***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (63)
Raspunsuri - Pagina 26
gabiu spune:
abras multumesc mult de tot pentru lamuriri, esti o dulce
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
eimotto spune:
Buna dimineata burtici si mamici!
Eu am dormit pana la 9.30 cu intreruperile de rigoare la 2 si la 7. M-am mai trezit si la 5 dar nu vroia nimeni sa manance
.
Androix si Liviana - cine v-a dat la kidex mostrele? Nu scrie nimic nimic pe pliculetele acelea? V-un numar de telefon, ceva? Ca am vb cu cineva de la o farmacie care mi-a zis ca e posibil sa nu se mai importe deparece nu au avut vanzare la el
. Nu va spun ca am intrat ieri intr-o farmacie de cartier si mi-a zis ca au dar ce sa vezi, expirasera de cateva zile si l-au returnat si nici nu mai comanda
. Asa ca am cumparat Gripe Water care are ulei de marar si bicarbonat de sodiu, sa vedem ce se intampla ca ii dau de aseara.
Andrada - mei dar e asa frumos baiatu tau...io zic sa mai faci repede inca un copil ca faceti copii frumosi![]()
Motanel - pai mutam odiseea acolo dupa ce naste si ultima mamica, acolo o sa fie locul nostru...la scutece![]()
Florina - incerca pe site-ul primariei sectorului 5
Carrie - si mie imi scade laptele si beau zilnic +2l de ceai de chimen+anason+fenicul si de 3 ori pe zi galactogil. Acum eu nu mai retin daca bb suge sau te mulgi... daca doar suge te poti mulge dupa ce papa si sa pastrezi lapticul...daca doar te mulgi inceraca sa o faci de mai multe ori pe zi.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
eimotto spune:
Era sa ratez![]()
La Multe Lunisoare Rares de CristinaMaria

Sa cresti mare frumos si sanatos!

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
pauly spune:
ella
poti sa-mi spui si mie te rog de pe ce site ai comandat bouncerul?as vrea sa comand si eu numai ca nu am gasit un site care sa livreze in Romania.la noi nu am gasit nimic frumos.![]()
36+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
analex spune:
as lua picaturi sabsimplex si bonisan. In ce i le pun?
Buna!
Poti sa i le pui direct in gurita,si sa ii dai sau Sab Simplex sau Bonisan, nu pe amandoua odata.
Noua ne-a mers bine cu Sab.
mica0307 spune:
florentina felicitari pentru bebelinul tau, sa fie mancacios si cumintel.
mimi_dumy si bebica LA MULTI ANI 

bebe Rares LA MULTI ANI 

sa cresti mare, sanatos si frumos.
andrada foarte frumos filmuletul. Tre sa fac si eu unul pentru Maya.
analex eu am luat bonisan si i-am dat de cateva ori 10 picaturi cu lingurita atunci cand mi se parea foarte agitata. Vezi ca bonisan tre sa dai doar de 3 ori/zi.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
lulu26as lua picaturi sabsimplex si bonisan. In ce i le pun? In ceai? Pot sa ii dau musetel sau cum sa ii dau picaturile?37+
Livia-Alessia
Eu ii picur direct in gurita picaturile!Asa mi-a zis dr!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
lulu26as lua picaturi sabsimplex si bonisan. In ce i le pun? In ceai? Pot sa ii dau musetel sau cum sa ii dau picaturile?37+
Livia-Alessia
Eu ii picur direct in gurita picaturile!Asa mi-a zis dr!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)
ELTEKA spune:
Pauly, Ella a comandat pe un site cu livrare in UK si i l-a adus sora ei cu avionul. Din pacate nu prea se fac livrari international
si eu am tot cautat... Mai caut, daca gasesc ceva te anunt (Mothercare face, dar vad ca toate leaganele sunt la categoria "nu trimitem")...Multumesc de urari
, dar tare mi-e frica ![]()
Pepsi, bine ne-ai sfatuit cu leaganul, vad ca si Ella zice la fel. Ai mai zis si ca marsupiu e bun, ca numai asa sta bebe linistit, cuibarit la pieptul tau si sa-l poti cara peste tot prin casa...Asa mi-a zis si vecina mea! Asa ca sunt fericita ca am si din ala 
Mica, pune-ne te rog si niste pozici de acasa cu Maya. Si-a facut pedichiura la care se gandea din spital?
Precis s-a "schimbat" dupa aproape 2 saptamani!!! 
Tu folosesti scutece marimea S (4-8 kg)? Eu am o gramada de alea de nou-nascut, pana la 5 kg, dar ma gandesc ca bebeii mai mari nu incap in ele, nici macar pana implinesc 5 kg fiindca au piciorusele mai grasute, asa e?
Sterg intrerupatoarele cu ele, cum a zis Eimotto 
Carrie, se vad pozele! Grozave fetite ai! 
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare