*** LA REDOUTE (26)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

danielac, multumesc! Cred ca voi comanda drept cadou, gentile rosii, am inteles ca sunt frumoase si ele in sine reprezinta un cadou, asta in cazul in care nu va folosi..."omida verde"

ella, multumesc! Noi folosim Cimeosil, tot un gel pentru cicatrici cheloide, tot la 2 mil tubuletul... Am sa ma interesez si de Dermatix.

Am fost la banca si am mai depus 50 de euro. Am sa dau azi comanda cu cadoul pt prietena mea si restul ii las acolo, pt cand va aparea ceva tentant.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Daniella ce spui tu acolo?
pai coletul meu care nu vine e cu pilota Winnie de ce nu-mi spun tampitii ca nu e ptr Ro? Banii mi i-au luat Zona crepusculara e LR-ul asta!!!

EDit: stati, mai, fetelor, ca e o fata care zicea ca a primit-o deja! Ia s-o caut sa vaz care e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Gata! Am dat comanda cadou pe numele si adresa prietenei mele: omida verde si gentile rosii.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am luat coletul, am luat coletul!!!

http://www.laredoute.fr/vente-le-pantacourt.aspx?productid=324094444&documentid=321407&categoryid=23112415&single=&hasnext=1&hasprev=1 - foarte buni ptr nisip (am luat pe rosu, vi-i recomand)
http://www.laredoute.fr/vente-le-jazzpant-aws.aspx?productid=324112902&documentid=207607&categoryid=22914411&single=&hasnext=1&hasprev=0 - gri cu alb , SUPER!!!

Cadou am avut SAC OXBOW, care e demential, orange cu gri, material tare, cu portofel asortat..va fac poza la el cand ma intorc si va zic si codul. Atentie ca trebuie sa apara ca SAC si la culoare orange et gris..ca mai e si unul negru care nu stiu cum e

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Salutare
am aparut si eu prin zona. am profitat ca am avut socrii la mine si-am rezolvat unele probleme. beau o cafea si ma apuc de citit sa vaz ce-ati mai facut.
pt ca am alimentat cardul azi, m-as risca la o comanda...
fetele pe la 1.70 si in jur de 55 de kile...ati comandat si primit pantaloni? m-as risca la un 36...e riscul mare sa-mi fie mici?
dau o tura de forum si revin

edit: e vb de astia http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5281547&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
si ref la pantalonii astia "rinse" e culoarea mai deschisa? adica albastru? si "stone" e cea inchisa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hihihi, mersi Felicia! Am comandat acum cu codul 52965 (care scoate cei 6 euro si da cadou gentile verzi - am avut un produs Taillisime si un pulover pt pitic de la OKAU). Sper ca astea, datorita gentilor vin colet. O sa fac stoc de genti in ritmul asta ca de teama sa nu fie scrisoare comand cadoul "voluminos". Si sper sa imi vina bine costumul de baie, ce imi place nu au disponibil iar asta mi se pare prea "imbracat".

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

cin si eu sunt tot cam pe acolo si am comandat 36... Coletul o sa ajunga saptamana asta... sper

aissa cu placere Dar de ce nu ai comandat numai Tallissme, ca-ti reducea 15 euro...

Mergi la inceput

Am testat Felicia si nu facea asa la mine. Intai am avut doar un costum de baie Taillisime, deja redus e adevarat, si doar reducea FDP. Apoi am adaugat puloverasul si era la fel, costumul de baie cu pretul redus, fdp 0. Lasa ca e bine si asa.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mada da codul cu sacul oxbow orange ca eu am luat unul da negru scria...inca n-a ajuns

INGRID

Mergi la inceput

Na beleaua, am pus deja in cos si astea puse de Madau acum (ce masura ai luat pantalonii si ce ianltime are pica ta), parca vad ca maine mai bag un sac OXBOX v-am zis io ca imi fac stoc de genti?
La masuri la hainele pt Ale eu am cam zbarcit-o. Fustele 102 ii sunt mari (ea are 94-95 cm) iar tricourile si sacoul de raiat tot 102 ii sunt fixe. Vad ca la pantalonii astia pe rosu e disponibil 102, 108 nu, de aia te intrebam.

Poze

Mergi la inceput