Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 23
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Multumesc Irlandeza! Ce bine imi pare ca sunt la acelasi subiect cu tine, Gugu, Laura Ioana!!! La dr. nu cred ca voi merge prea curand. Data trecuta am fost la 1 luna si mi-a facut eco intravaginala (am auzit ca nu este prea indicata si ca poate cauza avort spontan), asa ca voi merge prin sapt. 6-7.
A venit Bebica!!!
4+
Alina, nu e adevarat despre eco transvaginal ca ar provoca avort, atunci de ce mai exista?? e cel mai performant si se vede cel mai bine cu acest eco ink de la inceput, se vede ceea ce nu se vede la un eco pe burtik decat mai tarziu.
eu am facut eco transvaginal de la 4,5 saptamani pana la 12 saptamani cand ma trecut la eco pe burtik, pt ca nu mai e indicat cel pe jos.
SARCINA USOARA!!!! FELICITARI!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
16+ mami de baietzel sau fetitza ???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
kalosalina spune:
Doniro in primul rand nu m-am hotarat la ce dr. sa merg. La sarcina trecuta care am pierdut-o am fost la dr si ce am rezolvat? Mi-a facut eco intravaginala care nu este recomandata in sarcina, asa ca nu prea imi vine sa ma duc la dr asa devreme...
Yasmi acum am vazut ce ai scris. Nu stiu ce sa zic...eu am auzit mai multe cazuri de avort dupa eco intravag. Si dupa ce am patit ce am patit, prefer sa nu mai fac decat eco abdominala
A venit Bebica!!!
4+
Carmilia spune:
Buna,fetelor!Am reusit sa intru si eu la categoria "mamici"!Ce bine imi pare!De acum sunt sigura ca am o sarcina normala si sper eu ca fara prea multe probleme.Sunt un pic in ceata:medicul meu nu mi-a dat sa fac nicio analiza(azi am intrat in sapt.7).Voi vorbiti de fier,anemie...N-ar fi cazul sa verific si eu asta?Sa merg la medicul de familie?Nici de grupele de sange si RH nu mi-a zis nimic,iar eu stiu ca la 0 eu si BIII tati ar putea fi ceva probleme.Ce sa fac?Si ma cam doare si burtica...Mi-a dat sa fac Gravibinon(sau ceva pe-acolo),3 inj/sapt si Nospa.Ajuta la dureri?Sunt tare debusolata,nu stiu ce sa fac!Voi ce ziceti,ce ati facut(sau faceti) la/pana la 7 sapt?
doniro spune:
quote:
Doniro in primul rand nu m-am hotarat la ce dr. sa merg. La sarcina trecuta care am pierdut-o am fost la dr si ce am rezolvat? Mi-a facut eco intravaginala care nu este recomandata in sarcina, asa ca nu prea imi vine sa ma duc la dr asa devreme...
Yasmi acum am vazut ce ai scris. Nu stiu ce sa zic...eu am auzit mai multe cazuri de avort dupa eco intravag. Si dupa ce am patit ce am patit, prefer sa nu mai fac decat eco abdominala
A venit Bebica!!!
4+
Si eu cred ca e prea devreme pt ecografie. Desi la prima sarcina am facut parca 3 eco intravaginale si prima a fost prin sapt. 8. Slava Domnului, nu am patit nimic, dar fiecare sarcina e diferita. Oricum banuiesc ca te vei duce la un medic de familie unde sa te inscrii ca si graviduta pt analize, retete etc si poate vorbesti cu el ref medicatie. E dreptul tau sa refuzi o ecografie, daca nu o vrei, nu?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
bb_yasmi spune:
eu nu zic sa faci akuma eco, ca nu se vede, nici la mine nu sa vazut la 4 sapt jumate chiar dc era transvaginala, ci pur si simplu ca nu e adevarat ca provoaca avort.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
16+ mami de baietzel sau fetitza ???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
doniro spune:
quote:
Doniro vad ca esti tot din Buc. La ce dr. mergi?
A venit Bebica!!!
4+
Ioan Parvu, din Elias. Il iubesc!!!
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
kalosalina spune:
quote:
Originally posted by doniroquote:
Doniro vad ca esti tot din Buc. La ce dr. mergi?
A venit Bebica!!!
4+
Ioan Parvu, din Elias. Il iubesc!!!
POZE FEL DE FEL
Cu el ai nascut si fetita? Poti sa-mi dai mai multe detalii despre el si spital. Ti-am zis ca vreau sa-mi schimb dr. si vreau sa fac o alegere buna. Multumesc!
A venit Bebica!!!
4+
irlandeza spune:
Bb_yasmi, mie chiar dr. mea mi-a spus ca nu-mi face eco transvaginal, ca sa nu se intample ceva cu sarcina. Eco transvaginal se face atunci cand sunt probleme cu sarcina, sangerari, sau suspect de extrauterina, si atunci normal ca se face, dar daca nu ai nici un fel de probleme dr. prefera sa faca eco abdominal.
Kalosalina, pai ai putea sa iei niste utrogestan , macar 2seara, vaginal, si niste Elevit. Ai putea intreba un dr.
Doniro, dupa ce unele dintre noi au pierdut 2-3 sarcini, mi se pare normal ca dr. sa ne dea un trat. de sustinere. Si vitamine. In multe cazuri lipsa de progesteron, poate cauza avorturi spontane.
Tu ai fost un caz fericit si nu ai avut nevoie de nimic.
In alta ordine de idei, azi e superb in Dublin, asa ca merg sa fac putina miscare, o plimbarica, poate imi mai creste tensiunea, ca iar e mica de tot si pulsul incepe sa creasca prea mult.
Ne auzim mai tarziu.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
irlandeza spune:
Remi, nu-ti fa probleme cu slabitul , si eu am slabit, dar dupa ce trece primul trim. ai sa vezi ca se regleaza situatia.
Mama mea a slabit 7 kg si a mers asa pana in trim. al treilea , cand a pus 30 kg dintr-o data, dar nu stiu de la ce , ca ea saraca atot vomitat pana la 9 luni.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+