Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 23
Sabina spune:
Ana, sa-ti traiasca Miruna, sa fie sanatoasa, fericita si norocoasa!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
kriss79 spune:
salut!
Am fost ieri la medic. Bebe e sanatos, mai micut cu 3 zile fata de U.M., are 173 g si 12,73 cm. Nu mai e necesar sa facem si TT, dupa cum ne spusese medicul ultima data cand a masurat pliul nucal..
Deocamdata e supriza, in ceea ce priveste sexul, intrucat nu s-a putut vedea, data fiind pozitia lui..dar deja facem supozitii![]()
Taica-su cica e sigur baiat ca asa simte el si dupa...trasaturile lui bebe![]()
Si mie mi s-a parut ca vad ceva intre picioare..dar cand colo era cordonul ombilical![]()
Poate peste o luna vom afla si noi ce e..
weekend placut in continuare!
Vine bebe
Burtik
Cristina
17+
Marunzika spune:

adrianaolimpia 
sarcina usoara in continuare si un bb sanatos-voinic.
22+ & 15,5kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
cecilia L spune:
La multi ani !!!!!!!!! Adrianaolimpia, sarcina usoara, un bebe sanatos si frunos. Sa fi iubita.
Cred ca am luat-o razna cu harnicia fetelor, si eu am muncit de zor azi.Am inceput de dimineata: cumparaturi, spalat, facut mancarica si spalat baia, am spalat sdi covorasele din baie..... Am obosit, asa ca am decis sa-l las pe sotul meu sa dea cu aspiratorul si sa stearga parchetul....... dar cica maine dimineata. Oricum mie mi-a ajuns pe azi.
In rest sunterm bine,suntem super jucausi. Ieri in cabinet nu ne-a placut, am dat tot timpul din picioare, se uitau fetele care erau pe acolo la burtica mea cum sarea, am ras si bineinteles le-am dorit si lor un bebita(asteptau pt inseminare... ma gandeam cum imi doream si eu cand vedeam o burticoasa)
Am ramas datoare sa va povestesc cum a fost ieri la doctor. Am intrebat de nastere, imi era cam jena sa intreb, dar am facut-o pana la urma. Stiam ca dr mea nu prea este adepta cezarienei, dar nu a avut nimic impotriva.A zis ceva de genul asta: daca este cazul facem cezariana, totul depinde de cum merg lucrurile in ultima luna cand o sa merg saptamanal la control. Eu i-am zis ca nu tin sa fac cezariana, dar nici sa ma chinui n ore sa fac eu pe viteaza, eu as incerca epidurala, a fost deacord. Ceva sigur nu am stabilit, ramane pe ultima luna. Oricum m-a linistit, nu ma lasa sa ma chinui, eu asta voiam sa aud.
toate

cecilia,24+
Cristian
http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg
mihailescu teodora spune:
Hallo,hallo si de la mine!
Dar nu-i lucru de gluma cu harnicia

!!!
M-am trezit socata,pentru ca uitasem cu desavarsire de venirea unora sa monteze niste rulouri la geamuri

Saracii se infiintasera la ora stabilita(8 dimineatza):au sunat la usa de-au lesinat,au batut ,au sunat la interfon ,inclusiv pe mobilul meu:si eu nika
!Am dormit dusa pina pe la vreo 11!
Cind m-am trezit si mi-am dat seama.....am sunat ,mi-am cerut scuze,noroc c-au fost dragutzi si s-au reintors pe la 1,ca altfel...mai stateam o sapt. cu soarele in ochi!
Dupa ce-au terminat,m-am apucat de oaresce smotru,am fost pe la coafor sa ma fac mumoasa si-acu' astept sa iasa sotu' din baie sa mergem cu niste prieteni la o terasa!
Azi dimineatza m-am cintarit:+2 kg!Sunt superincintata!Asa ca diseara voi ,,balota'' in voie fara sa ma mustre constiintza!
Pupilici la burtici ci copiloi!
Teodora
18 +
Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Gabriela77 spune:
Ana, ce dragut ca ti-a luat mama ta atatea lucruri ! La Multi Ani, fericire si sanatate Mirunei!
Bee, Ceclia, Kris 79 , felicitari pt bebelusii sanatosi si saltareti!
Ce ne-a luat frate pe toate harnicia???? Stai san e vezi maine ce om lenevi!!!
Va pup, o seara frumoasa! Distractie maxima!
Gabriela
22+
isabeluta spune:
Buna seara gravidute,
Stiu ... apar prea rar pe forum, dar va citesc!
Noi suntem bine sanatosi, saltareti si grasuti. Am fost la morfo si am aflat o gramada de lucruri despre bebe din burtik. Numai lucruri bune si printe altele ca este baietel. Asa ca va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta cu un baietel saltaret.
toate
si sa fie din ce in ce mai in..
.
isabeluta
21+
bebita
amar spune:
Salutam si noi fetele..noi nu am fost harnici astazi..a fost la voi la Consulatul din Strasbourg, a fost lejer si fain sa ne mai intalnim cu romanasii de pe acolo, apoi am fost la plimbare, prin magazine(scump...scump),am aflat ca barza e simbolul Alsaciei drept pt. care am luat si noi o barza mare de plus, am mancat hot-dogi si am baut bere, am facut poze cu Charlot, a ascultat muzica frantuzeasca si ne-am bucurat de vremea extra calda.
Bebe a fost f. cumintel, mami are energie si nu i s-au umflat picioarele dupa km facuti pe jos...
Din Germania recomand si eu magazinele H/M,dar nu cunosc locatii in Muenchen, dar strict pt copii recomand magazinele Rofu Kinderland, au lucruri f. ieftine chiar si pentru banii din Ro..
Cam atat..
Va
pe toate si va doresc un wo placut in continuare
carmen 23s
Roxana_G spune:
Simona, deci chiar nu sunt singura obsedata cu curatenia. Azi am mai plantat pe ici pe colo, am mai strans, dar mai putin. A facut sotul meu mai mult, a spalat terasa si s-a ocupat de gradina. Si pe mine ma cearta rau daca ma vede ca ma obosesc. Mai ales ca noaptea trecuta am avut dureri mari de spate. Cat despre Zara din Viena, chiar e minunat. Am fost si noi la Zara acela cand cu amnio, parca era pe Graben pe acolo, pana la Dom. I-am luat toata garderoba de vara Alexandrei.
Gabriela, sper sa fie utile indicatiile. Daca a mai fost pe acolo, sigur stie magazinele. Daca nu vrei sa astepti cu hainutele, eu zic ca e pacat sa nu ia ceva de la H&M sau C&A. Raportul calitate pret este super.
Bee, tu tot mai ai greturi? Biata de tine. Deci la prima sarcina ai luat Macmiror? Hmm, il mai sun o data pe nea doctorul, desi culmea nu ma mai deranjeaza chiar asa.
Adrianaolimpia 
Cecilia, bine ca ai intrebat, oricum nu poate stabili de acum nimic decat daca erai absolut decisa ca nu vrei decat cezariana.
TeodoraM, ioi cat ai lasat oamenii la usa. Bine ca au fost binevoitori. Numai 2 kile in plus? Hmmm, protestez, eu de ce +7?
Vai de mine ce harnicute ati fost azi, nah ca acum m-am linistit ca nu am luat-o eu razna. La vot am fost, a votat Alex f fericita sa aiba stampila in mana.
Cam atat, sper sa nu ne certam azi pe televizor si sa ma lase si pe mine pitica sa vad un film de groaza cu un vulcan.
Pupici si seara placuta si o duminica minunata!
Rox
25+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Piciulika spune:
Mai fetelor, daca va laudati cu harniciile, marturisesc si eu.
Ieri seara m-am apucat de mesterit o lampa pentru camera celui mic. Cu ajutorul sotului, of course.
Dintr-o lampa de aia simpla de hartie alba, am zis ca si de-o pictam, nu iese cine stie ce...
Asa ca am facut un leagan sub ea, din margele si lemnutze, am bagat un ursuletz in leagan si pe lampa am lipit cu 'tehnica servetelelor' niste copacei cu pasarele.
Am terminat la 1:30 noaptea!
Rezultatul poate fi vizionat in Album.
Suntem fff multumiti ca e facuta de mana noastra.
Na, ce "harnica" am fost si eu!! (ce-n rest e sotziorul) 
V-am pupat si fug la papa
Piciulika
20+