Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by irlandeza
Gina, da am programare pe 24 mai, cand implinim 8 sapt.

Ce bine!La aceasta varsta se pot vedea pulsatiile inimii copilasului foarte bine.
Si eu voi ajunge la eco' martea viitoare cand voi avea 8s &4 z si abia astept acele momente.Sper din toata inima ca totul, sa fie bine cu puisorul din burtica.

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Irlandeza, sunt mai multe feluri de foaie, eu folosesc una care nu se unfla asa tare, si am mai multa umplutura decat foaie.
M-a ajutat si pitica.
Dar ciorbita de cartofi cum o faci? Pentru ca sunt asa de multe feluri de preparare...
Ca si ciorbita a la grec a Nataliei, o cunosteam, dar nu stiam sigur ca la aia se refera.
Duminica merg la ai mei si am comandat ciorbita de legume, ca au si leustean din gradina. Mhhmmmm!!!

Si maine vreau sa fac supa de rosii... sa vad ce reteta fac, ca mie-miplace sa incerc mereu ceva nou!!! Aveti vreo idee???

Gina, ce mai fac greturile? Cum te simti? Si felicitari pentru cele 8s!

Fetelor, am impresia ca-mi scapa cineva, dar nu apuc sa citesc calumea, nu ma lasa pitica mea si trebuie sa fac si mancarica! Ca mi-e foame!!!

Abia astept sa iasa visinele pe piata! Aici costa o mica avere, dar nu ma pot abtine!!! Oare mai dureaza mult? Sunt moarta dupa ele!

Si Laura, sunt absolut de acord cu datul retetelor, voi fi cuminte! Numai ca la mine e asa greu, ca mereu fac altfel! Fac mancare cam dupa ureche, asa... Dar al meu e tare incantat!! E un mare gurmand... Si face si el mancare foarte buna!
Numai cu ordinea ne mai certam, el fiind ffff ordonat, iar eu sunt intruchiparea haosului!

Revin, ma duc la oale!

Adina 8+4

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

zuzelor, voi vorbiti aici de mancare iar mie mi-e greata si de la salata verde Vreau si eu sa mananc bunatati si parca si eu am pofta de fast food si asta pana ajunge mancarea in fata mea ca n-o pot baga in gura mananc numai mere verzi acre, suc fresh de grapefruit sau apa cu lamaie, iaurturi reci si sticks-uri. Cam asta pot eu sa mananc Cu No Spa mai trece putin greata dar nu de tot

Iar de nici vorba: in primul rand mi-e frica pt bebe desi dr mi-a spus ca nu avem nici o contraindicatie doar sa fie mai babeste Insa pana acum doar o data s-a intamplat. Iar in al doilea rand ma simt rau, nu pot sa iubesc de zor cand mi-e greata...va dati seama ce fata acra fac si piere tot romatismul...al meu n-are decat sa se dea cu fundul de pamant toata ziua...cum si face Dar o sa treaca starile astea si atunci o sa vada el

Astazi am implinit si noi 7 sapt iar maine la 9.00 mergem la eco sa-i ascultam inimioara

bubuleana
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Laurica mea: ma bucur mult ca bebe e bine, sanatos si creste! De fapt stiam ca asa e dar pe tine, la ce zuza esti, numai ecograful te convinge! Ar trebui sa-ti iei unul acasa si sa-ti faci de fiecare data cand esti nelinistita Cred ca si mie mi-ar placea
Uite, m-am tot tinut sa-ti spun ceva si am tot uitat dar acum imi iau revansa:
FELICITARI PENTRU LISTUTA PE CARE NE-AI FACUT-O!!! E FOARTE FRUMOASA!!! E PERFECTA!!! MULTUMIM DIN SUFLET!!!

ramo: eu cred ca-ti faci griji degeaba. La mine la 5 sapt dr mi-a spus la fel ca e posibil sa fie oprita in evolutie dar 4 zile mai tarziu s-a vazut vezicula vitelina si mi-a spus sarcina in evolutie. Deci nu e atat de important ce se vede prima data la eco ci evolutia ei, deci trebuie sa mai mergi odata la eco si daca a mai crescut e clar ca e in evolutie. Sau, asa cum ti-au zis fetele, poti face testul de sange o data la 48 h, val tb sa se dubleze pt o sarcina in evolutie. Eu sunt sigura ca e bine, bebe e puternic si creste!

Silviota, Lala: bine ati venit in clubul zuzelor!!!

rontzy: te asteptam cu draga inima!! la mine testul s-a pozitivat foarte vag in Z10 DPO asa ca mult succes!!

tera: ecograful e mai subiectiv decat testul de sange pe care ar fi bine sa-l faci o data la 48 ore. Daca se dubleaza totul e in regula. Iti tin pumnii din toata inima

Angy: mie dr mi-a spus ca nu se mai practica obiceiul cu carnetul gravidei desi mie mi-ar fi placut sa am asa ceva.

Gina: Felicitari pt 8 sapt!!!

bubuleana
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiagrozav spune:

ceau zuzici cu burtici!
ieri am fost la eco si am vazut cum ne bate inimioara...am lasat si 2 lacrimi pe acolo de bucurie! nu credeam sa fiu asa emotionata!
azi avem 6 saptamani si o zi si se pare ca au inceput sa se instaleze "dragutele" stari de greata! bucurie maxima! si multumesc lui Dumnezeu este prima zi in care nu am mai sangerat!

Lala, draga avem aceeasi zi si luna de nastere, difera anul si avem si aceasi UM 05.04.2007. poate si nastem in aceeasi zi!

bun venit noilor gravidute!

va pup pe toate, sa auzim de bine!!

Adia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag
Gina, ce mai fac greturile? Cum te simti? Si felicitari pentru cele 8s!

adinag - imi este tare rau insa nu am mai spus nimic la acest capitol ca imi este groaza numai cand aud cuvantul cu pricina.
Dar, daca tot m-ai intrebat trebuie sa-ti soptesc ca doar cu putin timp inainte am fost iarasi in "al 9-a lea cer" cu inca o runda de voma .
Offff,nu mai suport sa vad nici un fel de mancare in fata ochilor... Sper sa mi se amelioreze starea de rau si sa ma simt ceva mai bine sa mai pot bucatari si eu cate ceva caci, ati reusit iarasi sa ma puneti pe jar cu retetele voastre.Si,ahhh...cineva mai vorbea si de leustean! Mai am si eu ceva insa, este din acela uscat si pe aici, nu se gaseste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

adiagrozav cool

La tine cum s-a vazut la eco ? La mine se vedea clar saculetul si in el o bobita de embrion care pulsa . Eu am mai vazut imaginea asta si cu alte ocazii dar tot m-am emotionat toata
Oricum sarcina asta este inca foarte micuta , mie cea mai emotionanta imagine mi s-a parut la 20-23 de saptamani asa incat astept cu nerabdare sa ajungem din nou si la acele ecografi
Sanatoase sa fim cu toate si bb sa se dezvolte armonios

Edit :
Mie tot mi se pare insa ciudat ca nu am nicio greata ...bine nici la baiat nu am avut dar atunci eram mai tanara si inconstienta

Doctora mea saraca a spus ca o sa se inarmeze cu rabdare ca sunt dusa rau cu capul si clar are senzatia ca o voi vizita saptamanal ...acu sper sa ma pot abtine macar 2 saptamani

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Offf, Gina, ce rau imi pare ca te simti asa! Mai ales ca eu ma simt vinovata un picut ca nu am nimic si voi va chinuiti atat.

Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Adina, mie nu-mi plac foietajele , de nici un fel,
Ciorbita de cartofi e simpla, am ras morcov si patrunjel, o bucata de gulie care o arunc cand se termina ciorba de fiert. O bucata de ardeu maruntit, 2-3 rosii taiate marunt, si am avut costita afumata, am taiat-o cubulete mici. Le-am calit pe toate 1 min. intr-o lingura de ulei, nu mai mult, am pus apa, frunze de leustean si telina, cand s-au fiert , pun cativa cartofi si facultativ, cateva spaghete fierte, sau taitei mai grosi, dar f. putini. Apoi cand totul e fiert, arunc frunzele de leustean si telina, condimentez si pun, 1-2 linguri de praf de bors, dupa gust, ca noi mancam mai acrisor, sotul fiind din Moldova, ca bors natural n-am aici. Cam asta ar fi, daca vrei se poate pune smantana in farfurie cand mananci.

Spanacul, l-am facut altfel . Am ras o ceapa mica, am taiat cativa catei de usturoi marunt, si putina costita afumata (din nou ), le-am calit putin in unt, apoi am pus telemeaua, noi avem Feta aici, cand s-a topit , am adaugat putina boia, spanacul fiert si taiat marunt, le-am mai amestecat putin, si daca mai trebuie, ca sa fie mai cremos, se poate pune putina smantana sau lapte. E delicios.
Pofta buna sa aveti.
Ca eu azi n-am mai avut probleme cu greata, in schimb tensiunea scade, scade.
Dimineata aveam la ora 11, 100/60 si puls 77, acum la 18.50 aveam 97/57 si puls 79. Desi am baut o gura-doua de cola, tot mica e tensiunea. Azi la un momentat am simtit ca ma scurg pe jos, si eram intr-un magazin, si m-am pus pe un raft cu haine.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

7+

Gina si eu am leustean si telina uscate, dar mi-am sadit in ghivece, si au iesit deja ,au cativa cm, am leustean, telina, cimbru pt. sarmalute,( apropo , maine fac sarmale) si patrunjel pt. frunze. Ca sunt scumpe pe aici, si telina si leustean nu gasesc aici.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Offf, Gina, ce rau imi pare ca te simti asa! Mai ales ca eu ma simt vinovata un picut ca nu am nimic si voi va chinuiti atat.

Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

No, hai ca asta-i buna!
Bucura-te ca nu le ai si tine-o asa tot inainte.
Cat despre noi cele cu "deosebitele stari ale primului trimestru",off..truda noastra - om scapa si noi de ele.BB sa fie bine.
Ma duc sa fac o ciorbita.Sper ca "minunata stare" imi va permite.
Va

Mergi la inceput