*** LA REDOUTE (26)***
Raspunsuri - Pagina 8
claujro spune:
Fetelor, aia e gradina casei parintilor sotului (nu sunt de acolo, au cumparat un teren si si-au facut o casa de vacanta). Nu ma intrebati de ce nu mergem mai des, e poveste lunga...desi suntem pe drumul cel bun, sper ca timpul sa stearga toate ranile.
Matei are niste cicatrici pe mana. S-a oparit cu ceai cand avea 1 an. Le tratam cat se poate de corect si daca peste ani vor mai persita vom face o operatie..dar asta cand va avea 16-18 ani...nu stiu...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi
felicia74 spune:
Fetelor, a venit comanda din 9. Aia din 4 nu Nici nu stiu ce sa fac, sa ma bucur? Da, macar stiu ca un cont functioneaza normal...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
Claudia,e foarte misto la Breaza acolo,imi place ca e totul verde.
Madau,felicitari pt nepotzica.Nu ne-ai spus cum o cheama!
Comanda buclucasa de ieri evident ca nu o luase asa ca mai pe seara am dat-o din nou.Acum e OK,am primit mail de confirmare si produsele apar in suivi.
Si mai astept 2 comenzi din 7 mai,date de pe contul tatalui meu.
nushulica spune:
feli da aia din 4 e colet sau scrisoare?nu stii/?
edit: clau foarte frumoase pozele ...gradina de vis la socrii tai sa mergeti mai des
INGRID
claujro spune:
Multumesc!
Pare totul frumos ca sunt si cele 2 culori complementare rosu-verde... Dar, oricum, e foarte frumos. Ma uitam si ieri pe drum prin satele de munte de la Bran in jos, spre Targoviste, totul verde, aer curat...si cand te apropiai de orase, gunoaie, praf, cladiri dezolante...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi
aissa spune:
Of Feli....ce sa iti mai zic. Daca ambele erau colete/scrisori si doar unul a venit e naspa, daca unul era scrisoare si unul colet mai ai o speranta.
Si eu sunt trista, m-am bucurat prea devreme pesemne cand au venit coletele trecute, trebuia sa astept sa fiu pe zero si abia apoi sa sper ca am spart ghinionul. Daca nici azi nu apare coletul e clar dat disparut si asta.
Poze
felicia74 spune:
aissa a venit coletul din 9 dar scrisoarea din 4 nu Deci e clar. Am intrebat si de el si bineinteles ca nu. Mie mi-au venit toate coletele repede.
Plus ca e acelasi oficiu unde a "pierdut" si Cin 2 colete/scrisori (OP 16).
Era comanda mica deci nu era cu nr de inregistrare... cred ca in curand Sabine va fi asaltata de reclamatii... iar
felicia74 spune:
Mai, dar atat adidasii cat si gentile verzi sunt super! De acum dau numai comenzi de peste 30 de euro si inchid al doilea cont ca e cu ghinion Ce daca primesc oferte garla daca nu sosesc?
aissa spune:
Hai sa facem ceva. Hai sa concepem un mesaj pe care sa-l semnam cu numarul nostru de client si sa il trimitem Sabinei. Sa scriem acolo ca pe baza deductiilor, punand cap la cap ce s-a intamplat noi credem ca problema apare la aceste scrisori neinregistrate. Si sa ii rugam ca in loc sa ne ameninte ca nu mai trimit in Ro sa faca cumva ca toate coletele, chiar si cele mici, sa plece inregistrate. Facem o adresa de mail clientredoute@ sa zicem si punem acolo lista cu numerele de client paguboase (pagubite)???
Gentile verzi sunt alea care apar ca sac vert amande? Codul de pe prima pagina, cu poze, cand il aplic asa apare in cos, ca sac vert... Alea sunt?
Poze
felicia74 spune:
Aissa da, e sac vert amande, luat cu reducerea de 15 euro ptr colectia Tallissime. Codul a fost pe aici, daca nu-l stii il caut ca-l am scrs in alta parte.
Sunt de acord cu o scrisoare comuna, dar hai sa mai asteptam cateva zile. Tu stii franceza?
Sa-i propunem sa le trimita pe toate inregistrate chiar daca ar insemna sa impuna conditii suplimentare ptr RO (gen comanda de minim 20 euro, de ex). Dar poate nu-i scriem lui sabine, poate dam peste altcineva cu chef de munca, totusi...