Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
Gina M spune:
IrlandezaAm incercat sa pun si eu leustean in ghivece de cateva ori insa aici nu merge.Stie insa tata socru pe cineva care si-a facut o sera speciala si cresc toate de minune.Poate afla cum a facut sa-mi faca si mie una minuscula. Gata am fugit la treaba.
Poze & My Baby Development!
clab spune:
Am si eu o intrebare.
A facut si sotul meu un serie de analize, avand in vedere ca asteptam un bebe si i-a iesit la alaninaminotransferaza - 51,6 (valoare de referinta fiind < 41). Mi-am facut si eu analizele si dr mi-a zis ca sunt bune, dar nu am luat inca de la el rezultate sa putem compara si cu valorile mele.
Stie cineva ce inseamna valoarea asta mai ridicata, e ceva grav?
Multumesc mult,
Claudia
adinag spune:
Gina, imi pare tare rau ca te simti asa groaznic! Cum te descurci cu fetitele? Cred ca ti-e tare greu...
Irlandeza, bine ca ai facut ceva cu spanacul ala... Mie in general imi place tare mult combinatia cu Feta (eu tot din aia am, de fapt). Si cu usturoi, dupa care-s moarta!
In ce priveste tensiunea, nu-i chiar asa mica, si dac-o masori acuma tot altceva o sa-ti iasa... Adica ptr un medic valorile 100 si97 tot alea-s, nu-i o diferenta remarcabila. Ai numai grija sa nu-ti scada mai tare. Eu cand am fost la gin eram tare emotionata, si mi-a iesit 100/70, el a zis ca-i bine. Este mai micuta, dar nu-i chiar mica. Problema e cand iti cade serios, am avut saptamana asta si trecuta si 80/50 si mai joasa, n-o mai putea masura tensiometrul meu! Asa ca te tii bine. Probabil ca ai si lipsa de fier, sau ma rog, o valoare mai scazuta, aceeasi problema o am si eu.
Sa mananci de ajuns, sa dormi suficient, sa iei poate niste fier si acid folic, sigur n-are ce sa-ti strice!
Adina 8+4
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adinag spune:
Am vrut sa va mai intreb ceva: cat costa o eco 3D in Romania?
Adina 8+4
irlandeza spune:
Adina, bine-ar fi daca as putea manca cum trebuie,....... am zile si zile, azi am fost mai bine, ieri am fost rau de tot. Cand manac, cand nu mananc, fier cred ca am nevoie, dar mi-e frica sa iau daca nu-mi spune dr. Cu somnul, e bine, dorm cate 11 ore, ca inca sunt libera de la servici.
Si eu am tensiunea si mai mica de atat, dar n-am avut tensiometru, doar cand mergeam la medicul de fam.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
irlandeza spune:
Si pe mine ma intereseaza, si la cate luni se face ? Ca noi mergem in august acasa, am luat biletele azi, o sa am 4,5 luni. E suficient?
Noi 2 singurei
7+
adinag spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Adina, bine-ar fi daca as putea manca cum trebuie,....... am zile si zile, azi am fost mai bine, ieri am fost rau de tot. Cand manac, cand nu mananc, fier cred ca am nevoie, dar mi-e frica sa iau daca nu-mi spune dr. Cu somnul, e bine, dorm cate 11 ore, ca inca sunt libera de la servici.
Si eu am tensiunea si mai mica de atat, dar n-am avut tensiometru, doar cand mergeam la medicul de fam.
Noi 2 singurei
7+
Dar de ce ti-e frica? Acidul folic ar trebui luat inca inainte de a ramane insarcinata si neaparat in primele luni. Si in definitiv n-are ca sa strice. Iar fierul, daca iei un preparat mai scump, dar natural, nici constipatie nu-ti poate produce. Eu as lua in locul tau, de ce nu?
Ah, ai un par fantastic!
Adina 8+
irlandeza spune:
Acid folic iau deja de vreo 2 ani, fier mi-a prescris un medic in Ro. ,7 luni , Fier plus, de la Ozone, dar pe prospect scrie ca se ia doar in trim. II si III de sarcina, de aceea nu stiu ce sa fac.
Noi 2 singurei
7+
ancadragoman spune:
Fetelor fierul se ia din trim II,in primul trimestru doar acid folic.
anca 15+
Maria
poze
irlandeza spune:
Mersi Anca, mie dr. nu mi-a spus de cand sa-l iau. Ma gandeam daca sa-l iau sau nu ca-s cam anemica, dar nu o sa-l iau atunci.
Noi 2 singurei
7+