Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

M-am molipsit si eu cu curatenia. Am asteptat sa plece sotu' la curs la Codecs, asta ca sa nu ma bata la cap - nu fa aia, nu fa ailalta. Acum am terminat de frecat prin baie faianta, gresia si restul si am spalat si gresia de la bucatarie. Astept sa se usuce ca sa aranjez si holul. Mai vreau sa dau cu aspiratorul dupa aia si sa calc perdeaua. Am fost asa lenesa pana acum, incat nu am reusit sa pun decat una din cele 2 perdele. Dar azi gata, i-a venit timpul.
Asta-noapte am visat urat, ca venise vremea sa nasc si il sunam pe dr si nu imi raspundea la telefon. Brrrrrrrrr! Urat a fost, m-am trezit si din somn. Se agitase si bb si imi tragea niste picioare.
Roxana, votez si eu cu H&M si C&A. Am facut ravagii in magazinele astea la Viena, mai ales ca in ianuarie am prins soldurile . A! Si Zara mi-a placut acolo. E un magazin pe 4 nivele vizavi de Domul Sf. Stefan.
Weekend placut, fetelor!

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Annisia, asteapta fata pozele. Multumesc.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

M-am molipsit si eu cu curatenia. Am asteptat sa plece sotu' la curs la Codecs, asta ca sa nu ma bata la cap - nu fa aia, nu fa ailalta. Acum am terminat de frecat prin baie faianta, gresia si restul si am spalat si gresia de la bucatarie. Astept sa se usuce ca sa aranjez si holul. Mai vreau sa dau cu aspiratorul dupa aia si sa calc perdeaua. Am fost asa lenesa pana acum, incat nu am reusit sa pun decat una din cele 2 perdele. Dar azi gata, i-a venit timpul.

Weekend placut, fetelor!

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Deci Simona, te cam mananca pielea...ce-ti trebuie sa faci toate astea intr-o zi? Las-o naibii de curatenie, ce vrei sa te apuce contractiile sau mai stiu eu ce? Asteapta si tu pana faci macar 35 de saptamani, pe urma n-ai decat sa freci gresia... vrei sa ajungi Doamne Fereste la camera de garda?

un week end placut va doresc!!

Andries

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andries

Deci Simona, te cam mananca pielea...ce-ti trebuie sa faci toate astea intr-o zi? Las-o naibii de curatenie, ce vrei sa te apuce contractiile sau mai stiu eu ce? Asteapta si tu pana faci macar 35 de saptamani, pe urma n-ai decat sa freci gresia... vrei sa ajungi Doamne Fereste la camera de garda?
un week end placut va doresc!!
Andries

Ei, acum nu te gandi si tu ca am frecat stand in ghenunchi. Am un mop smecher si impreuna cu solutia de curatat potrivita face minuni. Il astept si pe sotior sa faca echilibristica la pus perdeaua pe sine. Lui ii mai las si geamurile sa le stearga. Daca obosesc, iau si eu pauza. Doar nu ma alearga nimeni. Dar nu mai suportam gresia cum era si nici nu mai vreau sa tin perdeaua aia asa ca o sa imi smulg parul din cap atunci cand o sa vreau sa o calc daca se sifoneaza si mai rau.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Asa e! Traiasca H&M si C&A!
Moda actuala e super pt burtici (m-am destrabalat si eu de curand la H&M, rochitele si bluzici), iar zona dedicata gravidutelor la C&A sta f bine.
Hainele de bebe de la ambele dunt de calitate (mi-a zis o mami elvetiana cu experienta).

... unica mea jale e ca C&A nu au pantaloni cu burtica extra-lungi pentru mine. Si asa ajung la cele specializate si la alte preturi... Dar sunt chiar super-faini!!!

Gata, fug la vot - ne trebuie o ora pana la Berna!
Pupici

Piciulika 20+

Mergi la inceput

Eu am fost de dimineata la vot. Cred ca m-a injurat putin sotul, dar asta e. Se trezise bebe si incepuse razboiul, asa ca a fost un motiv sa ma plimb putin, ca tare ii mai place lui bb.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ce-o fi azi? Zi de harnicie! Raportez pus haine la spalat, calcat 1 tura, aspirat si spalat pe jos, sters praful mai tarziu ca ma enerveaza!
Desigur cu puzele de rigoare!

Si mersi inca odata de sfaturi! Mi-e o ciuda ca eu nu merg! Mi-ar prinde bine o cura de Germania si shopping! Asa ma multumesc cu ce aduce baiatul! Da' am incredere in el ca sintem pe aceeasi lungime de unda!

Pup!

Gabriela 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Vai ce poze am vazut eu la intalnire! Offf, daca aveam si eu PC, aflam si veneam si eu. Asta este. Poate data viitoare. Oricum am vazut numai mamici dragute.
Despre noi, eu plec in excursie maine: Oradea, Budapesta, Viena si unde om mai ajunge in asa fel incat peste o saptamana sa fim inapoi in Bucuresti. Iar tur de forta. Noua numai asa ne e dat sa ne "relaxam" in concedii. Bune sfaturile cu magazinele din Germania (cred ca ajungem si acolo). Multumim.
Cu sarcina mea sper ca e ok, cam lenesh micutul meu, dar asa o fii el si sper sa fie lenesh si dupa ce s-o nashte ca printesa mea ma dispera cu energia. Burta e mai mica decat cu fata, desi se pare ca e bebe mai mare. Greturi cat incape, hranesc ratustele zilnic si am o pofta de mancare..........cand mare, cand deloc. Cu cat mi-e mai rau cu atat mi-e mai foame si pofta de lucruri bizare. Dar parca oroarea de anumite chestii e mai mare decat pofta pentru altele. Bine ca macar ma situez inca la 4+, ceea ce e rezonabil.
Macmiror am luat si eu in sarcina trecuta mai pe la sfarsit, fara probleme.
Sanatate multa la toate burticile si multi .

Bee 18+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Noua ne e prea lene sa votam. Oricum iese Base din nou, asa ca...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Hop si io pe aci.

Legat de haine pentru bb si nu numai, inca un vot de la mine pentru H&M. Pe Miruna o imbrac de la ei in proportie de 80%, de cand avea un an. Si gasesti H&M cam in toate orasele mai rasarite prin Europa. C&A m-a cam dezamagit. Sunt mai iestine, dar sunt mai de proasta calitate.

Eu tocmai am primit un morman de rochite cu burtica (ma rog, nu-i chiar un morman, sunt patru)de la Motherhood. Mi le-a adus mama, ca tocmai s-a intors din delegatie. Sunt super dragute si colorate, si sunt de vara. Asa ca eu am cam terminat-o cu hainele burtoase. Mi-a adus si doua bluze-camasi, una de in si una din poplin, super haioase.

De rest, raportez si eu harnicie, nu ca m-ar trage ata, dar maine avem petrecere mare petrecere pentru ziua Mirunei si avem o gramada maaaaaare de musafiri.

Ana 23+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput