Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
AngeliquedeS spune:
Elena, e prea micut inca, eu aveam 8 saptamani fix cand am vazut embrionul si i-am auzit inimioara. mai ai putina rabdare sau si mai bine fa o analiza de sange la doua zile diferenta si atunci vei sta linistita daca valoarea se dubleaza!
Rontzy poti face testul cel mai devreme la 13 zile de la data ovulatiei sau in prima zi de intarziere daca ai ciclul regulat.
Silviota, bine ai venit! ne inmultim pe zi ce trece! Sa ne dai datele tale!
Vreau si eu spanacul!!!
Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
docdecap spune:
quote:
Originally posted by rontzy
Ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns la intrebarea:cand sa-mi fac un test daca UM a fost 25.04?ca nu mai am rabdare!
rontzy:)
draguta, pai inca nu a venit vremea sa ai ciclu
eu am facut testul pe 5 mai, adica dupa o intarziere de vreo 6 zile, si cu urina din timpul zilei a iesit o liniuta anemica. am repetat luni pe 7 mai cu urina de dimineata si abia atunci a fost cat sa cred ca nu e nici un dubiu.
Noi te asteptam, si daca nu e de data asta, suntem grupul de ianuarie-februarie, ne prinzi tu din urma!!
si daca nu e, pune-te pe treaba cu sotul, ca ai vazut ca dup-aia se mai schimba neshte treburi....
Monica
Life's a beach
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by tera
Buna am si eu o problema,sunt insarcinata in 6 saptamani am facut eco de doua ori ,la prima mi-a spus ca se vede sacul amniotic de 0,7mm , la a doua eco facut azi(18.05.07)mi-a spus ca sacul amniotic a crescut are 10,2mm der ca nu se evidentiaza embrion si nici ritm cardiac.Ma chemat din nou peste 7 zile la eco .Va rog daca cineva poate sa-mi suna daca am sanse sa pastrez aceasta sarcina de oarece este prima.VA MULTUMESC ANTICIPAT
gheorghe elena
ce fel de echo ai facut???
Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
rontzy spune:
docdecap,Angeliquedes,va multumesc si voua pt raspunsuri...sper sa va prind din urma ca tare dragi imi sunteti!nu trece o zi fara sa vad ce mai scrieti.Sarcini usoare!
rontzy:)
irlandeza spune:
Adinaaaaaa!!!!!! Ce fac cu spanacul?
Cred ca de data asta o sa-l fac cum stiu eu. Ca mi-e foame rau.
Am pus ciorbita de cartofi la foc.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
Gina M spune:
Buna burtici,
Astazi am implinit 8s fix!
Ma pregatesc sa intru in s9 si parca, nu-mi vine a crede ca timul a trecut si trece asa repede!
Bun venit noilor gravidute in mijlocul nostru!
Laura, ma bucur sa vad ca totul este bine.Felicitari pentru micuta inimioara care bate.
Poze & My Baby Development!
adinag spune:
Fetelor, nu ma certati!!!
Sunt mai multe variante cu strudelul cu spanac. Eu il fac cam asa: Spanacul il inabusesc cu ceva unt si daca trebuie si putina apa, care sa se evapore singura. Puteti pune si un pic de lamaie, muscat, ceva piper, usturoi cui ii place (ca mie ;-)atentie cu sarea ca vine pus si telemea.
Acum sunt doua posibilitati: se taie telemeaua cubulete si se amesteca in oala/tigaia aia cu spanacul inabusit, se poate pune si putin iaurt (depinde de consistenta). Se lasa un pic la racit, se intainde foaia cumparata si se presara compozitia deasupra. Daca e prea fierbinte, rupe foaia. Nu trebuie sa fie rece la presarat, doar sa nu mai fie fierbinte.
A doua varianta: se pune spanacul pe foaie si abia dupa aia telemeaua cubulete si poate iaurt, dupa caz.
Eu o prefer pe prima.
Se ruleaza, se unge ori cu lapte ori cu ou (eu cu ou), se lasa la cuptor.
Sosul de smantana il fac asa: smantana, iaurt, verdeturi ce-mi place si ce am, sare, usturoi. Amestec bine si se serveste rece la strudelul cald.
Mie imi place foarte mult si e tare simplu de realizat!!!
Folosesc foi de strudel cumparate.
Si nu ma mai certati!!!!
Pupici
Adina 8+4
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
irlandeza spune:
In sfarsit Adina.Eu am sa-l fac fara foaie, ca nu pre-am plac foietajele.
Gina, da am programare pe 24 mai, cand implinim 8 sapt.
Am terminat ciorbica, mmmmmm ce buna e.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+