Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetelor!

Suntem fericitii posesori ai unui test de sarcina "palid" pozitiv, deci s-ar parea ca ma alatur si eu voua...

Asteptam, adica "munceam" de ceva vreme la bb2 si iata ca nu s-a dezmintit!

Abia aseara am facut testul de urina, saptamana aceasta voi merge si la ginecolog pentru confirmare, dar n-am mai avut rabdare.

Se pare ca sunt cea mai "mica"... vad eu in listuta... Mai precis: UM 20 aprilie... N-am calculat inca cat am (probabil vreo 3 sapt) sau cand voi naste (probabil sfarsitul lui ianuarie...) dar mai intru si reglam problema.

Eu de vreo 2 zile am greturi cum n-am avut la prima sarcina... si e tare aiurea...

Rog Zuza sefa sa ma puna si pe mine pe lista

Va pup, o duminica minunata!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

lorena: felicitari!!! bine ai venit printre zuze!!!

fetelor, desi n-am mai fost gravii niciodata, acum simt din plin ca sunt insarcinata: greturi, somn, burtik grea si cu tot felul de intepaturi...tot timpul sunt foarte constienta ca ceva mic si frumos creste la mine in burtik

bubuleana
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Bun venit noilor zuze si sedere placuta fara probleme va doresc.

Noi suntem ok, adica eu, fi'miu care se rasfata din ce in ce mai mult si bb din burtik. Eu ajung la dr. abia peste vreo 2 saptamani cand incep analizele pe care le voi face la cumnatul meu la Bv care e medic de lab. si mi le va face cu manuta lui deci....am maaaare incredere.

Echo 4D am facut la prima sarcina in 19 saptamani si din cauza ca eu sunt mai grasa....nu s-a vazut f. bine dar...e ok oricum. Acuma...probabil ca o voi face cam pe la 22 saptamani.

Va poop ca trage fi'miu de mine ca vrea la calc!

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

doniro multumesc
E adevarat ca nici la prima sarcina nu am avut greturi sau alte neplaceri dar parca la asta mi le-as fi dorit asa ca o confirmare ca-i totul in regula . ( s-au ca de data asta e fetita , daca e sa ma iau dupa vorbele batranesti )

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Eu am nascut o fetita in toata regula si nu am avut absolut nici un simptom. Iar daca era sa ma iau dupa burta....... era clar baiat. Toata lumea imi zicea, chiar si in piata cand mergeam imi ziceau toti ca am baiat. Eu stiam deja demult ca am fetita si incepusem sa fac misto, le ziceam ca am 2 baieti . Sunt numai prostii, superstitii; eu nu cred o iota.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Nici eu nu ma iau mai ales ca acum 7 ani pana si la eco baiatul meu a fost fetita ( bine, nu se faceau ecografi performante ca acum dar totusi ) ...a fost o surpriza pentru toata lumea la nastere , mai ales pentru taica-su

Acum la noi in familie predomina baietii asa incat ar fi frumos sa vina si o fetita dar daca nu va fi nu-i nici-un bai , sanatos sa fie ca nu imi doresc altceva

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Buna dimineatza, zuzelor dragi!

Cam pe la pranz .....

Bun venit noilor zuze! Sarcina usoara si bb sanatos, norocos si cuminte!

Lala......tu in ce saptamana esti? Si eu vreau sa-mi fac programare...tot la 13 saptamani.....o sa fac comparatie cu eco a Dariei de la aceeasi varsta.....sa vad cum se dezvolta bb! Poate ne intalnim pe-acolo!De data asta o sa fie bine o sa vezi! Si eu am facut programare in noiembrie la CMUnirea si a trebuit s-o anulez din cauza de avort spontan.......dar acum sunt sigura ca o sa fie bine!

pupicei
revin

Irda 7+ Cat de mare-i bb mic!
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Irda am programare pe 12 iulie la Fortis .

Am sa incerc insa sa imi fac o programare si la CMU care este muuuuult mai aproape de mine si la care ajung infinit mai usor . Daca reusesc sa imi fac programarea la CMU o sa o fac pentru sfarsitul lui iunie sau prima saptamana a lui iulie deci 11-12 saptamani. Miercuri voi implini 7 saptamani.

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

salut feteleeeeeeeeeeeeeeeee

sunt fericita pana la ultima suvitaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a invins base pe prooooostiiii

gugu si eu sunt la malll
tu unde maica esti?

va pup
ne auzim maine
paaaaaaaaaaaaaaaaaaa

http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png

Mai 2005

Puiutule te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Hi, hi, hi!
In legatura cu simptomele si cu sexul copilului.....
La Dari n-am avut greturi decat 1 data sau de 2 ori......am mancat orice , dar in cantitate mai mica decat de obicei si n-am poftit la dulciuri deloc....eu care sunt fan dulciuri de cand ma stiu!

Ca sa nu mai zic ca toata lumea imi zicea ca sigur am baiat dupa burta tzuguiata si dupa faptul ca nici cand eram insarcinata in 8 luni nu se vedea de la spate ca sunt gravida! si eu ziceam.....da , da...poate data viitoare ca acum e o nazdravana de fetitza!

Acum simptomele sunt total diferite....nu pot sa mananc carne...nici sa n-o vad.....am greturi toata ziua inca de la 4 saptamani si n-as manca nimic daca nu m-as fortza ca sa nu mor de inanitie....singurul simptom similar e ca mor de somn ....
Oricum...nu-mi fac mari sperante ca ar fi baietzel, dar cine stie.....ma lamuresc eu la eco morfo de trim 1....mai am de asteptat vreo 5 saptamani!
O sa fie super iubit bb orice ar fi!

Laura....ieri ma certai pe mine pe unde umblu si azi esti tu lipsa la apel?

Pupicim toate zuzele cu burtici mai mari sau mai micutze!

Irda 7+ Cat de mare-i bb mic!
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Scurgerea aceea maronie s-a oprit, ieri nu am mai avut nimic.Problema este ca vineri seara, mergand la toaleta am observat pe hartie 2 chegulete mici, maronii.Am intrat in panica rau de tot si toata noaptea am visat numai prostii.
Nu am ajuns sa-mi fac BHCG-ul, maine la 12 merg din nou la eco si Doamne ajuta sa fie totul bine.
Ma gandesc, ca e semn bun faptul ca nu mai am nici o scurgere.
Ma mai doare un pic burtica, dar altfel decat inainte de ziua de vineri.
Multumesc mult pentru incurajari si sper ca maine, de ziua mea sa am parte de o veste buna.Tot maine, facem 6 saptamani.

Pupici,

5+

Ramo

Mergi la inceput