, si cum avem acelasi DPN astept sa vad cat de mare e papusa ta, ca sa raportez si eu la grasutul meu.

Liviana, de maine ma intorc la serviciu, iar la Cerasela o sa ma mai duc pe 4-5 iunie, dc mai apuc.Dar o sa ii transmit salutarile tale.

Am schimbat si noi saptamana si suntem tare mandri....

Lavinia, 36+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Alyna - eu i-am dat suzeta. Cand are colici nu o vrea. O vrea numai cand e sa doarma si nici atunci tot timpul. Avem deja 3 suzi, una de casa, una de afara si una rezerva pt afara. Si la Iulia la fel am avut, suzi numai la somn. De scapat de ea am scapat relativ usor, pe la 1 an si cateva lunisoare. Cand adormea i-o scoteam din gura (reversul este ca noaptea daca se scula si nu o gasea trebuia sa o gasim noi). Dar am vazut ca sunt copii si copii, unii sunt mai atasati de suzi si stau mai tot timpul cu ea in gura.

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput