Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
gianina spune:
Anca, ma bucur pentru voi ca sunteti bine....colul meu are 3 cm iar Iosup mi-a zis ca este cam scurt si sa evit efortul si statul
prelungit in picioare!
BB-Yasmi, nu ma pricep ..insa pot intreba luni la mine la servici daca vrei..!
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
bb_yasmi spune:
Gianina, mersi, trebuie sa stiu pana maine la amiaza cand merge la job si cand "o anunta oficial".
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza ???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
gianina spune:
BB daca se desfiinta doar postul ei erau obligati sa ii ofere somaj...care stiu eu se considera stagiu de cotizare...logic ar fi ca si in cazul in care se desfiinteaza firma sa se procedeze la fel.Insa nu stiu nimic sigur. La "pb. legislative " ai incercat sa intrebi?
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
clab spune:
Am si eu o intrebare.
A facut si sotul meu o serie de analize, avand in vedere ca asteptam un bebe si i-a iesit la alaninaminotransferaza - 51,6 (valoare de referinta fiind < 41). Mi-am facut si eu analizele si dr mi-a zis ca sunt bune, dar nu am luat inca de la el rezultate sa putem compara si cu valorile mele.
Stie cineva ce inseamna valoarea asta mai ridicata, e ceva grav?
Multumesc mult,
Claudia
bb_yasmi spune:
gianina, asa stiu si eu. i-am zis sa stea linistita ca somajul se considera vechime, dar ea are nevoie de niste legi,articole sa poate sa le spuna hotarat maine la angajatori ce vrea. la legislative nu am primit raspuns ink.
multumesc frumos
poza eco bb
pussi spune:
buna dimineata!!!
gianina FELICITARI SA-TI TRAIASCA PRINTESA SANATOASA!DESTEAPTA SI FRUMOASA
Rgemersi de gandurile bune!
jasmin o sa-mi treaca..sper
victosi eu peste tot am citit ca sapt. 10-12 sau luna a 3-a e cea mai grea, sper sa scap de greturi peste cateva saptamani!
Am vb cu dr., daca pana luni slabesc vreun kg atunci ma interneaza pt. perfuziiiii..ceea ce ma enerveaza la maxim.. Azi noapte macar am dormint fara sa ! De dimineata deja am decartat o turaaaaaaaa!
In alta ordine de idei mi-a calculat o baba in functie de datele de nastere ale mele si ale sotului si cica am fetite
mi-au aparut niste bubite pe fata ca punctele de grasime...cica si astea sunt tot de la sarcina...pete maro am de mult! Voi aveti??
weekend frumos la mamici si burtici
PUSSI 10+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
bb_yasmi spune:
neatza
ce fac mamicile?? ink dorm?
pussi, imi pare rau ca te nu te simti bine! eu una nu am nici o pata pe fata (Doamne Ajuta!!)vezi dc ti-au iesit pete sa nu stai la soare ca se maresc!
mergeti la vot???
poza eco bb
gill spune:
Mamici....m-am"botosit" pe voi.......
V-am intrebat si eu ieri ceva despre vitamine.....nu mi-a raspuns nimeni......
Ori nu stiti......si atunci iertata-mi fie botoseala....fie.............
Oricum...am cumparat pana la urma ELEVIT.......
Mai fac o ultima incercare.........
VOI CUM LUATI ELEVIT.....INAINTE SAU DUPA MASA?.....CA NU SCRIE PE PROSPECT......
Va pupacesc pe toate!!!!
GILL
14+
geany_bc spune:
Neata fetele.
Eu sunt la serv, acusi plec si sigur voi vota.
Nici mie nu mi-au aparut petele maro pe fata. Am auzit ca celor care le ies pete pe fata ar face fetita. Acuma nu stiu cat de adevarata este aceasta afirmatie.
Geany 13+