ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-13

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Fetelor lamuriti-ma si pe mine: de ce ma doare in stanga, acolo unde e foliculul ala ? Oare a mai crescut ? Ca ieri dimineata avea 30 mm .. De asta sa ma doara ? Ca apasa pe acolo ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Boo, eu nu stiu ce sa iti raspund... Dar poate se sparge, poate s-a spart "guguloiul" si de-aia te doare. Ce-ai zice?
Te admir ca alergi. Iuby al meu se tot roaga de mine sa fac si eu sport, si eu nimik! Am facut vre-o 11 ani de gimnastica la viata mea si dupa ce antranamente am tras, cand m-am lasat am zis ca nu mai misc un pai. Stiu ca nu e bine, in ultima vreme m-am si ingrasat... dar ce sa fac, n-am vointa...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

fetelor, multam mult pentru raspunsuri
ralu, si eu ma gandeam ca e vb. de ovulatie, mai ales din cauza glerei care este ca la carte, durerile nu sunt mari, dar suficient cat sa ma enerveze. cat despre prestat, crede-ma ca ma prestat la greu, sotul meu nu mai intelege nimic, pana acum o luna abia se apropia de mine (din cauza dracilor femeii la menopauza) iar acum nu mai scapa de mine, te pup
patriciab,felicitari, fii optimista si ai grija de samburel si nu te gandi la nimic negativ pentru ca minunea la tine deja s-a produs, pup (poate ma contaminez si io)
boo,, pai inseamna ca durerile sunt normale, daca si tu le-ai avut. mi-e imi era teama sa nu cumva sa nu fie de la un folicul nespart (din pacate am tendinta de a face chisturi). in fine, sa speram ca nici una nu va avea probleme si ca chistul tau se va absorbi cat mai repede, in legatura cu intepaturile pe care le ai, cred ca ar fi bine sa-l intrebi pe doctor (un telefon nu poate supara pe nimeni) pup
ylari, te inteleg perfect, si eu sunt exact la fel, imi este groaza cand ma gandesc ca tre sa-mi vina din nou, a fost asa de bine lunile astea ca nu m-a mai durut nimic, aproape ca mi s-a parut incredibil, de la 13 ani nu mai stiu ce este o luna fara dureri, si tot pachetul de simptome.
lucia, si mie mi s-a parut ca dureaza cam mult, acum o luna cand am fost la Tutu, aveam ovarele curate, asa ca atunci cand voi merge la monitorizari o sa-mi dau seama daca mi-a aparut vreun chist sau nu. am fost si io la un doctor endocrinolog, la Medicover si mi-a zis sa revin dupa a doua luna de cm pentru analize PCOS, cica abia cand ma reglez hormonal mi le poate face. asteptam vesti de la tine, pup
pusichet, du-te neaparat la doctor, nu cred ca e normal, ti s-a mai intamplat sa ai dureri dupa cm? pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Patriciab FELICITARI !! O veste foarte buna ne-ai dat, o sa trecem povestea ta pe prima pagina, alaturi de celelalte. Sarcina usoara si stai linistita ca endometrioza nu afecteaza sarcina!
LilianaFi ce mai faci iubita, unde ai disparut??? Mi-e dor de tine!!
Alexia28 multumesc iubita pentru incurajari! Felicitari pentru vestile bune pe care le-ai primit si multa bafta de acum incolo!!
Boo i-mi pare tare rau ca nu te simti bine si m-ai amuzat tare cu intepatul oalelor. Asa sa fii optimista ca altfel nu mai iesim din vartejul asta ametitor!
Ralu_t ai dreptate iubita, cred ca-l voi face mai tarziu!
Aerlilian multumesc frumos pentru e-mail si urari! Mi-a placut mult de tot si-ti multumsc pentru gestul frumos!
Lucialu asa e, ai mare dreptate iubita! Asta vrem si noi sa facem, nu stiu in ce masura vom reusi, dar vom incerca sa ne deconectam putin!Ma bucur ca esti mai bine!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.26 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ioana,fata frumoasa,cum esti tu astazi?Moralul e un pic mai sus?Ai inveselit una bucata sot?Sper ca nu v-ati scaldat amandoi in galeti de lacrimi,nu?Esti o femeie puternica care merge pana in panzele albe ca sa isi vada visul implinit,da?

Mergi la inceput

Ioana,dar nu mi-ai spus si mie ce ti-a placut mai mult...Turnul sau fata???

Mergi la inceput

Aerlilian multumesc de intrebare, mai bine! Ne luam cu munca si nu prea mai avem timp sa ne gandim la noi! Eu daca mi-as lua catva zile libere mi-ar fi mai rau, asa nu simt cand trece timpul! De multe ori ma gandesc ca eu nu sunt facuta sa stau acasa, fac curetenie, spal dupa care simt ca innebunesc in casa. Acum ca e cald afara, ies dimineata in curte sa-mi beau cafeluta decofeinizata cu al meu catel Boro si e cel mai linistit moment al meu. In rest sunt foarte activa, nu concep sa stau si sa nu fac nimic!!
Legat de intrebarea a doua, bineinteles ca fata, turnul il stiam!
Cristy1977 multumesc pentru incurajari!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.27 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Ai sa vezi,Ioana,ca va veni o vreme cand iti vei dori sa te mai poti bucura de linistea diminetilor cu cafeaua bauta in curte si nu vei mai putea pentru ca un mic nazdravan va alerga de colo-colo prin curte si va trebui sa-l supraveghezi pas cu pas.Pe langa micut se va antrena si Boro,care in viteza lui va darama masa pe care e cafeaua...Ai sa vezi ca vei trai toate astea.Am o presimtire legata de tine:o sa fie baietel,blond si cret!Asa simt eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

salut
Boo asa ma durea si pe mine, si tot asa ziceam si eu, daca as putea sa le sparg tare bine ar mai fi.
faceam monitorizari, apoi pregnyl, si foliculii cresteau dar nu se spargeau si dureri aveam groaznice.
Cristy am mai avut dureri asa inainte de a ma opera, ceea ce cred ca dr. aia nu a zis degeaba ca am iar endometrioza, pe zi ce trece ma gindesc cu groaza la ce o sa ma astepte.
daca imi zice si dr. asta,care am auzit ca e foarte bun, ca tb sa ma operez, o sa o fac iarasi numai sa-mi fie bine.

si ce e culmea ca inainte de a ma duce la control ma durea burta asa de tare ca ii ziceam sotului meu, ca ma doare ca atunci cind aveam endometrioza, parca am presimtit eu ceva.
de fapt, am ajuns sa-mi cunosc durerile asa de bine.

2001
http://tt.lilypie.com/qjh3p3.png

Mergi la inceput

Aerlilian Boro al meu si acum i-mi mai darama masa din cand in cand, ca are vreo 60kg.. Daca vreti o sa pun poze cu el, e un dulce! Tare mult mi-as dori sa nu mai am timp liber si sa alerg dupa un puiut. Stii ca eu, fiind sora mai mare, intotdeauna am avut grija de cate un copil. Au venit dupa mine trei frati mai mici si la diferenta de 3,5,7 ani si am fost nevoita sa schimb si eu scutece pe cand eu aveam vreo 7 ani. Si ce greu era sa schimbi atunci scutecele, care trebuiau sa spalate din 3 in 3 ore. O mai ajutam si eu pe mama, dar i-mi amintesc cat de greu ii era cu multi nazdravani mici, era mereu nervoasa. Eu o ajutam si tot eu mancam bataie daca vreun bebe cadea pe jos si se lovea. Mai tarziu, pe la 14 ani am devenit baby siter pentru niste prieteni care aveau doi copii mici si nu aveau cu cine sa-i lase vreo 6 ore pe zi, asa ca mie chiar i-mi place "munca asta".
Ma rog, zic si eu acum in nestiinta de cauza ca e usor, dar cand voi fi mamica, cred ca nu voi mai spune acelasi lucru: ca e usor sa cresti un bebe. Sa dea Dumnezeu sa am ce creste, ca restul vine de la sine, sper eu!!! Multumesc ca-mi deviezi gandul de la problemele mele, chiar...am mai uitat de ele! Si zi asa, ma vezi cu un bebelin blond si cret??
Pusichet nu te mai gandi atat de mult la endometrioza, spera ca nu s-a intors, pina nu stii sigur!! Eu una o ignor total, indiferent daca o am sau nu.

Fete dragi, am citit undeva ca e foarte bune infuzia de salata verde cu lamaie si pentru detoxifiere si contra costipatiei, contra retentiei de apa in organism si contra kg. in plus, daca e luata regulat. Scria asa: tocati 3,4 frunze de salata si puneti-le intr-o cana. Apoi varsati apa fiarta pina sus si lasati la infuzat 1/2 ora, dupa care scoateti salata din ea si lasati zeama la racit. Apoi stoarceti zeama de la o 1/2 de lamaie si puneti peste sucul de la salata. Sa o beti rece si de preferat seara.

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.27 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput