***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by pauly

ella poti sa-mi spui si mie te rog de pe ce site ai comandat bouncerul?as vrea sa comand si eu numai ca nu am gasit un site care sa livreze in Romania.la noi nu am gasit nimic frumos.

36+Riana Alessya

poze

bebelina mea

pauly,

site-ul era unul din cele date de (nu mai stiu cum o cheama) o graviduta din UK , iar eu am cerut livrarea in LOndra la sora mea fiindca nu livreaza international; stiu doar de mothercare ca livreaza in RO dar numai hainute, ca am vrut io sa comand swinger la ei si mi-au zis ca nu livreaza in RO acest produs.
Din pacate suntem o tara de cacao si aproape nimeni nu livreaza in RO deocamdata.
Sorry.

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

eimotto, gratie sugestiei tale, am luat legatura cu importatorul pt Flatulin. Din pacate se pare ca nu mai colaboreaza cu producatorul ceh Altermed, insa mergand pe site-ul lor am gasit un email de contact si i-am intrebat care e noul reseller in Ro si cum pot procura produsul lor. In Ro se mai gaseste probabil doar daca a ramas din stocurile vechi (nu a mai fost de mult importat) dar e probabil sa fie expirat deja, asa cum ai gasit si tu... Cum primesc vesti de la producator, va anunt. Daca se poate face comanda direct in Cehia, sunt amatoare mai multe a.i. sa comandam o cantitate mai mare?
La Multe Lunisoare si ANI, Rares de CristinaMaria! Asteptam pozele!
michigan, si eu tot azi am intrat in sapt 38! Eu zic ca trebuie sa ne bucuram! Mai e putin si ne vom vedea puii, ca doar n-or sta in burta forever!
Mica, mai spune-ne cate ceva despre voi te rog. Ce face Maya? Doarme noaptea? Ai laptic sa-i dai?
Alyna24, eu nu vad nimic rau in a-i da puiului suzeta. Desigur ca va capata o dependenta, insa pe la 1 an se va dezvata. Si eu i-am dat-o lui M caci ma zapacise cu suptul, vroia sanul in permanenta si cum deja aveam rani, i-am dat "minciunica".
Lavini, merci. Dar cum adica "te intorci la munca" mai ales ca ai si colul scurtat? Nu esti deja in prenatal?
Apropo de suzi, mamici, spuneti-mi si mie daca ati gasit si UNDE anume cutiuta in care sa stea suzi cand sunteti afara la plimbare. Stiu ca e un model cu agatatoare pt carucior si in care se poate pune apa ca sa stea suzi curata.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 38s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Alyna24,
Io i-am dat suzeta din prima zi; nu ma intereseaza ca devine dependent, doar nu s-o duce cu ea la scoala, nu? atat timp cat pot sa-l vad mai linistit si nu plange ii dau suzeta; uneori n-o vrea el iar cand doarme i-o scot.
Avem 6 suzete active de la Avent , pe care le sterilizez in fiecare zi, una in carucior, una in patut, una in geanta si restul stau in sterilizator ca sa le gasim usor.

De azi am inceput cu debridat, ii da tati cu seringa, ca nu stim ce sa mai incercam...

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neatza burtici :)

La Multe Lunisoare/Ani Rares de Cristinamaria!

Paflo, Carrie aveti niste fetite atat de frumoase! (si cele mari si cele mici ;)

Lulu, Lavinia, merci mult despre povestea despre exercitii/respiratie

Mica, da, zi-ne si noua ce mai face Maya cea micutza ;)

Liviana, si pe mine ma intereseaza informatii despre flatulin

Pauly, uite ce am gasit - la cel mai mic pret (care nu e mic deloc) - in Romania

www.leagane.ro (urate, nici nu imi dau seama daca au centura) si
http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4080006&brid=2

Dar daca te uiti ca in state costa modelul graco 90$ si faci o mica socoteala, te intrebi cat o fi adausul comercial de aici

Pe mine iar m-au apucat nervii cu asta ca am primit mail de la amazon cu reclama la produse de bebe - ca sunt reduceri. Si m-a pus cineva sa ma uit - si sa ma uit si la preturi

Mimi_dumy, Bebica, La Multi Ani!

Anca 39+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Acum am vazut ca am primit si io o steluta...Ce mandra sunt!

Rares, sa cresti mare si voinic!La multi anisori!

Liviana, pana acum am fost in medical ca mi-a fost teama ca nu ajung la 36 sapt(fiindca problema cu colul e mai veche).Dar dc acum am depasit momentul critic, o sa mai merg cateva zile la serviciu(inclusiv saptamana viitoare) si imi iau prenatal de pe 4 iunie.Incerc si eu sa stau apoi cat mai mult din cele 126 zile cu bebe acasa.

Lavinia, 36+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Buna fetelor,
Scuze ca nu scriu mai des, dar nu prea am timp de net de cand ne-am intors acasa.

Juniorul meu are zile si zile, ieri a plans mai tot timpul si nu stiu daca de la colici, pentru ca de fiecare data cand il luam in brate se linistea, daca il lasam in patut, incepea sa planga. Pentru colici ii dau si eu Sab simplex si vad ca au efect. Cred ca o sa-i dau si eu suzeta, pentru ca s-a obisnuit ca inainte sa adoama sa vrea titi in gura Azi vad ca e ceva mai linistit. Incerc si eu sa pun niste poze, sper sa mearga.

Mi se pare ca are nasucul infundat, ca respira putin cam greu. Mi se pare ca am auzit in spital pe cineva ca as putea sa-i pun 2-3 picaturi de ser fiziologic in nasuc. Mai e cineva care a facut asta?

Nu mai stiu cine intreba de Municipal si ce nu mi-a placut mie

Eu am ajuns acolo marti, pe 15, pe la 11, m-au consultat, se scurgea dopul, m-am internat, pe la 1 si ceva mi-au pus perfuzie cu calciu pentru dilatatie, atunci au inceput si contractiile, destul de dureroase. Ce trebuia atunci era sa-mi monteze cateterul de epidurala, dar doctorul a asteptat pana la dilatatie 5, iar cand mi-a montat anestezistul cateterul aveam o contractie si m-am miscat, era sa se rupa si acul, si oricum nu a prins deloc epidurala, pentru ca travaliul a fost foarte dureros. Dupa, am stat cam o ora cu dilatatie 10 pentru ca nu venea nici o asistenta sa ma controleze, si am mai si asteptat sa vina si doctorul de acasa. Pe la 7.30 m-am urcat pe masa de nasteri, aveam contractii la un minut cred si ma rugam de asistenta daca pot sa imping, dar ea vorbea cu doctorul, doctorul isi aranja trusa, nu se grabeau deloc. E bine ca am nascut relativ repede, la 7.40 a iesit juniorul meu.

Pentru mine e primul copil si, desi am citit multe pe net, una e teoria alta e practica. Asa ca primele zile au fost groaznice in spital. O asistenta de copii la vreo 20 de copii mi se pare cam putin. Si al meu pui plangea mai tot timpul si efectiv nu stiam ce sa-i fac.
Venea asistenta si-mi zicea sa nu-l tin in pat langa mine, ca exista riscul sa ma las pe el si sa-l sufoc, l-am pus in patut si a inceput sa planga, a venit aceeasi asistenta si mi-a reprosat ca de ce las copilul sa planga, sa-l iau langa mine. Lapte aveam, dar cred ca el nu tragea bine si ii era foame, mi-a explicat o asistenta cum se pune corect bebe la san dupa 2 zile, cand deja aveam sfarcurile ranite. De dormit am reusit abia vineri noapte cate putin. Am facut o criza de nervi joi dimineata si am plans vreo 2 ore, dupa care m-am mai calmat putin.
Daca nu avea juniorul de facut tratament, plecam a doua zi din spital, dar asa, a trebuit sa stam 6 zile.
Am citit si experientele altor mamici si mi se pare acum ca a fost cat de cat bine in Municipal, atat cat se poate la noi in Romania...Dar iti trebuie rabdare si nervi de otel.

Ma bucur enorm ca juniorul meu e bine acum.

Pentru fetele care urmeaza sa-si tina bebeii in brate, pun la treaba

Iar pentru mamicile care au nascut, sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si mancaciosi, ca frumosi sunt toti, iar voi sa va bucurati de ei!!!

Teodora Ana 40+ Mihail Vladimir

Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1

Poze cu juniorul :
http://www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=2916447&type=embed

Mergi la inceput

kid,

pentru nasuc infundat poti sa-i pui cu seringa picaturi de ser fiziologic; io ii pun solutie salina MAR si dupa aia pun un pic aspiratorul nazal; ceva capitole in urma vorbeam de acest aspirator nazal cu baterie care e putin scump dar io zic ca-si face banii; David are mucisori in nasuc si fornaie si n-am cum sa-i scot altfel; pediatra mi-a zis ca pompita aia de cauciuc e frectie si atunci n-am gasit alta solutie; mie mi se pare complicat sa iau batista bebelusului, adica sa pun aspiratorul de casa sa traga mucii bebelusului; aspiratorul nazal cu baterie e foarte practic, il recomand.

, mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ella, de unde ai luat acest aspirator cu baterie?

Lavinia, 36+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ella, Ibelciug, Eimotto, si noi i-am dat suzi de vreo o sapt insa numai and plange si nu-l linisteste nimik!Are tendinta sa adoarma cu ea insa i-o scot rpd sa nu se obisnuiasca cu ea!Sor'mea a patit-o cu suzi la nepotu' si cu greu i-a scos-o!Dar dc se linisteste o sa i-o dau!ASta e!Decat sa planga..........
Noi avem 4 suzi dar numai 2 le accepta(tesite) si au niste capacele.

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by carrie
fetelor, am senzatia ca-mi scade laptele, ce sa fac???????

Nu scade laptele stai linistita, trece furia laptelui si se stabilizeaza productia. SI eu aveam sanii super mari nu mai departe de ziua de ieri si azi deja sunt mai normali, nu ma mai dor, laptele este mai putin intr-adevar dar asta pentru ca productia s-a adaptat cererii.

In legatura cu suzeta, eu inca o tin la cutie, dar o s-o folosesc cu siguranta. Dintre toti copiii pe care ii stiu nu cred ca exista unul care sa nu suga suzeta sau degetul. Diferenta intre ei este ca pe la un an sau mai mult (Filip are 2 deja si acum e in culmea iubirii de suzi) poti arunca suzeta si sa te inarmezi cu nervi de otel pentru cateva zile, pe cand daca suge degetul e mai greu de dezvatat. Cred. Oricum singurul pericol la suzi este ca daca o dati prea devreme s-au mai vazut cazuri cand incepe sa prefere siliconul/biberonul/tetina sanului.

Eimotto, eu am aruncat plicul ca l-am folosit ieri si altul nu mai am. Nu mi-a dat in gand sa ma uit de-un numar de telefon, imi pare rau. Ce am retinut e ca e pe baza de chimen, asa ca beti ceai de chimen si anason dragelor, daca nu ati facut-o pana acum, ca e bun si impotriva colicilor lui bb.

Nu stiu cum am reusit dar Georgia are niste muci... Alte simptome nu are, i-am pus ser in nasuc si sper sa ii treaca. Nu stiu daca exista eva ce ar putea lua pentru raceala la varsta asta.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput