Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 20
bubuleana spune:
Neatza zuzici!!!
La multi ani sarbatoritelor de azi!!!
eu deja la greu - nu prea pot manca mai nimic si mai nasol e ca mi se face rau mai ales de la alimentele sanatoase si de care am pofta: struguri, ananas, citrice, legume...in schimb nu mi se face rau de la paine, sticks-uri, cartofi si orez dar nu prea-mi plac si de-abia le inghit ... greu dar sper sa treaca repede
si eu plec de la o greutate mare...din pacate...sper sa nu iau mai mult de 10 kg
si eu m-am programat la Iosup pt sapt 13-14 Sigur imi va spune ce e bebe meu!!
bubuleana
7+
alina023 spune:
Neata Alina! Primim cu draga inima. Sarcina usoara si bebe sanatos!
Lauraaaa....ce faci??? Nu dai nici un semn? Nu ne face sa avem emotii
Bubu, eu sun de azi dimineata la CMU Unirea si nu-mi raspunde nimeni. Uneori suna si ocupat. Nu inteleg nimic....mai incerc.
Spun si eu "la multi ani" Elenelor si Constantinilor!
Alina 9+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
kalosalina spune:
Multumesc tiza mea!!!
DN: 08.03.1981
UM: 24.04.2007
DPN: cum o calculez mai exact?
A venit Bebica!!!
4+
lorena_andreianu spune:
Pupici fetelor!
Revin cu cateva precizari.
DN: 22.08.1978
UM: 20.04.2007
DPN: 24.01.2008
Astazi imi fac programare la ginecolog, sper sa imi dea cat mai repede sa fac testul de sange si celelalte analize.
Vad ca vorbiti de vitamine. Eu la prima sarcina am luat de prin luna a 4-a. Nu cred ca greutatea lui bebe are vreo legatura cu asta. Al meu a avut la nastere nici 3 kg... in schimb eu am luat 14 kg pe durata sarcinii... ceea ce nu mai vreau!
Voiam sa va intreb ceva referitor la eco in Ro. Noi am vrea sa venim in tara cam in perioada cand voi face 12 sapt si as vrea sa stiu daca e greu sa obtii o programare la un ecograf... sau sa astept sa o fac aici?!
Si mie mi-e rau, dar incerc sa nu ma gandesc...
Va pup, o zi buna si LA MULTI ANI celor care se sarbatoresc azi!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
Lala_D spune:
alina023 insista cu telefonul . Eu dupa jumatate de ora am prins azi la CMU si prima data libera e 2 iulie ...nu mai spun ca morfologica este 300 RON fata de 150 la Fortis ...
Bun venit noilor gravidute !
O zi excelenta tuturor !
Lala.
alina023 spune:
Multumesc de sfat Lala! Am insistat si am reusit. Si am avut si mare noroc. Renuntase cineva la programare tocmai in ziua in care eu as implini 14 saptamani. E perfect! Dar trebuie sa ii spun eu ce fel de eco vreau? Mie mi-a zis tipa de la receptie ca ma costa 190 ron. Asta inseamna ca nu este morfologica? Sau nu se face morfologica in trimestrul I? Scuzata sa-mi fie nestiinta insa cand am fost insarcinata cu Luca nu exista decat eco 2D.
Kalosalina, intra pe prima pagina de la subiectul nostru si vei gasi mai multe linkuri printre care si unul care iti calculeaza DPNul.
poze Luca nazdravan
AngeliquedeS spune:
Neata, fetelor! Azi vad ca suntem mai multe, trezite de dimineata. La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de astazi!
Alina, multumesc pentru link, nu am timp sa intru acum, o sa vad acasa si o sa ma apuc de treaba. dar daca ne mai dai multe retete sigur o sa ajugem grase toate!!!
Dana vio, imi pare rau ca iti este atat de rau, doamne, este infiorator. oricum draguta faza cu babuta!
Bubu, Dordia, multumesc de incurajari cu privire la kg in plus!
Kalosalina, cum sa nu primim o gravi noua? Bine ai venit!
Lorena, daca aveti de gand sa veniti in tara, poate ar trebui sa te programezi de acum pentru eco!
Lala, si eu stiu ca dr. Iosup zice corect sexul chiar si la burtici mai mici!
Laura, Gugu, Adina, Gina, ce mai faceti, iubitelor?
Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
Lala_D spune:
alina023 ti-a spus pretul la ecografia de sarcina .
Eco morfologica indiferent daca este de trim I sau II costa 290 RON.
Mie mi-au spus la telefon ca le scrie Iosup pe biletel ce fel de eco imi face si in functie de asta platesc ...deci mai bine sa ai totusi la tine 300 RON ca sa nu ai surprize .
O zi excelenta tuturor !
Lala.
alina023 spune:
Asadar se face si in primul trimestru eco morfologica si banuiesc ca este mai indicata decat cea normala, nu? Dar Iosup face morfologica fara sa-i spun eu sau trebuie sa precizez?
poze Luca nazdravan