Aradence minunate! (72)
Raspunsuri - Pagina 18

Somleac spune:
Ceva de descretit fruntile:
Compunere a unui baiat de 9 ani despre Reproducere: Cititi traducerea, MERITA !!
"Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintzii mei in camera de zi cind copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.
Reproducerea la oameni se intimpla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede.
Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic.
Cind noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intii prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund.
EDUARD"
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

Somleac spune:
Pai vezi mai Ada asta e avantajul sa ai 3 copii. Il pun pe Matia pe pat si plasez un frate de-o parte si o sora de cealalta a patului.Cu ocazia asta il mai si dixtreaza. Acum cu tot circul a adormit sarmanul.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

adablackcat spune:
Eu in Iulia n-am nici o baza. Ai noroc cu Daria ca e mare. Super compunerea despre reproducere!
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

adablackcat spune:
Am plecat la culcare. Noapte buna "pasaricilor"!
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

ILDI25 spune:
Un filmulet cu pruncutu' meu ,cred ca fiu-mio o fi dansator sau cantaret ,toata zuia danseaza .Asa ma distreaza ,totul pare din ce in ce mai frumos
FILMULETUL
Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

gabitzica spune:
Miha beton compunerea, dar eu cred ca e "fabricata".
Ildi , Ioana a dormit 2.5 ore. Acum seara mi-a facut din nou circ, totam luat-o si iar am pus-o in patut... a adormit la mine in brate.
Alina M , nici eu nu am fost la control de cand am nascut. Hai ca suntem colege de inconstienta
Ildi o puneti de bb 2?! parca ziceai ca nu mai vrei altul. Ma bucur ca v-ati razgandit.
Miha,a mai facut febra Matia? Sper sa nu fi nevoita sa bufnitezi. Pupam cartaboseii sa se faca bine.

Somleac spune:
Ildi ce mortal e David. M-am uitat de vreo 3 ori la filmulet. Abia astept sa le arat maine si la copii.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

Somleac spune:
Ada, noapte buna. Eu si pe Alex ma pot baza.
Numa o data in vana mi-a facut figura. M-a inebunit ca vrea si el sa faca baie cu Matia . Si cum il tinea asa in brate i-a dat drumu balbalc la fund ca pe el l-a scarpinat in fund.Da tare, mami.
Gabi tocmai asta fac. Acu nu are febra ca i-am dat Panadol baby, dar eu stiu. La cat sunt de rupta ma tem ca n-am sa ma trezesc sa mai pun mana pe el. Ma gandesc sa mai stau vreun ceas si atunci sa-l pun in pat cu mine. Oricum trebuie sa-l pun la san ca explodez.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

Somleac spune:
Si eu cred ca e fabricata , dar e tare.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE