Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ramo, ma bucur ca esti mai bine, sa speram ca maine vei avea parte de un cadou frumos, capul sus si curaj.

Irda si tu pari mai optimista decat erai la ultima postare, cea de ieri si ma bucur tare.

Eu nu am noutati. Azi am scapat iar la cartofi prajiti cu mujdei de usturoi, se pare ca am facut o fixatie si am facut o ciorbita de legume (ceapa verde, morcovi tineri, dovlecei, gulii, cartofi, varza, bors si smantana, o minunatie, au mancat ai mei de s-au spart) Si cartofii cu o tona de mujdei... Ma bucur in schimb ca pana acum nu am pus pe mine nici un kg in plus, ba chiar am cu unul mai putin

Lorena, bine ai venit! Ne mai trebuie data nasterii tale si data probabila a nasterii, pentru listuta!

Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna zuzici dragi!

Bun venit noilor burtici!

Ramo, tinem pumnii ca maine sa vii cu vesti bune despre bebe si-ti urez "La multi ani!" inca de azi.

Angelique, esti o fericita ca ai dat jos un kg. Eu am pus deja 4 (am si plecat putin cam de jos dupa cum zic apropiatii dar oricum mi se pare mult). Am pofta de mancare tot timpul (chiar daca am si greturi) si nu ma dau la o parte sa fac bunatatile de care imi este pofta. Acum de ex. merg sa fac dovlecei prajiti cu mujdei de usturoi. Pup constanteanca (apropos, eu sunt nascuta si crescuta in C-ta....e si casa mea acolo; in ce zona locuiesti tu?)

Chiar...Laura ce ai facut azi? Nu ai trecut deloc pe aici? Ce face burtica?

Marig, si eu ma bucur mult pentru victoria de ieri. S-a intamplat ceea ce speram sa se intample.

Pup toate burticile si va doresc o seara frumoasa!

Alina 9+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alina, locuiesc la Spitalul Mare, in Tomis II. Mie imi e o teama de mor sa nu ma ingras prea mult, fiindca am plecat de la multe kg (zic eu, fiindca cine ma stie si ma vede spune ca sunt nebuna ) Oricum doctorul mi-a spus ca este o falsa idee ca la o sarcina trebuie puse cel putin 10 12 kg, cica normal nu trebuie sa se ia mai mult de 7-8. Nu stiu ce sa spun, oricum sper sa nu pun mai mult de 10-12, vaaaaai, deja imi vine sa plang. dar oricum, pt bebe...

Fetelor-zuzelor, m-ati lasat singurica azi pe-aici, am tot intrat sa vad daca apareti si... nimic!

EDIT: Alinaaaaaa, te rog mult, vreaaaau reteta la prajituraaaaa cu bezeaaaaaaa..... Vai, am intrat pe pozele tale si am vazut-o, e prajitura dupa care eram eu innebunita cand eram mica si nu am mai gasit pe nimeni sa stie reteta! te rog posteaza reteta ca altfel nasc!

Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Ramo....s-ar putea sa ai o lipsa de progesteron si de-aia sa apara sangerarile. Eu la sarcina cu Dari am inceput sa sangerez pe la 6 saptamani, dar cu tratament cu Utrogestan am fost ok si eu si fetitza.....la sarcina din noiembrie tot la 6 saptamani am inceput cu sangerarile, dar atunci nu s-a mai putut face nimic ca nu era embrionul ok si organismul l-a respins (adica n-am vazut nici urma de embrion la ceea ce am eliminat). Acum am inceput cu tratamentul de cand am avut test pozitiv si se pare ca am trecut de perioada critica (n-am mai avut nici un fel de scurgere maro sau alta culoare), i-am vazut inimioara pulsand acum 1 saptamana si dr a zis ca-i totul bine si ca era lipsa clara de progesteron....bine ca am luat-o din timp acum!
Doamne ajuta sa fie ok puiutzul tau! Sa ne vii maine cu vesti bune!

Angelique, iubita...ce bine ca s-a inventat uitarea ...ca altfel plecam la prins de fluturi demult! Sunt mai ok! Eu la sarcina cu Dari am pus in total 7 kg.....am plecat de la 44kg si cand am nascut aveam 51kg, dar am facut si un pisoi de copil de 2 kg si 43,5cm(la 35 de saptamani si 2 zile e adevarat)! Asa ca nu e neaparat necesar sa pui 10-12 kg....bine sunt cazuri(cumnata mea, o cunostintza) care au pus peste 30 de kg.....sincer...mie mi se pare enorm, dar acum a ajuns la greutatea de dinainte de sarcina dupa aproape 2 ani si ceva diete.....asa ca nu e de disperat nici daca pui mai mult....bebe sa fie ok!

Pupicei

Irda 7+ Cat de mare-i bb mic!
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by Irda

Hi, hi, hi!
In legatura cu simptomele si cu sexul copilului.....
La Dari n-am avut greturi decat 1 data sau de 2 ori......am mancat orice , dar in cantitate mai mica decat de obicei si n-am poftit la dulciuri deloc....eu care sunt fan dulciuri de cand ma stiu!

Ca sa nu mai zic ca toata lumea imi zicea ca sigur am baiat dupa burta tzuguiata si dupa faptul ca nici cand eram insarcinata in 8 luni nu se vedea de la spate ca sunt gravida! si eu ziceam.....da , da...poate data viitoare ca acum e o nazdravana de fetitza!

Acum simptomele sunt total diferite....nu pot sa mananc carne...nici sa n-o vad.....am greturi toata ziua inca de la 4 saptamani si n-as manca nimic daca nu m-as fortza ca sa nu mor de inanitie....singurul simptom similar e ca mor de somn ....
Oricum...nu-mi fac mari sperante ca ar fi baietzel, dar cine stie.....ma lamuresc eu la eco morfo de trim 1....mai am de asteptat vreo 5 saptamani!
O sa fie super iubit bb orice ar fi!

Laura....ieri ma certai pe mine pe unde umblu si azi esti tu lipsa la apel?

Pupicim toate zuzele cu burtici mai mari sau mai micutze!

Irda 7+ Cat de mare-i bb mic!
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Iubita, dar la eco morfo de trim I putin probabil sa iti zica sexul... Poate la 20 de sapt, nu?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna dimineatza!!!

Angelique stai mama linistita. Si eu plec la drum cu un bagaj maaaare de kg, probabil sunt cea mai grasa dintre voi dar....asta nu ma da innapoi deloc. La prima sarcina am pus 9 kg si acuma...incerc sa pun tot pe aici. Sunt atenta sa nu bag prajeli si alimente inutile si care ingrasa si asta e. Puiutul din burtica merita orice sacrificiu ca..dupa...am tot timpul sa slabesc.
Asa ca nu esti singurica cu kg in plus din start.

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata

doniro Iosup spune cam in proportie de 95 % sexul copilului la ecografia morfologica de trim I , ba chiar te intreaba ce nume are bebe inainte de a iti spune ...e haios .Acu sa ajungem si acolo sanatoase si voioase si nu ma supar daca bebe sta cu funduletul , sanatos sa fie .

Sa aveti o saptamana frumoasa !

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Fetelor imi placeti ca sunteti fooarte "restless", nu pot tine pasul cu voi nici cum!
Mie imi este tot mai rau, nu mai suport sa merg cu masina, azi dimineata sotiorul a oprit masina cu vreo 20m inainte de biroul meu si am coborat si am in primul strat de flori! Imi venea si sa rad ca era o babuta acolo care cand m-a vazut coborand a crezut ca ne-am certat!
Nu-mi trebuie nimic de mancare, cred ca o ma mor de inanitie!
Cu acidul folic v-am spus, medicul meu zice: da, toate gravidele iau aicd folic, cum vreti, oricum vitaminele prenatale (eu iau Materna) au acid folic, plus ca acidul folic luat singur nu se asimileaza.
Cumnata mea la prima sarcina n-a luat acid folic deloc si fetita este perfecta, desi a avut doar 3.100 kg, la a doua a luat Materna din luna a3-a si a facut un baietel de 4.550 kg!
Depinde de sanatatea fiecareia dintre noi!
dana vio 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
LA MUTI ANI!!!!!!!ptr sarbatoritele de azi.
Doniro mie Iosup mi-a zis in sapt 13 ca o sa am o fetita si din cate am inteles nu prea da gres.

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Angelique....uite aici linkul cu reteta de la prajitura Pavlova. Eu nu am pus amidon si otet in bezea si am facut-o cu capsuni in loc de fructe exotice. Este usor de facut (sunt f folositoare trucurile pe car ele scriu ei acolo). Spor la treaba si sa-mi spui daca ti-a iesit.
http://www.avantaje.ro/index.php?a=813

M-ati convins sa merg si eu la Iosup. Sunt asa de curioasa sa stiu ce e bebe din burtica...

Alina 9+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput