Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oh..pussi..
faza e ca cica sapt 10-12 sunt cele mai crunte...nu ca vreau sa te sperii, ci doar sa te pregatesc, plus ca la mine s-a si adeverit chestia asta.
eu si acum, cu sarcina "batrana" vomit in fiecarea dimineata si abia pot rontai niste sticksuri pe la 10-11..de mancat mananc pe la 1.
am mai scapat de vomitaturile de seara..desi azi nu prea ma simt in apele mele, si tare mi/e ca.....
e minunat ca s/a racorit in Bucuresti...numar zilele pana termin anul univ. adica pana in 9 iulie...hai ca mai e doar o luna juma..
ma dispera netul asta la culme ca merge f greu..sunt zile cd nu pot intra deloc pe DC.
acum mai intru sa vad ce ati mai scris si in urma.:)

16+

Mergi la inceput

netu asta e tampit.
nu/s de ce a trimis de 3 ori!!!!!!!!!!!

16+

Mergi la inceput

pt fetele care mi-au zis sa pun poza cu gimnastu'...nu stiu, bre cum..ca ar trebui scanata sau cumva..or, eu nu le am cu de-astea si n/am nici scula.
si la mine uneori nu mere deloc site-ul.eu am zis ca d ela netu mau, dar vad ca si altele va plangeti.
mai, bebe meu dc tot nu il simt ca misca, prin vomitaturi ma linisteste el si zice, mami aci sunt...si eu sunt bine..;)
dany- eu am facut papanicolau.
mai fetelor, pai cd ma duc eu sapt viit.sa imi ia sange pt TT nu poa s a imi ia si pt CMV, toxo si listeria? voi de ce faceti asa de multe analize si nu pe toate grupate?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Victo, poate fiindca asa nu le cer medicii. Mai fac ce fac si ne mai cer cite o serie de analize... n plus, eu vad ca unele fete isi fac tot felul de analize si te teste pe care mie inca nu mi le-a cerut nimeni.

Jasmin 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele
Gianina felicitari ptr fetita ,sa fiti sanatoase.
Am venit si eu de la dr acum si fata este f bine,analizele sunt toate bune si nu mai avem nicio problema momentan,am intrebat de col si a zis ca 3.1cm este bine,mi-a facut control si este inchis.
Am intrebat de mersul la mare si a zis ca pot merge linistita dar fara abuzuri si cat se poate fara soare la ore de varf.
I-am spus ca nu mananc carne si mi-a rspuns ca nu conteaza asa de mult,dar sa incerc sa consum mai multe lactate ptr ca bb o sa inceapa sa ia din calciu.
Cam atat ,daca vreti sa ma intrebati ceva sunt aici

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele am nevoie de un raspuns, care va pricepeti. va spuneam ieri ca prietena mea e gravi in prima luna si ieri a aflat ca firma la cre lucreaza se va inchide, ce trebuie sa faca , cum sa procedeze???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Jasmine, da ..am fost la Polisano... de Iosup mi-a placut,...voi mai merge la el dar la alte clinici ca la Polisano nu mai merg ..aveam programare la 10,30 si am intrat la 11,40.....fetele asa este si la Fortis sau la CMU? Eco a costat 220 RON, ecografia abdominala..a durat in jur de 20 de minute... mi-a inregistrat eco pe DVD (25RON) si mi-a dat si 2 poze(5 RON bucata).Mult succes si tie vinerea viitoare...te astept cu vesti!

Roxana, parca tie ti-au zis ca ai sarcina mai mare decat calculasei tu? ca si eu am 13 saptamani de la UM..insa Iosup mi-a zis sarcina de 14 saptamani...si daca este asa luni a-si vrea sa merg sa fac TT cu echo de astazi....

Victo, toxo, CMV, listeria, rubeola mi-a zis dr. sa le fac pana pe la 10 saptamani...TT nu mi-l recomanda insa eu am hotarat sa il fac si pe asta.

Pussi, sper sa te simti mai bine.!

Va pup pe toate si va doresc wk. placut!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

mai fetelor, voi ragaiti sau scoateti pe gatlej tot soiul de sunete numa demne de o doamna nu???

16+ si gimnastul/a

Mergi la inceput

da, Gianina, dar trebuie sa le repeti dupa aprox.6 saptamani...in afara de rubeola.
mai, dar toata lumea deja a intrat in week-end...:(:(
ce ma bucur ca e frig si ploua!!!!!!!!!!!!!

16+ si gimnastul/a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gianina eu am fost la Iosup la Fortis,eram programata la 6.30 si am intrat la 7.30,deci peste tot este la fel.CD nu mi-a facut ca nu mergea ustensila si mi-a dat 2 poze.Eco a fost 1,5 mil si pozele gratis.
Da Victo ragaim ,ca doamnele normal

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput