Mamici de ianuarie-februarie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
gugushtiuc spune:
BUNA ZUZUCILOR!
Am cam lipsit zilele acestea. Of greatza asta bat-o vina!!!
Vad ca pe zi ce trece ne tot inmultim si se incing treburile pe aici. Eu am migrat la Iasi in acest week-end si noroc ca e4 internet si aici ca sa vad ce mai faceti. Un pup mare pt toata lumea de la mine.
vad ca vorbiti de zor despre mancare. mie mi-e greu sa si pronunt cuvantul. sper sa nu ma tina toata sarcina. ieri am dat la rate si pe drum in maxi-taxi. niste babute ma tot compatimeau pt raul de masina, de unde sa fi stiut ele ca de fapt e de la bebica care isi face tot mai simtita prezenta.
Mai fetelor, voi simtiti ca sunteti insarcinate? Eu inca nu.
iunie 2006
GUGU 8+
Avem inimioara!
Lala_D spune:
Eu nu simt ca sunt insarcinata mai ales ca nu am nici greturi
Offffff , o sa inebunesc de tot
O zi excelenta tuturor !
Lala.
AngeliquedeS spune:
Gugu, cum nu simti ca esti insarcinata daca tot esti cu greata asta??
Lasand gluma la o parte, ma gandesc ce ar trebui sa simtim? Cu atat mai mult cu cat mie nu mi-e rau, nu mi-e pofta, ba chiar azi dimineata cand m-am cantarit am constatat ca am cu un kg mai putin decat aveam acum o saptamana cand m-am cantarit la medicul de familie. Sanii sunt frumosi tare, am un decolteu de m-am indragostit eu de el. In schimb burtica am inceput sa o simt, nu se vede insa, dar o simt, nu mai pot purta pantaloni ca ma tine. In schimb in fusta scurta nu se vede nimic. Dar recunosc ca sunt mai frumoasa, toata lumea a remarcat asta, chiar si persoane care nu stiu ca sunt gravi. Si am o stare de spirit nemaipomenita, la serviciu nu ma mai deranjeaza nimic, nici publicul, nici sefii, nimic.
Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
Laura Ioana spune:
Gugule mie mi-e rau numai cand ma gandesc la mersul cu maxi-taxi (de obicei mi-e rau in masina, acum cred ca as muri). Te compatimesc Iti iei ceva fain de la mall-utz?
Eu maine am nunta si nu stiu cu ce ma imbrac, am cam facut colacei la mijloc si nu prea imi mai sta bine cu nik Am picioarele subtiri, dar mijlocul Cred ca merg sa-mi caut ceva mai largutz, sa nu se muleze pe colaci
7+
Poze Laura
Puiul nostru drag
adinag spune:
Mihaela, bine ai venit!
Angelique, sigur voi incerca si eu reteta asta. Fac si eu lucruri asemanatoare la cuptor, se pot face atatea combinatii!!!
Insa azi mi s-a pus pata cu cupa de rosii. Sa vedem, daca ajung la piata!
Cu fierul eu stiu ca se ia din trim II, ca incapand de atunci este nevoie de o cantitate marita. Insa, daca are cineva lipsa de fier, se ia si mai devreme, la fel cum se ia si daca nu esti insarcinata si ai lipsa de fier. Eu iau deja, in sarcina trecuta n-am luat de la inceput si pana la sfarsit am avut o lipsa foarte mare, asa ca prefer s-o iau din timp. Insa nu iau fierul asta chimic foarte concentrat, ca mi-a facut fff mult rau in alea 10 zile cat l-am luat atunci... Deci. depinde si ce iei!
Si sunt multe producte cu combinatii acid folic + fier, special pentru gravide, deci nu degeaba s-or face, cred eu...
Deci eu nu zic ca trebuie sa luam de pe acum, doar cine are probleme cu fierul ar fi bine, ca de altfel provoaca stari foarte neplacute... din experienta!
La vot eu nu merg, pentru ca nu mai am cetatenia romana. Parintii mei au vrut neaparat sa mearga, dar eu nu stau la Viena, si tata a iesit abia acum 9 zile din spital si ii merge inca foarte rau, nu poate merge asa departe, inca... Din pacate! Pentru el ar fi fost foarte important sa mearga.
Mai am o intrebare legata de-ale bucatariei: din ce-am citit eu pe-aici am capatat impresia ca exista un fel de praf de bors la plic? Sau ceva de genul asta? Ca aici nu exista bors, eu nu ma pricep sa fac, dar taaare-mi place!
Acum doua zile am facut o comanda pentru haine de graviduta, de fapt multi pantaloni, ca eu cu restul ma descurc. Fuste eu nu prea port, doar din cand in cand, nu ma simt asa in largul meu... Abia astept sa vina! O pereche am deja, dar este pentru lunile mai inaintate, adica sunt inca prea mari, ii pierd!
Si mai vreau sa-mi iau ceva, dar nu prea stiu cum se cheama pe romaneste, uitati un link www.baby-inside.at/babyinside/index.php/cPath/32" target="_blank">aici
Cu chestia asta se pot imbraca mai departe tricourile si bluzele normale, chiar daca devin prea scurte...
Va pup
Adina 8+5
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Laura Ioana spune:
Adina ce faine sunt chestiile astea As vrea si eu, dar la noi nu se gaseste asa ceva, iar daca s-ar gasi ar fi foarte scumpe
Din ce material or fi facute, ca poate se descurca croitoreasa mea sa-mi faca ceva?
7+
Poze Laura
Puiul nostru drag
kateryna spune:
Laura felicitari ptr vestile de la eco!
De asemenea, felicitari tuturor mamicilor in devenire care si-au vauzt puiutii la eco. Nu-i asa ca e o senzatie extraordinara?
Bubule, ce ai facut la eco. Parca la 9 trebuia sa mergi.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
kateryna spune:
quote:
Originally posted by dana vio
Mi-am amintit ceva sa va spun: medicul meu a spus ca in faza asta acidul folic este virtual inutil. Era alta treaba daca-l luam inainte sa raman insarcinata.
Acidul folic se poate lua inainte sa ramai gravida, dar in sarcina e obligatoriu sa-l iei pana in sapt 14. Ma rog, e foarte bine sa-l iei. Mi se pare ciudata parerea dr tau. EU cel putin asa stiu. Si daca dai cautare pe net la fel o sa gasesti.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
AngeliquedeS spune:
Adina, ce super e site/ul ala! Vreau si eu hainute din alea, la noi am rascolit tot netul si nu am gasit nicaieri ceva atat de frumos. Vreau si euuuuu! Ce ne-ai aratat tu se numesc centuri de sarcina.
Pupici,
Angelique 8+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori
adinag spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Adina ce faine sunt chestiile astea As vrea si eu, dar la noi nu se gaseste asa ceva, iar daca s-ar gasi ar fi foarte scumpe
Din ce material or fi facute, ca poate se descurca croitoreasa mea sa-mi faca ceva?
7+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Deci, iti traduc materialul si dimensiunile:
pentru marimile 34-38 (marimi europene):
latime 38cm
lungime 37cm
superstretch, fara cusatura (dintr-o bucata)
se intinde pana la 120cm
93% bumbac
7% elastan
In lunile inaintate mai si ajuta un pic burtica, sa nu fie asa grea...
Adina 8+5
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)