Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor , eu plec in pat, la TV, si poate adorm. Asa ca va spun noapte buna, si un week-end placut.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by adinag

Gina, imi pare tare rau ca te simti asa groaznic! Cum te descurci cu fetitele? Cred ca ti-e tare greu...

adinag - ceva mai greu a fost pana pe la 6 luni cand micuta Jessica Priscilla s-a ridicat in fundulet.De acolo, a inceput joaca tot mai intensa cu surioara mai mare si a fost si este totul super bine.Micuta intre timp a crescut (are 1an si 8 luni si este foarte puternica pentru varsta ei) iar acum, este fetita mare, invata tot mai multe lucruri noi si de o bucata buna de vreme, are mama ajutor
Cea mai zburat timpul!
(Le pun sa stranga si sa puna jucariile la locul lor, sa arunce gunoiul, sa-si aseze patul etc, si fac ce le spun si le arat, cu multa bucurie.)
Sincer,cu exceptia hohotelor de ras, uneori nici nu spun ca am copii in casa.Varstele fiindu-le apropiate au foarte multe preocupari comune si ,se joaca, deseneaza, se uita la TV la programe speciale pentru varsta lor,avem timp de povesti, curatenie,etc si este foarte frumos.Sunt mandra de ele.
In ultimile zile cum starea de somnolenta m-a toropit rau de tot, m-au lasat chiar sa si dorm!

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Domiro ti-am trimis un PM!

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata, fetelor!!!

Cum ati dormit? Va doresc o zi frumoasa!!!

Adina 8+5

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, fetelor!

Adina, un eco 3D costa la noi intre 2,5 milioane si 3 milioane.

Si eu stiu ca fierul se ia tot din trimestrul II, asa cum spune Ancutza

Vedeti ce buna a fost ideea mea sa scriem toate retetele? Eu azi am sa fac cartofi la tava cu brocolli, pentru cine intereseaza: fierbi cartofii in coaja (eu de lene ii curat si ii fierb gata curatati in cuburi mari ) Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet sau gris. Cartofii curatati si taiati bucatele mici se aseaza in tava, bucatile de broccoli se amesteca omogen printre cartofi (eu folosesc broccoli congelat si il pun in tava direct din punga). Eu pun si telemea rasa sau cascaval. Sare, piper, dupa gust. Apoi deasupra se toarna o compozitie din 3-4 oua batute cu lapte sau smantana subtire, in functie de marimea tavii, ideea e ca toata compozitia trebuie acoperita bine si se da la cuptor. iese o nebunie, va spun eu.

Eu sunt bine, vreau saies la plimbare.

Aaaa, am uitat sa va spun ca ieri mi-am mai facut cate o gaura in urechi! Asta ca sa fiu o mamica moderna!

Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici dragi
Bubule ce ma bucur ca-ti place listuta Si mie mi-e drag sa lucrez la ea Si ma bucur cand mai am de adaugat fete pe ea
Uite un mare de la mine, ca sa-ti mai treaca greatza, desi si eu ma cam lupt cu ea Nu vomit (doar ieri m-am fortat si am dat afara, ca nu mai puteam de rau), dar stau cu starea de greatza aproape toate ziua
Tin minte ca, la sarcina trecuta, m-au apucat gretzuri de seara cand am implinit 7 saptamani si toata lumea ma incuraja ca o sa treaca dupa ce misca bebe Noroc ca nu au avut dreptate, ca muream pana la 17 sapt si 2 zile, cand s-a intamplat minunea Le-am avut pana la 12 saptamani si sper sa nu le am nici acum mai mult!

Bun venit noilor gagici-zuzici Sa aveti sarcini usoare si fericite si bebei sanatosi! Va rog sa scrieti datele voastre (ingrosate, daca vreti, ca sa le vad mai usor) pt a va trece pe listuta norocoasa

Eco 3D am inteles ca-i > 3 mil lei, dar merita, ca vezi tot, tot, tot...ii masoara toate oscioarele, inimioara, stomacutul, vezica etc. Iti dau si CD sau DVD inregistrat cu bebe (trebuie sa mergem noi cu CD-ul).
Va pup pe toate, dragelor, nu vreau sa uit pe nimeni

7+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelamicka spune:

Servus fetelor...

Puneti-ma si pe mine in lista.

Varsta : 7 saptamani
Avem poze de la ecograf, cu canal cervical inchis, sac gestational 1.4 cm.

data probabila a nasterii 3 ianuarie 2008.
O sa va tin la curent.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna zuzici dragi!

Ce activitate pe aici... Eu am cam lipsit la apel. Mii de scuze.

Bun venit Mihaela, sarcina usoara si un bebe sanatos!

Noi avem planuri mari azi. Am deja pe aragaz un bors de legume noi (cartofi noi, dovlecei noi, salata, rosii, ardei, morcovi). Sper sa iasa bun ca visez de mult timp la el. Mai dupa amiaza vreau sa fac si ceva dulce insa nu m-am hotarat inca. Va anunt si pun si reteta si poze dupa ce fac .

Pe la pranz merg cu Luca la cinema (la Shreck 3) si apoi mergem tot familionul la vot. Chiar....voi votati?

Va pupic si va doresc un weekend minunat!

Alina 9+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bine ai venit Mihaela si felicitari pentru sarcina Da-mi, te rog toate datele, pt a te trece pe listuta: DN, UM si DPN.

Angeliq mie nu prea imi place brocolli, dar imi trec si reteta ta, ca nu se stie de unde sare...pofta Bravo, mamica moderna, ce esti

Adina multumim!

Alina distractie placuta! Cat despre vot, normal ca mergem (eu si sotzul)! Toata lumea ar trebui sa mearga!

7+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alina, a aparut Shreck 3? Vreau sa il vad si eu, voi merge. Eu am sa votez deseara dupa ce se intoarce sotul meu de la serviciu.

Mihaela, bine ai venit, sa ne treci si data de nastere ca si ultima menstruatie.

EDIT: Laura, eu fac aceeasi reteta si cu alte legume, in loc de broccoli am facut si cu dovlecei, cu mazare verde si morocovi, cu carnaciori sau muschi, merge oricum si iese o nebunie!

Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput