Aradence minunate! (72)
Raspunsuri - Pagina 19

alinamoro spune:
Salutare!
Azi n-am avut curent pana dupa ora 15, a fost ceva defectiune in oras. Ce bine a fost ca n-am fost tentata sa deschid calculatorul.
Adelina papa mai bine de 2 zile, vad ca are perioade bune si rele, acum nu mai papa san ziua, doar seara si noaptea se trezeste si ea de 3-4 ori.
Acum aseara am coborat patutul la "parter" ca sa nu o gasesc cazuta in cap.
Toti bb-ii au facut febra azi?
Miha, eu am inceput sa-i dau fier Adelinei pe la 6 luni, i-am dat doar cateva zile ca s-a constipat si atunci eram si cu diversificarea la inceput, am intrerupt si acum am inceput sa-i dau iar, ii dau pana termin sticluta(asa mi-a zis dr.) si trebuie sa-i repet hemoleucograma, era chiar la limita inferioara. Ii dau 8 picaturi/zi.
Ce m-am distrat de compunere!
Ada, nu stiam ca ai nascut cu Teaha, aveam impresia ca la Furau ai fost.
Diana, frumosi sarbatoritii, parintii, musafirii... Si locul unde ati fost e tare fain.
Ioana, la Praid se gaseste vitamina C sirop pentru copii, il prepara ei acolo la farmacie. Prietena mea d ela Cicir tot timpul se aprovizioneaza de acolo.
Ildi,nu n-am fost deloc la control, am oroare sa merg la ginecolog si la stomatolog. Munciti la bb 2? Succes, facem galerie!
Ce scump e David in filmulet!
Gabi, eu ma gandeam ca tu ai fost si nu esti asa "inconstienta" ca mine.

alinamoro spune:
No ati plecat toate la culcare cand am aparut eu?
Ildi, m-am mai uitat o data la David cum danseaza si rad de una singura pe-aici, tare simpatic e.

Somleac spune:
Nu Alina eu sunt prin zona. Am descoperit un joc vechi cu bilele si bag la greu.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

alinamoro spune:
Ce joc Miha? Intr-un timp eu ma jucam luxor si zuma, tot cu bile sunt, doamne ce-mi placeau, nu ma mai puteam dezlipi de calculator.

alinamoro spune:
quote:
Originally posted by SomleacLuxor
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE
Ce am nimerit-o!

Eu am facut toate nivelele si apoi n-am mai jucat, parca nu mai era interesant.

Somleac spune:
Asa-i da acu de plictiseala e bun. Oricum acum am o dexteritate bat toate recordurile si n-am ratat niciodata. Ultima data am jucat cred acum un an. Cred ca eram in greturi si intre 2 bagam un nivel.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

alinamoro spune:
Doarme Matia, nu are febra?

Somleac spune:
Doarme si nu are febra de loc. Oricum tre sa-l pun la san cat de curand ca nu mai pot . Si apoi am sa-l pun in pat cu mine.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

alinamoro spune:
Bine ca n-a mai facut febra.
Merg si eu la culcare, noapte buna!
A, am uitat ca am hainele in masina de spalat, merg sa la intind in balcon intai.