*** LA REDOUTE (26)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Scrie-mi te rog codul. Ala de pe prima pagina nu reduce nimic (parca), aveam taillisime in cos cand am testat.
Cat despre mail sigur, nu acum, eu nici nu deschid inca subiectul cu ea pana nu face luna ca nu am de ce. Ziceam asa, ca "miscare" din partea noastra. Franceza nu prea pot zice ca stiu, primele mesaje le-am scris in franceza dar cand am vazut ca merge pe engleza am comutat. Cum sa gasim pe altcineva, daca scriem direct pe site nu tot ea raspunde? Alea semnate de Julie Areski sau cum o cheama mie imi par standard, nu mesaje "personalizate".

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

52965 e codul. Insa atentie, verdele e mai aprins decat in poza, e unul prazuliu, estival, nu stiu daca o sa fie pe gustul tuturor... mie mi-a placut.

Nu stiu cum facem cu mesajul comun, vom vedea... sa se faca luna, da. Hai, ca poate n-om ajunge acolo

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mey, a primit cineva "COUVERTS ORANGE ROSE TUQUOISE GREEN"? Sunt paturile alea oribile?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu va tin pumnii sa nu ajungeti sa faceti luna si sa nu primiti coletele...si pentru toata lumea oricum

ma chinuiam acum sa mai pregatesc o comanda si am realizat ca nu trebe sa mai fac comenzi pana nu le primesc pe toate ...cele 5...asa ca am inchis site-ul ca vad ca altfel nu ma pot opri

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Maine e ziua prietenei mele si ma gandesc sa comand pe adresa ei asta:http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8075298&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

Maine e ziua prietenei mele si ma gandesc sa comand pe adresa ei asta:http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8075298&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

poze noi

pai de ce sa comanzi pe adresa ei??ii faci o surpriza?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pai, da, ma gandeam la o surpriza...daca ma lasa inima sa nu ii zic nimic... Ajutati-ma, ce cod de cadou sa bag?! Adik sa primeasca si un cadou, totusi...pe langa omida verde...ceva folositor...?!
PS. Are o fetita de 1 an si 2 luni...sa iau sacul de dormit sau pilota winnie? Sau ce altceva?

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La mine nu se mai deschide deloc site-ul , mai bine, ca tot ma papa degetele. Nu am bani pe card oricum, ca ne-au alimentat tarziu cardurile (si eu trebuie sa mut de pe MAestro pe Visa). Poate reusesc zilele astea s aimi comand un costum de baie...desi nu ma decid la care. Alea Taillisime degeaba le-au ieftinit ca nu sunt disponibile, masura mea, decat peste 2 saptamani, deja mi-e cam tarziu.

Hihihi, am vazut omida, ce haioasa eeeee!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by claujro

Pai, da, ma gandeam la o surpriza...daca ma lasa inima sa nu ii zic nimic... Ajutati-ma, ce cod de cadou sa bag?! Adik sa primeasca si un cadou, totusi...pe langa omida verde...ceva folositor...?!
PS. Are o fetita de 1 an si 2 luni...sa iau sacul de dormit sau pilota winnie? Sau ce altceva?

poze noi

Atentie mare, eu am patit-o cand am primit coletul de la redoute, totul in regula dar fara cadou.
le-am scris si am primit raspunsul ca oferta de cadou era numai pentru Franta si ca isi cer scuze de eroare. era vorba de cadoul pentru copii: pilota winnie!

iata aici raspunsul:

Bonjour Mme Daniela COSTEA,

Vous souhaitez savoir pourquoi vous avez reçu le mail vous proposant l 'offre 69515.
Il s'agit d'une erreur de nos services.
Je vous prie d'accepter toutes mes excuses.
Comme indiqué précedemment, cette offre est exclusivement réservée en France.
Je regrette de ne pouvoir vous l'envoyer.

A très bientôt.

Cordialement.
Malika,
Relation Client du site www.laredoute.fr

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

clau,

am vazut pozele de la breaza...ce frumosi copii aveti! cand o sa fie si al meu asa mare?
La Matei ai incercat pentru cicatrici sa-i dai cu Dermatix? e un gel cu silicon , mi l-a prescris dr meu pentru netezirea cicatricei de cezariana, mai ales ca la mine nu arata prea bine.
E cam scump , 2 milioane un tubulet, dar cic face minuni; io abia am inceput sa ma dau dar tratamentul e de cateva luni.

, mamica de David

Mergi la inceput