Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Salutare fetelor,

Sint si eu noua pe-aici, va citesc demult si in sfirsit a venit si rindul meu sa ma inscriu pe listuta gravidutelor, daca ma primiti normal. Eu am 6 saptamini si vreau sa va zic ca am avut si eu 2 experiente neplacute respectiv un avort spontan in 2005 pe la 8 saptamini si in decembrie 2006 o sarcina extrauterina in urma careia am ramas fara trompa stinga. Ma pregateam pt inseminare artificiala si se pare ca am reusit normal, spre surprinderea mea. ieri am fost la eco si mi-a zis ca e f bine si mi-a dat deja trimitere la medicul de familie. Am vazut ca aveati ceva polemica in legatura cu eco transvaginal, vreau sa va zic ca sint de acord cu Yasmi, nu are ce sa dauneze ca practic nu ajunge numai in vagin. Mie tot asa mi-a facut, si dr stie f bine ca am avut antecedent de avort spontan si a spus ca nu e absolut nici un pericol. Cu eco transvaginal mi-a vazut sarcina la 3 saptamini de la conceptie, si ieri cind am fost aveam 6 saptamini si tot asa mi-a facut. Asa ca eu zic sa nu fiti stresate.
Va las si eu datele mele DN 25.11.1975, ultimul ciclu 27.03.2007.

Va pup pe toate si sa va simtiti cit mai bine.
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

cornilia,nu mai plange ca faci rau la bebe, uite aici ca se poate polipi vaginali
Si eu am un polip dar in uter si dr. mi-a zis ca daca-i sub un cm nu presupune probleme in evolutia sarcinii(mai dificil e sa ramai gravida, dar vad ca se poate si asa), dar poti sa ai sangerari; al meu e de 8mm si inca nu-s gravi.Linisteste-te si o sarcina usoara iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Eu sint Carmen, am uitat sa ma prezint, Breaz e numele de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

Alina, nu e adevarat despre eco transvaginal ca ar provoca avort, atunci de ce mai exista?? e cel mai performant si se vede cel mai bine cu acest eco ink de la inceput, se vede ceea ce nu se vede la un eco pe burtik decat mai tarziu.
eu am facut eco transvaginal de la 4,5 saptamani pana la 12 saptamani cand ma trecut la eco pe burtik, pt ca nu mai e indicat cel pe jos.

SARCINA USOARA!!!! FELICITARI!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

16+ mami de baietzel sau fetitza ???

poza eco bb si burtik

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Asa este, BB_Yasmi are dreptate. Este chiar indicat in sarcina in primele 11-12 saptamani, ca altfel nici nu poti sa vezi nimic! Si nu are cum sa provoace avort, doar se introduce numai f putin, nu-ti ajunge la col!!!

Nu-ti fa griji cu Eco intravaginal, nu face nimic!

Kalosalina, bine ai venit!!! Felicitari pentru sarcina!

Adina 9+0

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kalosalina

Yasmi acum am vazut ce ai scris. Nu stiu ce sa zic...eu am auzit mai multe cazuri de avort dupa eco intravag. Si dupa ce am patit ce am patit, prefer sa nu mai fac decat eco abdominala

A venit Bebica!!!
4+

Parerea mea personala e ca a fost o coincidenta. Dupa cum am zis, in primele saptamani se face numai eco transvaginal, iar cum mai toate femeile merg la dr la inceputul sarcinii, fac si acest eco. E ca si cum as spune: uite, am fost la eco transvaginal si mi-a mentinut sarcina! Nu prea are legatura una cu alta, dar asta-i parerea mea!

Insa sigur, fa ce simti tu mai bine pentru tine, si te inteleg ca esti mai precauta dupa ce ti s-a intamplat in februarie! Dar de data asta o sa vezi ca va merge totul bine, da?

Adina 9+0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Ajutor,nu ma baga nimeni in seama si pe mine?!?Mai vin cu alte intrebari si sper sa nu ma ocoliti.As vrea sa stiu mai multe despre Utrogestan,mai exact cand isi face efectul.Iau 2 gelule oral,iar dupa 2-3 ore ma apuca o ameteala sau somnolenta,nu stiu exact ce este,cert e ca nu mi-e bine.Medicul mi-a zis ca Utrogestanul da ameteli.El e de vina sau e ceva in neregula?As lua vaginal,dar e greu la servici,mai ales ca la 10 min sunt la buda!Si altceva:imi simt obrajii fierbinti,nu am verificat daca am febra,e normal?Sarcina usoara tuturor!Eu una stiu ca mi-e frica de mor...Am aproape 35 de ani,sunt la primul bebe si o SEU acum 3 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Adina

A venit Bebica!!!
4+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doniro

In nici un caz nu ma refeream la gravidutele care au asemenea experiente. Ele stiu f bine ce e de facut, fara risc. Ma refeream la cele care iau dupa ureche, fara sa fie nevoie.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Dr. meu de familie mi-a zis inca acum multi ani ca e intotdeauna o idee fff buna sa iau niste suplimente de vitamine. Si de la multivitamine nici nu poti avea prea multe vitamine. Iar vitamina periculoasa pentru BB este, din cate stiu eu, vitamina A (deci atentie cu ficatei!).
Deci de ce n-ar fi bine sa iei si in timpul sarcinii?
Iar acid folic este o vitamina standard in timpul sarcinii in Austria.
Sigur ca se nasc majoritatea copiilor sanatosi si fara, dar se ia tocmai pentru a evita cazurile in care n-ar fi asa. Al doilea motiv pentru multivitamine nu este neaparat pentru BB, care-si ia oricum ce are nevoie, si nu mai mult, ci pentru mama, ca sa nu aiba carente la sfarsitul sarcinii si pentru perioada de alaptare care urmeaza si necesita de asemenea multa energie de la mama.

Adina 9+0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

aspiranta kalosalina, carmen, clab: bine ati venit la zuze!!! sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!!!

cornilia: imi pare rau de polip insa eu cred ca trebuie sa fii optimista, sa mai ceri o a doua parere! totul va fi bine, ai sa vezi!

bubuleana
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clab spune:

merci bubuleana

tie si fetelor la fel, multa sanatate!

Claudia

Mergi la inceput