ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-13

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aerlilian ce s-a intamplat draguta? De ce esti trista?? Z1 vine si trece noi sa fim sanatoase, pentru ca bebe va veni si el cand va dori! Sigur luna viitoare va fi mai norocoasa, eu i-ti tin pumnii stransi.
Monica9 multumesc frumos pentru incurajari!
Ralu_t i-mi pare rau ca nu te simti bine, am mai auzit de efectele astea nedorite ale Diferelinului. Te pupic ca sa mai uiti de starea asta.

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. Il gasiti la pag.28 http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Aerlilian, nu fi trista, o sa vina luna asta. Probabil dupa laparo te-ai gandit prea mult, acum luna asta lasa gandurile, fa dragoste pt placere fara sa ai in cap gandul de copil si o sa fie bine. E greu de facut asta stiu, ca si eu ma gandesc tot timpul ca vreau copil, doar daca ma duc in vacanta reusesc sa nu ma mai gandesc. Eu luna asta nu am de ce sa sper ca nu am fost in stare de nimic cand era ovulatia, inca nu m-am simtit bine, asa ca trebuie sa astept si eu sa vina CM din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Da, aerlilian, fii optimista, iubita, fiti toate optimiste... O sa fie bine pentru toate. Caldura m-a dat gata si pe mine azi, va puteti imagina ca azi la birou a mers aerul conditionat doar pe cald???? pana ne-am dat seama eram lesinate ca mustele (hihihi)
In rest toate bune si frumoase... Ieri am cam avut dureri cand am avut activitatea aia preferata noua... Trebuie neaparat sa mai merg la o eco. Eu sunt dintr-aia nebuna, ma scanez la prima durere. Asta pentru ca anul trecut am renuntat vreo 2 luni la AC si in luna a doua deja amveam un chist 3/2. My god, am inghitit pilulele imediat! (Imi este frica si pentru ca atunci cand m-am operat chistul fusese destul de mare, atat de mare incat a rupt trompa, si a fost galopant, asa mi-a zis doctoritza. Asa ca prefer sa nu mai am surprize, trec pe la echo di luna in luna, s-a saturat aia de mine).
Nu stiu ce am sa ma fac, uneori sunt optimista si eu, alteori ma apuca groaza, cum am sa fac eu bebei daca imediat cum renunt la pilule apare chistu' imediat???? Treaba e ca anul trecut cand renuntasem la pastilute nici nu eram noi hotarati sa facem bebe. De data asta poate am noroc. Eh, sa vedem, incercam, incercam si iar incercam...
Va pup pe toate!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Va multumesc ca ma incurajati,dar sunt convinsa ca si voi simtiti la fel...E greu,e urat,e deprimant.Am inceput sa ma gandesc ca mi-am pus atat de multe sperante in laparo,incat ma tem ca nu va avea rezultatele pe care le astept,pe care mi le doresc...Si ce voi face atunci,incotro o voi lua?Si oare timpul mai are rabdare cu mine?Peste doua luni implinesc 35 de ani...

Mergi la inceput

Aerlilian, cel mai important e sa nu te gandesti la rau, ca ce va fi daca constati ca nici laparo nu te-a ajutat. Gandeste-te ca esti perfect sanatoasa si ai sansele maxime. Eu pt luna viitoare planuiesc sa imi incarc tot timpul liber cu activitati care imi plac si care nu o sa-mi lasa timp pt gandit aiurea. Trebuie sa fii si tu optimista ca tu chiar nu ai motiv de ingrijorare. Iar varsta nu e ceva care sa te ingrijoreze, important e ca esti sanatoasa, asa ca nu te mai gandi la nici un rau ca nu ai de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Sa fii sanatoasa, aerlilian, multi inainte! Si eu cam tot pe acolo sunt...
Cred ca ai dreptate, si undeva, in sufletul nostru, este intr-adevar ascuns si pesimismul, dar trebuie sa fim puternice si sa-l gonim in ficare zi. Sa nu te superi pe mine acum si sa spui ca imi e usor sa vorbesc pentru ca eu nu am inceput inca perioada de incercari... nu imi e deloc usor, daca ai stii cat am plans in ultimul an, cat de greu imi este sa aud de toate fetele din jurul meu ca au ramas gravidute, si nu de invidie, ci pentru ca imi doresc si eu. Pe nepotica mea am fost sa o vad abia dupa ce a facut trei luni... imi e greu sa tin copii altora in brate, sperand si la al meu...

Eh, vedeti, acum plang!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Monica,draga mea,cred ca e o idee tare buna sa ne concentram asupra lucrurilor care ne plac,asupra activitatilor care ne fac bine.Ma voi gandi mai mult la asta.Cu invatatul cum stai.Se apropie examenul,nu?
Ylari,multumesc din suflet draga mea pentru incurajari.Poate ca o sa ma reeduc si voi gandi altfel.Sunt deprimata,unei prietene i-a murit copilul de 13 ani astazi.Am fost acolo.Am fost incapabila de cuvinte.Ce sa-i spui unei mame care isi ingroapa copilul?De ce i l-a dat Dumnezeu daca i l-a luat atat de devreme?E atat de nedrept sa se intample asta...Dar maine e o alta zi,nu vreau sa va indispun,maine voi fii mult mai bine.Va imbratisez cu mult drag!

Mergi la inceput

Aerlilian, nu ne indispui, e bine sa te descarci atunci cand nu te simti bine si aici gasesti incurajare si putere sa mergi mai departe.
Imi pare rau sa aud de prietena ta, cred ca e groaznic cand se intampla asa ceva, dar trebuie sa mergem inainte orice se intampla, nu avem ce face.
Examenul meu se apropie, e pe 12 iunie, dar nu prea am invatat pana acum ca eram prea stresata cu laparo si cu probleme. Abia astept sa treaca si asta ca sa pot face ceva ce-mi place si care imi distrage atentia de la endometrioza asta nenorocita. Cred ca as fi mai bine dispusa daca nu as avea si examenul asta pe cap. Dar va trece si asta, acum deja nici nu ma intereseaza rezultatul, vreau doar sa treaca cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by turturica

miki, sint tare curioasa ce zice bioloaga ta legat de produsele apicole. Stiu ca si amely, prima noastra mamica endometroasa, a luat maca si laptisor de matca, asa ca zic eu ca nu poate sa fie chiar asa de rau.

Am fost azi la d-na biolog si mi-a spus ca propolisul, polenul si mierea nu sunt estrogenice. Laptisorul de matca duce la o crestere a estrogenului in organism. Mi-a spus ca polenul este creat de partea masculina a iar propolisul contine si el ceva polen. Deci fiind creat de "albinoi" nu are cum sa fie estrogenic. Eu mai stiu ca polenul e f indicat barbatilor cu probleme ale . Dc era estrogenic va datti seama ca era contraindicat barbatilor deoarece esrogenul duce la feminizare si deci caput .
D-na biolog a mai spus ceva de un produs pt endometrioza "Female Hormone Blend" cititi mai multe despre el aici: http://www.anticancer.ro/detalii_produs.php?prod=101
Vad ca scrie in prospect ca e bun pt endometrioza si fibrom uterin dar contine si lemn dulce pe care il stiam estrogenic.

Fetelor eu am ceva de recuperat la citit pt ca am lipsit din localitate si mai fetelor da scrieti nu gluma.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Ioana draguta mea , bineinteles ca mai trag un ochi si pe la voi ! Stii ca nu te-am uitat , tin pumnii in continuare !

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput