Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 24
bb_yasmi spune:
irlandeza, la noi se face eco vaginal pana la 12 sapt, ca asa se vede cel mai bine. mie mi se pare normal sa se faca, daca nu, nu se mai inventa. la un eco ep burtik vezi doar la 8 sapt ac e totul ok, pe cand la unul vaginal vezi de la 6.
Akuma fiecare cu conceptiile lui.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
16+ mami de baietzel sau fetitza ???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
clab spune:
Sunt si eu noua si sunt in 8 sapt.
Vreau sa ma duc sapt asta sa-mi fac al doilea set de analize (toxoplasma, listerie, citomegalovirus etc + examen de secretii pt chlamydia, mycroplasma,ureaplasma etc) credeti ca ar influenta analizele faptul ca am fost racita si am luat 2 paracetamol (joi si vineri), iar acum iau homeopate??
Si un alt lucru, daca la analizele astea pot manca dimineata sau tot pe stomacul gol trebuie ?
Claudia
cornilia spune:
Buna fetele,
Nu am mai scris de ceva vreme. Felicitari nilor gravidute.
Eu sunt intr-o situatie nu tocmai roz. Sambata am mers la eco, totul ok, avem 7 saptamani si 3 zile, urma sa mai merg peste 3 sapt pt analize. DUpa ce m-am intors de la medic, la dus m-am spalat si inauntru putin (de la gelul pe care-l folosesc la eco vaginal) si am simtit ceva aiurea la col. Am mers azi la control si mi-a spus ca am un polip de 1 cm. Sunt disperata si plang de nu ma pot opri...mai ales ca doctora nu mi-a dat mari sperante sa duc sarcina la bun sfarsit.
Voi stiti ceva sau pe cineva care a mai trecut prin asa ceva? Cum apar polipii astia??? Ca eu mereu ma spal inauntru si pana sambata seara nu am avut niciodata asa ceva.
Se poate duce o sarcina la bun sfarsit daca am acest polip?
Multa sanatate si sarcina usoara va doresc tuturor.
Cornelia si Maya (06.07.2004)
Qamar spune:
salutare , fetele si sarcini mega-usoare in continuare
ce mai stiti de Laura Ioana, vad ca nu a mai postat nimic de ceva vreme...sper sa fie totul in regula, poate sunt in vacanta???
sanatate maxima si bebei mumosi si dragastosi!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"
doniro spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Doniro, dupa ce unele dintre noi au pierdut 2-3 sarcini, mi se pare normal ca dr. sa ne dea un trat. de sustinere. Si vitamine. In multe cazuri lipsa de progesteron, poate cauza avorturi spontane.
Tu ai fost un caz fericit si nu ai avut nevoie de nimic.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
In nici un caz nu ma refeream la gravidutele care au asemenea experiente. Ele stiu f bine ce e de facut, fara risc. Ma refeream la cele care iau dupa ureche, fara sa fie nevoie.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
kalosalina spune:
Clab bine ai venit. Nu cred ca influenteaza cu ceva paracetamolul. Care a fost primul set de analize facute? La ce dr mergi?
Cornilia imi pare rau de sit. in care te afli. Eu zic sa mai ceri si parerea altui dr.
A venit Bebica!!!
4+
doniro spune:
kalosalina, am nascut si fetita tot cu el, de fapt merg la dr Parvu de ani buni si sunt f incantata de el pt ca in afara de faptul ca e medic bun, e si super ok ca om. Glumeste cu tine, nu face glume proaste cum am mai intalnit la altii etc. Daca vrei, iti pot da nr lui de tel si vb cu el. Ref spital, eu am fost multumita. E curat, personalul e cam gretos dar asa e peste tot, sunt sigura. Oricum nu as naste in alta parte, clar. Daca vrei nr de tel al dr Parvu, zi-mi si iti trimit un PM.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Laura Ioana spune:
Salutare zuzici Mi-a fost tare dor de voooi!
Nu am patit nimic, suntem ok, dar am fost foarte ocupata zilele astea (nunta, petrecere) si ieri, cand am vrut sa intru imi luasera netu', ca nu-l platisem. Azi am reglat treaba
Tina multumesc mult ca ai intrat pt mine! Va pup si pe tine si pe David
Noe esti o draguta, imi pare rau ca am panicat lumea
Bun venit noilor gravidute, sper sa am un pic de timp sa le trec pe listuta
7+
Poze Laura
Puiul nostru drag
clab spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Clab bine ai venit. Nu cred ca influenteaza cu ceva paracetamolul. Care a fost primul set de analize facute? La ce dr mergi?
Cornilia imi pare rau de sit. in care te afli. Eu zic sa mai ceri si parerea altui dr.
A venit Bebica!!!
4+
am facut analizele uzuale de sange, secretii si urina, dar nu stiu exact ce analize presupun astea (o sa aflu cand ajung la dr sa iau si eu rezultatele de care el mi-a zis ca sunt ok). Eu merg la Elias la dr Rotaru.
Acum vreau sa ma programez pt al doiea set si sper sa-mi lamuresc dilemele, parca nu l-as suna pe dr doar pt asta, uff...
Claudia
alina023 spune:
Cornilia, imi pare tare rau sa aud ca ai probleme. Ca si Kalosalina spun sa mai ceri inca o opinie. Nu este o situatie in care sa te poti baza pe parerea unui singur medic ce pana la urma este si el doar un om supus greselii. Tinem pumnii sa fie totul ok si te asteptam cu vesti bune
Alina 9+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan