ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-13
Raspunsuri - Pagina 15
YLARI spune:
Buna dimineata fetelor!
Am sosit sa semnez in condicuta, si iata, mai dau peste ceva care ma poate ajuta printre altele si la slabit!!! Multumim, ioana!
trebuie sa ma apuc de sportul din fiecare sambata: CURATENIE!!! Zici ca ne-am jucat cu grenada, asa e prin casa... si motanul asta, care ma "ajuta" si el... uf! numai prin picioarele mele sta, de era sa ma si impiedic. Cred ca il exilez pe balcon, sa pot si eu sa fac ceva, si asa ii place sa stea sa il capieze soarele!
Mi-am baut ceaiul verde (pe care din fericire il suport superbine) si acum voi lua aspiratorul in primire (cu un oki, aici la voi, sa ma bag in seama la primul semn)
Ce bine e sa nu te doara nimic!!!
Pupicei!
YLARI
YLARI spune:
CE FACETI, FETELOR? ATI FUGIT? UNDE? SA VIN SI EU!!!!
AM TERMINAT CURATENIA... MA APUC DE MANCARE...
SI VA PU PE TOATE!
YLARI
Boo spune:
Eu acum m-am adunat de pe drumuri, am avut activitati de infrumusetare (masaj, epilat) si intre timp am mai fost si la dr sa vada de ce ma doare burta. Aseara mi-a fost rau de tot. Mi se mutase durerea mai sus, sub coaste. Ma durea in stanga de abia puteam sa merg. Mi-am adus aminte ca si luna trecuta mi-a fost rau tot asa. In aceeasi perioada .. am avut exact aceleasi dureri. V-am povestit si atunci. Am fost la CMU la consultatie si mi-a facut eco si mi-a zis ca am gaze. Am zis ca si acum e la fel, dar ma punea pe ganduri ca e fix in aceeasi perioada.
Dimineata inca ma mai durea, nu asa tare, dar ma intepe tot in stanga la ovar. Asa ca am fost la Giulesti sa vad daca il gasesc pe dr acolo.. si era. Mi-a facut transvaginala si foliculul e tot acolo (nu il dau la nimeni, clar !! da ??
), a mai crescut - vreo 4 cm are acum. Zicea ca din cauza asta ma inteapa, ca doar e asta acolo. Sa iau antiinflamatoare.
Ma rog, nu mi-e mie totusi clar de ce ma doare si sub coaste... o fi o combinatie, de durere de ovar + colon.
Cam asta !! Azi avem program asa ca in curand plecam de acasa.
Pusichet ziceai ca asa aveai si tu .. Si s-a rezolvat cumva ? Sau asa ai descoperit ca ai endo ??
va pupez pe toate fara exceptie 

Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!
Ce faceti??? Nu a-ti dat nici un semn de viata azi!!! Sunteti in plimbari???
Boo nu stiu ce sa mai zic de durerile tale iubita. I-mi pare rau ca nu te simti bine, ia ceva de durere, nu sta asa!
Ylari da, harnicuta ai mai fost ieri! 
LilianaFi ne-ai parasit de tot, mi-e dor de tine!!!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.28 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html
aileene spune:
Tzuc-o mama de fetitza scumpica , Ioana ! O mangaiere lui Borro si Tomi , iar tie un
!
La toate fetele curajoase cate un
dulceeee ! 
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri
Ioanatugs spune:
Aileene draga mea prietena, multumesc pentru vizita ta pe la noi!
Boro al meu e bine, are curte mare acum, ocoleste gazonul, nu calca pe el, pentru ca i-am spus noi sa nu-l calce, e foarte ascultator. Acum e cald si leneveste mai mult pe la umbra, nu mai alearga asa de mult, din cauza caldurii si e tare dragastos cu noi.
Tomi e un nazdravan, nu stie ce prostii sa mai faca toata ziua si mi-e dor de el, pentru ca e la mama acasa si nu l-am mai vazut de vreo 3 saptamani.![]()
Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.28 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html
Monica9 spune:
Boo nu-ti fa probleme cu foliculul ala care a crescut prea mult ca astea dispar repede, la urmatorul ciclu nu va mai fi acolo. Iti tin pumnii sa fie bine.
Ioanaiti tin pumnii si tie sa vina cele doua liniute luna asta. Poate ai avut noroc cu IA-ul asta chiar daca tu crezi ca nu a iesit perfect.
Fetelor
si va doresc o saptamana buna.
Monica
YLARI spune:
Buna de dimineata! Va pup pe toate.
Daaa, tare harnicutza am fost eu sambata, iar duminica am fost epuizata! Am zacut toata ziua, capiata de caldura, am concurat cu motanul. In rest, toate bune si frumoase, ceea ce va doresc si voua!
YLARI
ralu_t spune:
fetelor am intrat doar sa va pup, nu sunt intr-o dispozitie prea buna, probleme pe la serviciu, suprapuse peste diphereline...plus caldura asta insuportabila
iau o pauza azi dar va citesc sa stiti
ralu
astept sa vina toamna...
aerlilian spune:
Dragele mele,am tot sperat ca dupa laparo se va intampla minunea...Si mi-o doream chiar de luna asta...Dar din pacate,astazi este z1.Nici macar o zi de intarziere,asa cum vi s-a intamplat voua,macar o zi care sa ma lase sa ma gandesc la..."ce-ar fi daca..."Asa cum va puteti imagina,sunt in vesnica depresie de z1,ma tot gandesc daca luna viitoare voi avea mai mult noroc...Va pup pe toate.