Aradence minunate! (72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana imi pare rau de puiutii bolnaviori. Cu ce ii tratezi?
Ioana mea inca doarme nemiscata... biata de ea.
Alina, pe Tudor l-a luat soacra-mea de la gradi si e la ei acum . Pana nu se trezeste Ioana nu stiu ce fac cu el, adica daca il iau eu de la ei mai repede sau il duce Cipri deseara cand vine de la lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

No, acum ca am citit mi-am adus aminte de faptul ca am tot zis ca n-o sa uit ca la ziua lui Vladut sa-l pun sa aleaga de pe tava ce-o vrea el. Ca la Iulia oricum am uitat. Si acum la Vladut la fel... nasol. Las' ca s-or face ei ce-or vrea...

Gabi, si eu sper sa fie ok. Imi pare rau de Ioana, ce crezi ca are? Doar dintii sa fie de vina? Eu acum l-am culcat pe Vladut. Am copil model: mananca de rupe si acum si-a pus capul pe mine si a adormit rapid. E si obosit saracu ca a dormit putin pe masina.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

aaaa...l-am votat si eu pe Raul ieri parca. Hai ca ma duc pe mail sa vad daca e ceva.

poze

Mergi la inceput

Am vizionat pozele Dianei. Sunt superbi si Timi si Vladut. Si normal ca m-am tot holbat dupa Diana cat de bine arata, ca mie rara imi arata cantarul sub 65 kg. Mai incerc...

poze

Mergi la inceput

Am confirmat votul pentru Raul zis "spiderman".

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

ADA testul pap si eu zic ca restul fetelor sa-l mai repeti odata ,eventual la alt laborator,pana atunci nu-ti fa griji . sa nu fi suparici

Alina n-ai fost la control dupa ce ai nascut? Eu am fost dupa vreo 3 saptamani ,iar saptamana trecuta am fost iar ca a trecut 1 an ,sa vad daca e ok operatia , totul e in regula ,acum ramane sa vedem daca bb2 vrea sa vina sau se lasa asteptat.

Gabi a dormit mult Ioana ?

Ioana sanatate piticilor si la noapte sa puteti dormi.

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

AAA Diana am vazut pozele ,frumoasa petrecere ,frumosi si sarbatoritii ,frumoase si torturile

Marti am fost dupa pasaportul lui David ,si-am intrebat acolo si noi putem iesi din tara doar cu buletinele (doar in tarile membre ue),iar David cu pasaportul, no pana la urma nu l-am facut degeaba.

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Matia mi-a facut azi febra 39 cu 3 rectal.Acu seara a mancat si l-am lasat un pic dezbracat la mine pe pat pana ii pregatesc baia. A si adormit. Uffff ce au copii astia?
Mi-am petrecut dupamasa cu Flavia si Gabi la prietena mea in spatele blocului. A fost fain.

Diana am vazut pozele. Parca am vazut filmul petrecerii.De ce i-ati pus lui Vladut lumanari cu 1,2,3? Timeea superba in rochita alba.
Ada si eu ar trebui sa-mi fac papul ca mi-a zis medicul ca nu arata prea bine colul meu. Sa-ti zic sa nu te stresezi mi se pare un pic asacand , dar nu te stresa asa de tare. Sper sa se rezolve cu bine.
Ioana ai tai cum sunt?

Eu probabil voi bufnita la greu ca mi-e teama sa ma culc ca nu ma mai pot trezi sa vad de Matia.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Si eu bufnitez putin. L-am culcat pe Vladut, am culcat-o pe Iulia.

Ce fain ca voi va mai intalniti prin oras. Eu va vad chiar numai la intalniri, si la alea cand reusesc sa ajung.

poze

Mergi la inceput

Miha, tu poti sa-l lasi pe Matia pe pat singur? Adica nu pleaca?

poze

Mergi la inceput